Στοιχηματικές ευκαιρίες

Στοιχηματικές ευκαιρίες

Οι επιλογές του Stoiximaview για το σημερινό μας δελτίο στο στοίχημα...

Δυάδα προτείνει το stoiximaview.gr για το σημερινό δελτίο στοιχήματος.

Μπαστιά-Κρετέιγ (21:45): Δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές για τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. Ωστόσο βρήκαμε ματς στην τρίτη κατηγορία της Γαλλίας και συγκεκριμένα τη National. Εκεί όπου έχει ένα ματς για σήμερα με το οποίο ολοκληρώνεται η 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ανάμεσα σε δύο ομάδες με εντελώς διαφορετικούς στόχους στη φετινή διοργάνωση. Διότι από τη μία η Μπαστιά διεκδικεί την άνοδό της στη Ligue 2, ενώ η Κρετέιγ θέλει να μείνει μακριά από τους μπελάδες του υποβιβασμού.

Μπαστιά-Κρετέιγ (21:45): Ας δούμε λίγο αναλυτικά τι κάνουν οι δύο ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας. Η Μπαστιά είναι στη 2η θέση και έχει 47 βαθμούς σε 24 ματς, με συντελεστή γκολ 41-20.

Έχει τρεις σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και αυτό που θέλει είναι να επιστρέψει στις νίκες. Τελευταίο της ματς ήταν το εντός έδρας 1-1 απέναντι στην Κονκαρνό.

Φιλοξενεί τώρα την Κρετέιγ, η οποία είναι στη μέση της βαθμολογίας. Βρίσκεται στην 11η θέση με 30 βαθμούς σε 25 ματς και γκολ 23-26. Προέρχεται από τρεις σερί ήττες, με τελευταία την εκτός έδρας 2-0 με τη Ρεντ Σταρ.

Μπορεί βέβαια να είναι στη μέση της βαθμολογίας η Κρετέιγ, αλλά απέχει μόλις δύο βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μπαστιά-Κρετέιγ (21:45): Εμείς στο ματς αυτό θα πάμε στοίχημα με την ισχυρή και στην προκειμένη περίπτωση εννοούμε την Μπαστιά η οποία διεκδικεί άνοδο. Προτείνουμε για το στοίχημα να σημειώσει δύο γκολ και πάνω η Μπαστιά. Το over 1.5 γκολ των γηπεδούχων, βρίσκουμε σε απόδοση 2.10.

Καμπούρ-Αϊντχόφεν: Χάνεται τέτοια ευκαιρία;

Καμπούρ-Αϊντχόφεν (21:00): Τις διπλάσιες νίκες έχει η Καμπούρ από την Αϊντχόφεν, 10 έναντι 5. Έχουμε και 3 ισοπαλίες. Στον πρώτο γύρο, η πρωτοπόρος έκανε πάρτι με 5-2. Τα προγνωστικά στοιχήματος δίνουν πολύ χαμηλά τον «άσο». Λογικό, αν δείτε τη διαφορά των δύο ομάδων.

Η Καμπούρ καλείται να εκμεταλλευτεί την απώλεια βαθμών της Ντε Γκράαφτσαπ και να ανεβάσει τη διαφορά τους στο +6. Είναι πρωτοπόρος με 67 βαθμούς (21-4-3) και 77-22 γκολ και θέλει να κάνει άλλο ένα βήμα τίτλου. Προέρχεται από το 0-0 με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς, μόλις το 4ο παιχνίδι που δεν σκοράρει φέτος. Είναι αήττητη για 9 ματς με 6-3-0 και δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση. Νομίζουμε πως έχουμε καταλήξει στο στοίχημα.

Η Αϊντχόφεν προέρχεται από την ήττα με 3-1 από την Άλμερ Σίτι και έτσι έμεινε για 12ο παιχνίδι χωρίς νίκη. Η τελευταία της επιτυχία ήταν στις 12 Δεκεμβρίου 2020 το 4-0 επί της Μάαστριχτ. Έχει ξεμείνει από στόχους και είναι χαμηλά, με 29 βαθμούς, με 7-8-13 και 38-49 γκολ.

Καμπούρ-Αϊντχόφεν (21:00): Πάμε στοίχημα με τα γκολ, με τι άλλο. Βρίσκουμε το Over 3,5 γκολ σε καλή απόδοση, 2,00, και θα το τιμήσουμε. Επειδή πιστεύουμε ότι μπορεί να ανοίξει το παιχνίδι, έχουμε και fun bet με over 2,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, στο 4,25.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ