ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ 19:30 Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ 19:30 Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ 19:30 Live Streaming: Ημέρα ντέρμπι η σημερινή για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στη Λεωφόρο την ΑΕΚ με πολλά κίνητρα, τόσο βαθμολογικά, όσο όμως και γοήτρου. Αμφότερες οι ομάδες έχουν βαθμολογικό κίνητρο, ιδιαίτερα μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Αστέρα στην Τρίπολη. Η ΑΕΚ με νίκη της μπορεί να πάει και πάλι στη 2η θέση, ενώ από την άλλη ο Παναθηναϊκός να ανεβάσει τη βαθμολογική του θέση, τώρα είναι 6η, έχοντας βλέψεις ακόμη και για τη 2η, αν στη συνέχεια τον ευνοήσουν τα αποτελέσματα!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τραυματία Σένκεφελντ. Την αποστολή των «πρασίνων» αποτελούν οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Νγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Από την άλλη ο Μανόλο Χιμένεθ δεν υπολογίζει στους Τσιγκρίνσκι, Μπακάκη, Σιμόες, Γαλανόπουλο, Σαμπανάτζοβιτς και Ολιβέιρα. Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ισπανός, είναι οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ 19:30 Live Streaming | Μπόλονι: «Κίνητρο και θέληση…»

Στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA μίλησε ο Λάζλο Μπόλονι για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, τονίζοντας: «Πρόκειται για ένα αθηναϊκό ντέρμπι. Αναλύσαμε τον προηγούμενο αγώνα που χάσαμε με τον Παναιτωλικό με 1-0 και αμέσως μετά προσπαθήσαμε να ανακτήσουμε και να ξαναβρούμε τον ρυθμό μας και τη δυναμική μας στη διάρκειά της προετοιμασίας μας ώστε να είμαστε έτοιμοι. Ξέρετε όταν οι δύο μεγάλες της Αθήνας βρίσκονται αντιμέτωπες, οι υπόλοιποι μας κοιτάζουν από… μακριά. Αντιλαμβάνεστε πως υπάρχουν σημαντικά συναισθήματα που ξυπνούν μέσα μας. Με προβληματίζουν αρκετά κάποια θέματα υγείας. Ξέρω όμως πως κι άλλες ομάδες αντιμετωπίζουν τα ίδια θέματα, όμως κοιτάω το δικό μου σύνολο. Μην ξεχνάμε πως μετά την ΑΕΚ έχουμε κι άλλα σημαντικά ματς. Έτσι συζητάμε ώστε να βρούμε τον κατάλληλο συνδυασμό εν όψει και της συνέχειας. Όταν παίζεις ένα παιχνίδι όπως αυτό, μπορούν να συμβούν πολλά πράγματα που μπορούν να το κρίνουν. Τόσο αμυντικά, αλλά και επιθετικά. Όμως ένας παράγοντας είναι αυτός του κινήτρου και της θέλησης να φτάσουμε στο αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και μια καλή ομάδα. Μην ξεχνάμε πως έλαβε μέρος στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και εμείς από την πλευρά μας πολεμάμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να πετύχουμε κάτι αντίστοιχο, το να βγούμε στην Ευρώπη».

Χιμένεθ: «Δεν μου αρέσει να χάνω και να συμβιβάζομαι»

Από την πλευρά του ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος με τους παίκτες που έχω στη διάθεσή μου. Θα ήθελα να υπολογίζω όλους τους παίκτες όπως στις αρχές του Γενάρη που ήρθα. Πρέπει να έχουμε θετική σκέψη, οι παίκτες που είναι στη διάθεσή μας δουλεύουν πολύ καλά. Είναι λογικό αν δεν υπήρχαν τόσοι τραυματισμοί, η ομάδα θα έπαιζε πολύ καλύτερα. Αυτή τη βδομάδα προσπαθήσαμε να δουλέψουμε στις αδυναμίες μας. Στην έλλειψη συγκέντρωσης κατά τη διάρκεια των αγώνων και να πραγματοποιούμε περισσότερα γκολ εκμεταλλευόμενοι τις ευκαιρίες μας. Είμαι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες μου γιατί άλλες ομάδες μπορεί να καταρρεύσουν χωρίς έξι με επτά παίκτες. Στην ΑΕΚ δεν συμβαίνει αυτό και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με έναν δυνατό αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε την τιμή μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από τα προηγούμενα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Τότε παλεύαμε για τον τίτλο και το καταφέραμε. Αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, είναι να τελειώσουμε το κακό έτος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Για τη νίκη που θέλει ο κόσμος σε ένα ντέρμπι και αν το βλέπει και στους παίκτες του αυτό: «Αυτό που επιθυμώ είναι όχι να κερδίσω ένα ντέρμπι, αλλά να τα κερδίσω όλα. Δεν μου αρέσει να χάνω και να συμβιβάζομαι ποτέ. Φυσικά και οι παίκτες θέλουν να το κερδίσουν επίσης. Ελπίζω να βγούμε στο γήπεδο με αυτήν την πρόθεση και να έχουμε αυτή τη δίψα.

Στο ποδόσφαιρο πρέπει να έχεις προσόντα, ποιότητα και καρδιά για να έχεις τη θέληση να κερδίσεις. Και αυτό που δεν πρέπει να μας λείπει ποτέ είναι η καρδιά όταν παίζουμε».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ 19:30 Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ