Ντέρμπι σε Ιταλία και Πορτογαλία (vid)

Ντέρμπι σε Ιταλία και Πορτογαλία (vid)

Δυάδα του Stoiximaview με δυνατά ματς στην Ευρώπη...

Η δυάδα του stoiximaview.gr συμπεριλαμβάνει σήμερα ντέρμπι στην Ευρώπη! Συγκεκριμένα, δυνατά ματς στα πρωταθλήματα Ιταλίας και Πορτογαλίας…

Ρόμα-Νάπολι (21:45): Ματσάρα στο «Olimpico» για την 28η αγωνιστική της Serie A. Μετά από δύο κολλητές νίκες (Φιορεντίνα, Τζένοα), η Ρόμα γνώρισε απρόσμενη ήττα από την Πάρμα και έπεσε στην 6η θέση. Με 50 βαθμούς είναι στο -2 από την 4άδα και έχει πίσω της την Λάτσιο να ακολουθεί σε απόσταση 4 βαθμών αλλά και με ένα ματς λιγότερο. Το ρεκόρ των ‘τζαλαρόσι’ είναι 15Ν-5Ι-7Η, με γκολ 51-40. Πολλά τα προβλήματα, με τον Μπρούνο Πέρες τιμωρημένο και τους Ιμπάνεζ, Ζεζούς, Μχιταριάν, Σμόλινγκ, Βερετούτ και Τζανιόλο αμφίβολους. Κάποιοι ίσως
προλάβουν.

Με τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Μίλαν, η Νάπολι συμπλήρωσε ένα αήττητο τεσσάρων αγώνων και ανέβηκε στην 5η θέση. Με 50 βαθμούς, όπως και η Ρόμα, στο -2 από την 4άδα αλλά με ένα ματς λιγότερο. Πλέον μοιάζει ικανή να κερδίσει το στοίχημα για ένα εισιτήριο στο επόμενο Champions League. Το ρεκόρ των ‘παρτενοπέι’ είναι 16Ν-2Ι-8Η, με γκολ 56-29. Ο τιμωρημένος Ντι Λορέντσο και οι τραυματίες Γκούλαμ, Λομπότκα, Πετάνια και Ραχμάνι τα προβλήματα για την ομάδα του Γκατούσο.

Ρόμα-Νάπολι (21:45): Ξεκάθαρα τα πράγματα. Για όποιον ηττηθεί η υπόθεση της 4άδας δυσκολεύει. Ειδικά για τη Ρόμα, που θα βάλει σε κίνδυνο ακόμη ακόμη και το Europa League, με την Λάτσιο να παραμονεύει. Οι ‘τζαλορόσι’, πάντως είναι πολύ πειστικοί εντός έδρας (10Ν-3Ι-1Η) όπου βελτιώνουν την εικόνα τους σε όλες τις γραμμές (33-15 γκολ). Η Νάπολι είναι σε καλό φεγγάρι, με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση και καλή παρουσία στο χορτάρι. Επικίνδυνη εκτός έδρας (7Ν-1Ι-5Η), όπου σκοράρει αλλά και δέχεται γκολ σχετικά εύκολα (23-18). Το ματς είναι must win και για τις δύο, μοιάζει δύσκολο να κριθεί από τα πρώτα 45 λεπτά. Ρισκάρουμε
την πρόβλεψη μας, αλλά αξίζει την απόδοση. Θα πάμε στοίχημα με το goal/goal στο δεύτερο ημίχρονο, στο ικανοποιητικό 2.55.

Μπράγκα-Μπενφίκα: Σφαγή για Champions League

Primeira Liga, Μπράγκα-Μπενφίκα (22.00): Πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η Μπράγκα συνεχίζει να κοιτάει ψηλά και πιστεύει σε εισιτήριο για το Champions League. Η Μπενφίκα εξακολουθεί να τρέχει για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Primeira Liga, Μπράγκα-Μπενφίκα (22.00): Ροκ παιχνίδι στην έδρα της Φαμαλικάο που ισοφάρισε στο φινάλε και κάπως έτσι η Μπράγκα κόλλησε (2-2) από τέσσερις σερί νίκες. Ο Καρβαχάλ προσπαθεί να κρατήσει στην τσίτα τους παίκτες του, αφού ξέρουν ότι αυτοί οι βαθμοί ενδέχεται να κοστίσουν στο τέλος. Η ομάδα παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, με μεγάλη αυτοπεποίθηση αλλά σύνεση στα μετόπισθεν θα το πάει μέχρι τέλους για την 2η θέση. Στο ντέρμπι με τους “αετούς” είναι θετικό το γεγονός ότι επιστρέφει στην έδρα της, καθώς εκεί τρέχει ένα εξαιρετικό αήττητο σερί (7-2-0), που εξηγεί πολλά για την φετινή της πορεία.

Primeira Liga, Μπράγκα-Μπενφίκα (22.00): Η Μπενφίκα μετά τον αποκλεισμό από την Άρσεναλ και τις νέες φωνές προσπαθεί όσο μπορεί να σοβαρευτεί. Ο Ζέζους δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και παίζει πρώτα για το αποτέλεσμα, αφού η κατάσταση στην βαθμολογία είναι οριακή. Οι αετοί εξακολουθούν να βρίσκονται στην 4η θέση και να κυνηγούν τις Μπράγκα και Πόρτο. Στα τελευταία τρία ματς έχει πάρει τη νίκη χωρίς να δεχτεί γκολ, ωστόσο, είναι ζήτημα η επιστροφή στα εκτός έδρας ματς, όπου δεν τα πηγαίνει καλά φέτος (1-4-1) και μάλιστα θα κληθεί να αντιμετωπίσει έναν τόσο καλό αντίπαλο.

Primeira Liga, Μπράγκα-Μπενφίκα (22.00): Το ματς είναι πράγματι ντέρμπι. Η αλήθεια είναι πως η μία θέλει να ξεφορτωθεί την άλλη και με τον τρόπο τους θα ψάξουν και οι δύο ομάδες τη νίκη. Επειδή πάντως η κατάσταση είναι εξίσου οριακή δεν αποκλείεται να δούμε αρκετά γήινο σκορ. Από εκεί και πέρα συνυπολογίζοντας την εξαιρετική κατάσταση της Μπράγκα και τις επιδόσεις της στα εντός σε συνδυασμό με την μετριότητα της Μπενφίκα μακριά από τη Λισαβόνα καταλήγουμε σε Combo Bet. Πάμε στοίχημα με το 1Χ & Under 3.5 στο 2.06.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ