Ποικιλία με FIFA Club World Cup και Αγγλία

Ποικιλία με FIFA Club World Cup και Αγγλία

Οι προτάσεις του Stoiximaview...

Δυάδα από το stoiximaview.gr με τον αγώνα της Μπάγερν Μονάχου στο Κατάρ, αλλά και αναμέτρηση από το πρωτάθλημα της Premier League.

Αλ Αχλί Κάιρο-Μπάγερν Μονάχου (20:00): Στο Κατάρ η Αλ Αχλί αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του FIFA Club World Cup. Το παιχνίδι είναι μονό και σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθεί ημίωρη παράταση και εφόσον χρειαστεί πέναλτι. Η Αλ Αχλί συμμετέχει ως πρωταθλήτρια της αφρικανικής ζώνης, ενώ η Μπάγερν Μονάχου ως πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Αλ Αχλί Κάιρο-Μπάγερν Μονάχου (20:00): Ζει στιγμές δόξας η Αλ Αχλί. Η ομάδα από το Κάιρο και το πιο βαρύ όνομα στην αφρικανική ζώνη πάει για την υπέρβαση. Ψύχραιμη, ώριμη και απόλυτα συγκεντρωμένη εμφάνιση στον προημιτελικό πριν 4 μέρες κόντρα στην Αλ Ντουχαΐλ από το Κατάρ. Προηγήθηκε στο 30’, έκανε ορθή διαχείριση και όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει ο γκολκίπερ της το έκανε άψογα.

Στο πρωτάθλημα της Αιγύπτου δεν επικρατεί για την ώρα ιδιαίτερη πίεση. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 21 βαθμούς, 5 πίσω από τη Ζάμαλεκ, έχοντας και δυο ματς λιγότερο. Επικρατεί ομοιογένεια, ενώ αρκετοί παίκτες της αγωνίζονται και στην Εθνική ομάδα. Τεχνικός της ο πολύπειρος Πίτσο Μοσιμάνε, που έχει περάσει και από τα μέρη μας φορώντας τη φανέλα του Ιωνικού (1989-95). Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Πάει για άλλο ένα εγχώριο πρωτάθλημα η Μπάγερν Μονάχου. Μετά από 20 αγωνιστικές βρίσκεται στην πρώτη θέση με 48 βαθμούς και στο +7 από τη δεύτερη Λειψία. Οι Ταύροι δείχνουν και οι μόνοι που μπορούν να αμφισβητήσουν την παντοκρατορία των Βαυαρών στην Bundesliga. Η Μπάγερν πάντως δεν αστειεύεται και για την ώρα διαχειρίζεται ιδιαίτερα ορθά το ρόστερ και τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω του κορονοϊού.

Τελευταίο χρονικά ματς την Παρασκευή στο Βερολίνο κόντρα στη Χέρτα για το πρωτάθλημα. Επικράτησε με το οριακό 1-0 χάρη σε γκολ του Κομάν στο 21’. Έπαιξε τόσο, όσο. Θέματα προέκυψαν με την πτήση της, αφού άργησε να εγκριθεί η άδεια πτήσης και έφτασε στο Κατάρ το απόγευμα του Σαββάτου. Θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα μετά την Μπαρτσελόνα (2009) που κατακτά 6 τίτλους την ίδια σεζόν. Οι μόνες απουσίες που ξεχωρίζουν είναι αυτές των χαφ Γκορέτσκα και Μαρτίνεθ που έχουν τεθεί σε απομόνωση λόγω κορονοϊού.

Αλ Αχλί Κάιρο-Μπάγερν Μονάχου (20:00): Ξεκάθαρο φαβορί η Μπάγερν Μονάχου, δεν τίθεται ζήτημα, φαίνεται αυτό και από τις αποδόσεις στο στοίχημα. Οι Αιγύπτιοι πάντως θα το παλέψουν, είναι φιλόδοξοι και θα παίξουν τα ρέστα τους για το όνειρο. Συν τοις άλλοις η Μπάγερν είναι και σχετικώς ταλαιπωρημένη και δεν θα θέλει να σπαταλήσει όλες τις δυνάμεις της ενόψει τελικού.

Πάμε στοίχημα με το λογικό 2 & under 3,5 στο 2.20. Σε ο,τι αφορά στους σκόρερ έχει βάση το 2.05 για το ενδεχόμενο να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ο Γκνάμπρι. Είναι σε καλή κατάσταση, ενώ είναι ένας παίκτης που πάντα βρίσκει κενούς χώρους και μπορεί να πάει και σε ατομικές ενέργειες.

Λιντς-Κρίσταλ Πάλας (22:00): Θα επιχειρήσουμε πάλι να βρούμε τον δρόμο για το ταμείο με την αναμέτρηση του ‘Elland Road’, για την 23η αγωνιστική. Μετά από back to back ‘διπλά’ κόντρα σε Νιούκαστλ και Λέστερ, η Λιντς ηττήθηκε με 1-2 εντός έδρας από την Έβερτον. Έτσι έμεινε στην 11η θέση, στο +14 από την επικίνδυνη ζώνη και το -10 από το στοίχημα για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά και με δύο ματς λιγότερα. Σε 9Ν-2Ι-10Η με γκολ 36-38 πλέον το ρεκόρ της. Μπεράρντι, Φόρσο, Κοχ, Γιορέντε, Πόβεντα και Ροντρίγκο είναι αμφίβολοι για το ματς.

Δύο σερί νίκες για την Κρίσταλ Πάλας απέναντι σε Γουλβς και Νιούκαστλ, έφτασε και αυτή στους 29 βαθμούς. Υστερεί στην ισοβαθμία με Λιντς και Σάουθαμπτον, έτσι τη συναντάμε στην 13η θέση. Μετράει συνολικά 8Ν-5Ι-9Η, με γκολ 27-37. Γεμάτο το ιατρικό της δελτίο. Φέργκιουσον, Χένεσεϊ, Σακό, Σλουπ, Τόμκινς, Γουίκαμ, Ζαά, ΜακΆρθουρ, ΜακΚάρθι και Γουόρντ αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού. Κάποιοι ίσως και να προλάβουν.

Λιντς-Κρίσταλ Πάλας (22:00): Αψυχολόγητες ομάδες. Η Λιντς δεν εγκαταλείπει το επιθετικό της στυλ, κι ας της στοιχίζει πολλές φορές το αποτέλεσμα. Δεν έχει σκοπιμότητα στο παιχνίδι της και το πληρώνει συχνά. Παίζει χωρίς φόβο, ψάχνει το γκολ και το βρίσκει με άνεση αλλά το ίδιο εύκολα το δέχεται. Η έδρα της δεν είναι και κανένα φρούριο (3Ν-2Ι-5Η, 14-16 γκολ), περισσότερο αποτελεσματική είναι εκτός. Η Πάλας θα έχει μια σεζόν χωρίς άγχος. Και από τη στιγμή που ξεφορτώνεται την πίεση, μπορεί να γίνει και πιο επικίνδυνη. Έχει καλή ψυχολογία και είναι ζημιάρα μακριά από το σπίτι της (4Ν-2Ι-5Η, 13-19 γκολ). Σημαντικό ερώτημα είναι κατά πόσο θα την επηρεάσουν οι απουσίες, ενώ η προσθήκη του φορ Ματετά είναι… γουστόζικη. Αναμένουμε αντίδραση από τη Λιντς και ποντάρουμε τουλάχιστον στην αποφυγή ήττας στην έδρα της. Σε ματς που αναμένεται να έχει γκολ, θα πάμε στοίχημα με το combo 1Χ & g/g σε απόδοση 2.02.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε
ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ