Επιστροφή στα μεγάλα για στοίχημα!

Επιστροφή στα μεγάλα για στοίχημα!

Το Stoiximaview προτείνει δύο αγώνες για το σημερινό μας δελτίο...

Τελείωσαν οι Εθνικές ομάδες και πλέον σιγά-σιγά αρχίζουν τα μεγάλα πρωταθλήματα, όπως είναι αυτό της Primera Division! Το stoiximaview.gr προτείνει ματς από την Ισπανία, αλλά και ένα από τη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας…

Λεβάντε-Ουέσκα (22:00): Επιστροφή στα μεγάλα πρωταθλήματα και ματς Παρασκευής στην Primera Division μεταξύ της Λεβάντε και της Ουέσκα. Σίγουρα όχι το καλύτερο δυνατό παιχνίδι, αλλά σε σχέση με άλλα μπορούμε να βρούμε επιλογές στο στοίχημα.

Και να το… χαζέψουμε με ενδιαφέρον. Δύο ομάδες που τις τέσσερις τελευταίες φορές που βρέθηκαν αντιμέτωπες ήρθαν ισόπαλες. Τρία στο πρωτάθλημα και μία σε φιλικό. Δύο φορές 2-2 και άλλες δύο 1-1, συμπεριλαμβανομένου του φετινού ματς στον πρώτο γύρο στην έδρα της Ουέσκα.

Η Ουέσκα που επί της ουσίας είναι αυτή που έχει και το ενδιαφέρον βαθμολογικά. Στην τελευταία θέση με 21 βαθμούς, δεν είναι ακόμα χαμένη στη μάχη. Στους 23 είναι οι Εϊμπάρ και Αλαβές, στους 25 η Έλτσε με την οποία παίζει την επόμενη αγωνιστική. Κάθε ματς είναι τελικός για την Ουέσκα, η οποία θα πάει να παίξει ένα σφιχτό παιχνίδι.

Κλειστά με πρώτο στόχο το μηδέν. Δύσκολο παιχνίδι στα προγνωστικά, φαβορί η Λεβάντε αφού είναι καλύτερη και πιο σταθερή ομάδα. Αλλά το κίνητρο των φιλοξενούμενων είναι πολύ ισχυρό και αυτό την κάνει επικίνδυνη. Ματς που ξεκινάει από την ισοπαλία. Θα πάμε στοίχημα με Χ ημίχρονο που το βρίσκουμε στο 2.11.

Με το κίνητρο και τα γκολ στην Eerste Divisie

Άλμερ Σίτι-Ναϊμέγκεν, (21:00): Μεγάλη ευκαιρία να περάσει στη 2η προνομιούχο θέση, που οδηγεί στην απευθείας άνοδο έχασε η Άλμερ Σίτι. Η εκτός έδρας ήττα 2-0 από τη Μάαστριχτ την άφησε στους 62β. και στο -2 από τη Ντε Γκράαφστσαπ, ενώ παράλληλα μπήκε τέλος στο νικηφόρο σερί τριών αγώνων. Έχει απολογισμό 19-5-6 και 65-40 γκολ.

Τη δική της ευκαιρία να ξαναμπεί στο κυνήγι της 2ης θέσης έχασε η Ναϊμέγκεν, η οποία ηττήθηκε 2-1 από την Τοπ Ος. Μια… αυτοκτονία, αφού προηγήθηκε, η αντίπαλός της έμεινε με 10 παίκτες και παρ’ όλα αυτά έφτασε στην ανατροπή. Έχει 56β., όντας στο -8 από τη Ντε Γκράαφστσαπ με απολογισμό 17-5-8 και 59-33 γκολ.

Άλμερ Σίτι-Ναϊμέγκεν, (21:00): Η Άλμερ Σίτι έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα νίκης λόγω έδρας, αλλά επειδή μιλάμε για ντέρμπι, θα αποφύγω το σημείο. Κίνητρο υπάρχει και από τις δύο ομάδες, που «καίγονται» για τη νίκη.

Αμφότερες σκοράρουν με μεγάλη συνέπεια, ενώ και αμυντικά υπάρχουν κενά. Θεωρώ ότι το παιχνίδι αρχίζει από το αμφίσκορο και μίνιμουμ θα μπουν τρία γκολ, παρά την κρισιμότητα. Το στοίχημα που επιλέγω είναι το «goal/goal και over 2,5 γκολ» σε απόδοση 1.87.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ