Euro με απόδοση 4.68!

Euro με απόδοση 4.68!

Η δυάδα του Stoiximaview για τους αγώνες του Euro...

Άρχισε το Euro, με την Ιταλία τα πήγαμε καλά και για σήμερα συνεχίζουμε στο Stoiximaview με τα δύο βραδινά ματς της διοργάνωσης!

Δανία – Φινλανδία (19:00): Άρχισε το Euro και εμείς πάμε στοίχημα με την κορυφαία διοργάνωση που παίζει πλέον αυτό το διάστημα! Όλες αυτές τις ημέρες είχαμε τα ειδικά στοιχήματα.

Στην περιήγησή σας στο Stoiximaview μπορεί να βρείτε προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα ειδικά που υπάρχουν. Πλέον πάμε στα παιχνίδια, τα οποία θα μας κρατήσουν συντροφιά για τον επόμενο μήνα. Και φυσικά θα μας διατηρήσουν ψηλά το στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Προγνωστικά euro 2020 πλέον και ξεκίνημα με ματς μεταξύ της Δανίας και της Φινλανδίας. Σε έναν όμιλο που το Βέλγιο είναι το μεγάλο φαβορί και οι Ρώσοι με τους Δανούς μάλλον θα διεκδικήσουν την τρίτη θέση. Αυτό λένε τα προγνωστικά σήμερα. Όμως θα μου επιτρέψετε να τρέφω μεγάλη εκτίμηση στους Φινλανδούς.

Έχουν κάνει μεγάλα βήματα προόδου, λαμβάνουν μέρος στη μεγάλη γιορτή και θέλουν να διακριθούν. Δεν πάνε μόνο για τη… διασκέδαση, αλλά και για να διεκδικήσουν έστω την τρίτη θέση. Που ίσως τους οδηγήσει στον επόμενο γύρο.

Δανία – Φινλανδία (19:00): Επικίνδυνη ομάδα είναι, με καλό ποδόσφαιρο και παίκτες που βάζουν ποιότητα. Μπορεί να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, απέναντι σε μια Δανία που δεν… φοβίζει. Μπορεί σίγουρα να κάνει τη ζημιά. Κι αν θέλετε να πάτε σε ένα fun bet σε αυτό το ξεκίνημα του EURO 2020; Το 10.00 των Φινλανδών στην πρεμιέρα είναι σίγουρα απόδοση που προσελκύει.

Οι Δανοί έχουν φιλοδοξία να βρεθούν τουλάχιστον μέχρι την επόμενη φάση, αφού ο όμιλος τους δίνει ελπίδα. Με εξαίρεση το Βέλγιο, δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι από Ρώσους και Φινλανδούς. Και πάνε με αισιοδοξία στη διοργάνωση.

Δανία – Φινλανδία (19:00): Είπαμε για το fun bet, πάμε να δούμε και τη βασική μας πρόταση. Η Φινλανδία θεωρώ πως μπορεί να βρει το γκολ, άρα σε αυτή τη βάση πάνω θα χτίσουμε. Πάμε στοίχημα με Goal/Goal σε πολύ καλή απόδοση, αφού το συναντάμε στο 2.62…

Βέλγιο – Ρωσία: Εκτός έδρας… άσσος!

Euro, 2ος όμιλος, Βέλγιο – Ρωσία (22.00): Τυπικά γηπεδούχοι οι Βέλγοι στην πρεμιέρα τους, καθώς το ματς απέναντι στη Ρωσία θα διεξαχθεί στην Αγία Πετρούπολη. Δανία και Φινλανδία θα συναντηθούν στο άλλο ματς του ομίλου, που ξεκινάει νωρίτερα στις 19.00 στην Κοπεγχάγη.

Euro, 2ος όμιλος, Βέλγιο – Ρωσία (22.00): Να δείξουν από την αρχή τα δόντια τους και να πάρουν το θεωρητικά πιο εύκολο μονοπάτι θέλουν οι Βέλγοι. Βλέποντας πολλά από τα μεγάλα ταλέντα των προηγούμενων ετών να ωριμάζουν, ο Μαρτίνεθ

ξέρει πως ίσως αυτή είναι η τελευταία μεγάλη ευκαιρία για σημαντική διάκριση. O Ισπανός παρά το ύπουλο ξεκίνημα της ομάδας του, στην έδρα αντιπάλου, δύσκολα θα αλλάξει τα πλάνα του, οπότε περιμένουμε να διατηρήσει το 3-4-2-1 με τους Μέρτενς, Ντε Μπρόινε και Λουκάκου μπροστά.

Euro, 2ος όμιλος, Βέλγιο – Ρωσία (22.00): Ανανεωμένοι σε σημαντικό βαθμό οι Ρώσοι. Πάντως, στο ρόστερ τους θα δεις και τα κλασικά… γερόντια ( τον 38χρονο Γιούρι Ζιρκόβ, τον 34χρονο Φίοντορ Κουντριάσοβ και τον 34χρονο Άντον Σούνιν).

Στόχος της ομάδας είναι ξεκάθαρα η 2η θέση και σαφώς θέλει να στηριχτεί στην Αγία Πετρούπολη. Εκεί θα δώσει τα πρώτα ματς με Βέλγιο και Φινλανδία. Το κακό είναι πως στο θεωρητικά ντέρμπι της 2ης θέσης με τους Δανούς, θα παίξει στην Κοπεγχάγη. Αγωνιστικά, δεν περιμένουμε αλλαγές από τον Τσερσέσοβ. Η λογική λέει πως θα επιμείνει στο σφιχτό 4-2-3-1 με τον Αρτιόμ Τζιούμπα να βρίσκεται στην κορυφή και να αποτελεί τον στόχο για τους συμπαίκτες του.

Euro, 2ος όμιλος, Βέλγιο – Ρωσία (22.00): Η ποιότητα του Βελγίου έρχεται απέναντι στην Αγία Πετρούπολη και κάπως έτσι το σετ μοιράζεται αρκετά. Στα μάτια μας σωστά αλλά και ιδανικά, αφού για μια ομάδα που θέλει να βλέπει τον εαυτό της ακόμη και στον τελικό οι… έδρες σε αυτή την ειδική φάση της διοργάνωσης δεν πρέπει να αποτελούν εμπόδιο. Έτσι, πάμε στοίχημα με τον άσσο του Βελγίου στο 1.79.

Περισσότερo Euro 2020 – Στοίχημα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ