Η Ισπανία παίζει μπάλα και εμείς στοίχημα

Η Ισπανία παίζει μπάλα και εμείς στοίχημα

Τα δύο ματς που έχει ξεχωρίσει το Stoiximaview για το σημερινό μας στοίχημα...

Έχουμε μπει πλέον σε κανονική ροή αγώνων σε όλα τα πρωταθλήματα, μετά το τέλος των Εθνικών ομάδων. Έτσι και στην Ισπανία και συγκεκριμένα τη La Liga, συνεχίζεται κανονικά το πρωτάθλημα και το Stoiximaview έχει ξεχωρίσει τη δική του δυάδα για το σημερινό μας δελτίο στο στοίχημα.

Έλτσε-Μπέτις (17.15): Μετά την ήττα και την απότομη προσγείωση στο ντέρμπι με τη Σεβίλλη, η Μπέτις έδειξε πως σιγά-σιγά χτίζει χαρακτήρα. Έκλεισε με νίκη 2-0 κόντρα στη Λεβάντε και έμεινε ζωντανή στο κόλπο της Ευρώπης. Η διακοπή μπορούμε να πούμε πως της χρειαζόταν ώστε να κερδίσει ανάσες σε ένα σημείο της σεζόν όπου το ρόστερ του Πελεγκρίνι έδειξε να ζορίζεται.

Έλτσε-Μπέτις (17.15): Η Έλτσε που την περιμένει στο «Βαλέρο» εξακολουθεί να χαροπαλεύει. Το θετικό βέβαια είναι πως και εδώ μιλάμε για μια ομάδα με «κοντό» ρόστερ που χρειαζόταν το break. Επίσης, στην έδρα της εμφανίζεται εξαιρετικά συνεπής και εκεί οφείλει πολλά. Έτσι, λοιπόν για την Μπέτις δεν θα είναι τόσο εύκολη υπόθεση το διπλό. Λόγω και της διακοπής το αποφεύγουμε και πάμε με το G/G στο αξιόλογο 1.91.

Κάδιθ-Βαλένθια (22.00): Στο «Καράνθα» η Κάδιθ υποδέχεται την Βαλένθια την στιγμή που καίγεται για βαθμούς. Είναι στο +5 από την παραμονή αλλά δεν γίνεται να ησυχάσει. Άλλωστε δεν της το επιτρέπει αυτό και η ίδια της η εικόνα, που το τελευταίο διάστημα δείχνει αρκετά προβληματική. Στην έδρα της δείχνει στα τελευταία ματς να δυσκολεύεται περισσότερο, καθώς της δημιουργεί έξτρα άγχος η… υποχρέωση να πάρει την μπάλα στα πόδια της και να κατευθύνει τον ρυθμό.

Κάδιθ-Βαλένθια (22.00): Οι νυχτερίδες σε μια χρονιά που θα μπορούσε να είχε εφιαλτική κατάληξη δείχνουν να αποφεύγουν τα χειρότερα. Η απόσταση από την κόκκινη ζώνη (+9) επιτρέπει στη Βαλένθια να αγωνίζεται χωρίς μεγάλη πίεση και επιτέλους να νιώσει στιγμές ηρεμίας. Εκτός έδρας είναι τραγική ειδικά το τελευταίο διάστημα. Μετράει τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε, ενώ στα τρία τελευταία δεν σκόραρε καν. Με τις δύο ομάδες να έχουν τα θέματά τους, πάμε στοίχημα με το «Χ» στο 3.15 που μπορεί να θεωρηθεί και βολικό.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ