Επιλογές στοιχήματος από Premier League και Championship

Επιλογές στοιχήματος από Premier League και Championship

Πάμε στοίχημα με αγώνες από την Αγγλία, με το Stoiximaview...

Δυάδα από τα πρωταθλήματα της Αγγλίας, έχει επιλέξει το stoiximaview.gr για το σημερινό μας δελτίο στο στοίχημα. Ματς από Premier League και Championship.

Μπράιτον-Λέστερ (22:00): Μπήκαμε σε ένα ακόμη Σαββατοκύριακο με αρκετές επιλογές για τα προγνωστικά στοιχήματος, σε αυτήν εδώ τη γωνιά του Stoiximaview.

Εμείς θα πάμε στοίχημα με την Αγγλία και συγκεκριμένα τις δύο πρώτες κατηγορίες της χώρας. Ένα ματς από την Premier League και ένα… μπόνους από την Championship.

Αρχικά θα πάμε με το ματς της πρώτης κατηγορίας και συγκεκριμένα την Premier League.

Μπράιτον-Λέστερ (22:00): Η γηπεδούχος Μπράιτον είναι στη 16η θέση με 26 βαθμούς σε 26 αναμετρήσεις και συντελεστή γκολ 26-33. Είναι τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη. Στην τελευταία της αναμέτρηση γνώρισε την ήττα εκτός έδρας από τη Γουέστ Μπρομ με 1-0.

Υποδέχεται τώρα τη Λέστερ, η οποία επίσης τελευταία δε δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση. Αποκλείστηκε στην Ευρώπη από τη Σλάβια Πράγας, ενώ στα δύο τελευταία ματς της Premier League έχει μία ήττα με 3-1 από την Άρσεναλ εντός έδρας και μία ισοπαλία εκτός έδρας, 1-1, απέναντι στην Μπέρνλι.

Μπράιτον-Λέστερ (22:00): Εμείς θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους με την ελπίδα ότι θα συνέλθει και θα αρχίσει να παίρνει τους βαθμούς της. Για αυτό και προτείνουμε για το στοίχημα τη νίκη της Λέστερ μέσα στην Μπράιτον. Μία επιλογή την οποία βρίσκουμε σε καλή απόδοση και συγκεκριμένα στο 2.95.

Νόριτς-Λούτον (17:00): Μένουμε στην Αγγλία και πάμε κατηγορία κάτω και συγκεκριμένα στην Championship. Έχουμε το ματς της πρωτοπόρου Νόριτς απέναντι στη Λούτον.

Η Νόριτς είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος με 73 βαθμούς σε 34 ματς και συντελεστή γκολ 48-25. Μετράει ένα σερί έξι νικηφόρων αγώνων, με τελευταίο παιχνίδι το 1-0 εντός έδρας κόντρα στην Μπρέντφορντ. Το ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής αφού η Μπρέντφορντ είναι στη δεύτερη θέση.

Φιλοξενεί τώρα τη Λούτον, η οποία είναι στη 13η θέση με 44 βαθμούς σε 33 αναμετρήσεις και 28-37 γκολ. Έχει δύο σερί νίκες, με τελευταίο αγώνα το «διπλό» στο γήπεδο της Νότιγχαμ Φόρεστ με σκορ 1-0.

Νόριτς-Λούτον (17:00): Θέλουμε τη Νόριτς δυνατή και σε αυτόν τον αγώνα, αλλά να έχει το ματς περισσότερα γκολ. Στηρίζουμε τη νίκη των γηπεδούχων με over 1.5 γκολ αγώνα, σε απόδοση 1.75.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ