Στηρίζουμε την Παρί και τη Ligue 2 (vid)

Στηρίζουμε την Παρί και τη Ligue 2 (vid)

Δύο αγώνες από το Stoiximaview από τις κατηγορίες της Γαλλίας...

Αγώνες από τα πρωταθλήματα της Γαλλίας, έχει να μας προτείνει για σήμερα το Stoiximaview

Στρασβούργο-Παρί (18:00): Μπαίνουμε στο Σαββατοκύριακο και έχουμε μία πλήρη αγωνιστική δράση σε όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Έτσι και εμείς αποφασίσαμε να πάμε στοίχημα για σήμερα, Σάββατο, με τις δύο κατηγορίες της Γαλλίας. Συγκεκριμένα, στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος έχουμε ματς από Ligue 1 και Ligue 2.

Αρχίζουμε πρώτα με το ματς της πρώτης κατηγορίας και συγκεκριμένα αυτό της Παρί Σεν Ζερμέν μέσα στο γήπεδο της Στρασμπούργκ, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μία καλή νίκη μέσα στο γήπεδο της Μπορντό με σκορ 3-2.

Εντάξει και η Μπορντό στη μέση της βαθμολογίας είναι, αλλά δεν παύει να είναι καλή η νίκη αυτή για τη Στρασμπούργκ. Είναι στη 13η θέση με 36 βαθμούς σε 31 αναμετρήσεις και γκολ 40-46. Από την άλλη η Παρί Σεν Ζερμέν προέρχεται από μία… τρελή εβδομάδα!

Λέμε τρελή γιατί πριν από μία εβδομάδα ηττήθηκε στο ματς τίτλου μέσα στο γήπεδό της από την πρωτοπόρο Λιλ με 1-0. Κακή εμφάνιση για την Παρί και ήρθε η ήττα που την άφησε τρεις βαθμούς πίσω από τη Λιλ. Μετά μεσοβδόμαδα πήγε στη Γερμανία και νίκησε την Μπάγερν Μονάχου για το Champions League με 3-2!

Δηλαδή του ύψους και του βάθους αυτή η εβδομάδα για την ομάδα του Παρισιού. Είναι στη 2η θέση με 63 βαθμούς και γκολ 67-22. Έχουμε, λοιπόν, ένα ματς με την κορυφαία επίθεση του πρωταθλήματος και μία Παρί η οποία διεκδικεί ακόμη την κατάκτηση του τίτλου.

Και απέναντί της έχει μία ομάδα ουσιαστικά αδιάφορη βαθμολογικά, αλλά με κίνητρο να κάνει κάτι καλό απέναντι σε μία δυνατή αντίπαλο όπως είναι η Παρί. Για στοίχημα έχουμε ξεχωρίσει μία συνδυαστική επιλογή με καλή απόδοση. Θέλουμε τη νίκη της Παρί μέσα στο Στρασβούργο και το over 1.5 γκολ αγώνα, σε απόδοση 2.07!

Παρί-Τρουά (16:00): Συνεχίζουμε στη Γαλλία όμως μία κατηγορία κάτω, στη Ligue 2. Εκεί όπου έχουμε ένα δυνατό ματς και θα μπορούσε κανείς να το χαρακτηρίσει και ντέρμπι. Ομάδες οι οποίες διεκδικούν την άνοδο, με την Παρί να είναι στην 5η θέση με 54 βαθμούς σε 31 ματς και 43-31 γκολ.

Έχει μαθηματικές ελπίδες για τις θέσεις που οδηγούν σε απευθείας άνοδο και τελευταία έχει βγάλει ένα καλό και σταθερό πρόσωπο. Έχοντας επτά σερί αήττητα ματς με απολογισμό πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Τελευταίο της παιχνίδι ήταν μέσα στη Σοσό, όπου νίκησε με 2-1.

Έχει μία καλή διαφορά από την Οσέρ, 6 βαθμών, για να μη μείνει εκτός πλέι οφ ανόδου. Από την άλλη η Τρουά είναι στην κορυφή με 61 βαθμούς σε 31 ματς και γκολ 46-30, έχοντας τρεις βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Τουλούζ. Μετά από δύο σερί ήττες που είχε με Νανσί και Αμιάν, κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική νικήσει με 1-0 εντός έδρας την Γκινγκάμπ.

Στα τελευταία ματς έχει δείξει ότι έχει ένα πρόβλημα στην άμυνά της και εκεί θα στηριχτούμε και εμείς, από τη στιγμή που η Παρί από την πλευρά της έχει μία καλή επιθετική γραμμή και είναι σε καλή κατάσταση. Στηρίζουμε το γκολ/γκολ της αναμέτρησης, το οποίο βρίσκουμε στο 1.85.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ