Τώρα μπαίνουμε στο σκληρό στοίχημα του Euro 2020!

Τώρα μπαίνουμε στο σκληρό στοίχημα του Euro 2020!

Αρχίζει η 3η αγωνιστική του Euro 2020 και το Stoiximaview προτείνει...

Μπαίνουμε στην 3η αγωνιστική των ομίλων του Euro 2020 και το Stoiximaview έχει τα δικά του προγνωστικά στοιχήματος για τα δύο ματς της Κυριακής!

Euro, Α’ Όμιλος, Ιταλία – Ουαλία (19:00): Ξεκάθαρα είναι τα πράγματα στον πρώτο όμιλο. Οι εντυπωσιακοί Ιταλοί με δύο τριάρες βρίσκονται ήδη στην επόμενη φάση. Το ίδιο και οι Ουαλοί, που έχουν τέσσερις βαθμούς. Με την Ιταλία να θέλει φυσικά να πάρει την πρώτη θέση και να συνεχίσει στον ίδιο εντυπωσιακό ρυθμό. 29 ματς αήττητη η ομάδα του Μαντσίνι, που συγκαταλέγεται πια στα φαβορί.

Η Ουαλία για δεύτερο σερί EURO δείχνει πως είναι μια δύναμη που ήρθε για να μείνει. Η νίκη επί της Τουρκίας και το ποδόσφαιρο που έπαιξε δικαίως τη φέρνουν στην επόμενη φάση. Με ηγέτη τον Μπέιλ, οι Ουαλοί θέλουν να συνεχίσουν και να την πάνε… μακριά τη βαλίτσα. Όπως είχαν κάνει και την προηγούμενη φορά.

Euro, Α’ Όμιλος, Ιταλία – Ουαλία (19:00): Τα παιδιά δίνουν στην εκπομπή τους Χ ημίχρονο στη λογική πως από τη στιγμή που και οι δύο έχουν περάσει δεν θα… πιεστούν ιδιαίτερα. Και πως ίσως δούμε πολλές αλλαγές, κυρίως από πλευράς Μαντσίνι. Ο δρόμος είναι μακρύς και κάποιοι πρέπει να πάρουν ανάσες, όπως είναι λογικό. Είναι στοίχημα με λογική η ισοπαλία στο ημίχρονο.

Βασική πρόταση της στήλης; Μια επιλογή με μεγάλη απόδοση, κοντά στο 4.00. Στην ίδια λογική, δηλαδή σε αυτή που προτείνουν τα παιδιά με Χ ημίχρονο. Πάμε στοίχημα με Χ ημίχρονο/1 τελικό που το συναντάμε στο 3.96 στο και σίγουρα αξίζει το ρίσκο.

Προγνωστικά Ελβετία – Τουρκία: Λένε ότι τώρα αρχίζει το Euro 2020

Προγνωστικά Ελβετία – Τουρκία (19:00): Το βράδυ του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική των ομίλων του Euro 2020. Από σήμερα μπαίνουμε στην 3η αγωνιστική των ομίλων και εμείς συνεχίζουμε τα προγνωστικά euro 2020.

Δεν μας πήγε το Σάββατο, αφού είχαμε δώσει στα προγνωστικά στοιχήματος το 1Χ στον αγώνα Πορτογαλία – Γερμανία. Οι Γερμανοί όμως… αφηνίασαν και έριξαν 4άρα σε μία ομάδα η οποία έχει δείξει ότι μπορεί να αμυνθεί καλά, αλλά δέχτηκε 4 γκολ!

Όπως και να έχει αφήνουμε πίσω μας το Σάββατο και προχωράμε για τη σημερινή ημέρα με την έναρξη της 3ης αγωνιστικής των ομίλων της διοργάνωσης.

Πάμε στοίχημα με την αναμέτρηση του 1ου ομίλου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Από τη μία η Τουρκία θεωρητικά είναι σίγουρα αποκλεισμένη. Γιατί έχει μηδέν βαθμούς και να καταφέρει να πάρει τη νίκη και να φτάσει στους 3, έχει συντελεστή γκολ αυτή τη στιγμή 0-5! Οπότε δύσκολα θα μπορέσει να βγει τρίτη καλύτερη. Ηττήθηκαν στην πρεμιέρα από τους Τούρκους με 3-0, ενώ στη 2η αγωνιστική έχασαν με 2-0 από την Ουαλία.

Αν και έτσι όπως είναι τα πράγματα σε κάποιους ομίλους κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί.

Από την άλλη οι Ελβετοί έχουν 1 βαθμό από την πρεμιέρα με το ισόπαλο 1-1 απέναντι στην Ουαλία, ενώ στη 2η αγωνιστική ηττήθηκαν από την Ιταλία με 3-0.

Έχουν ελπίδες πρόκρισης ακόμη και ως δεύτεροι οι Ελβετοί, αφού αν η Ιταλία νικήσει την Ουαλία και εκείνοι πάρουν το τρίποντο με τους Τούρκους, ισοβαθμούς και πάει ανάλογα με τη διαφορά των γκολ, αφού στο μεταξύ τους ματς ήρθαν ισόπαλοι.

Επίσης με 4 βαθμούς, σε περίπτωση νίκης της επί των Τούρκων θα έχει πιθανότητες να προκριθεί ως 3η καλύτερη στη φάση των «16».

Προγνωστικά Ελβετία – Τουρκία (19:00): Εμείς πάμε στοίχημα στηρίζοντας την Ελβετία. Έχουν δείξει πως βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι είναι οι Τούρκοι. Η Τουρκία έχει αρκετά προβλήματα στην άμυνά της και σε καμία περίπτωση δεν έχει βγάλει καλό πρόσωπο στην επίθεση, μένοντας μακριά από τον καλό εαυτό που είχε στα προκριματικά.

Έτσι στηρίζουμε για το στοίχημα την Ελβετία και προτείνουμε τη νίκη των Ελβετών με over 1.5 γκολ αγώνα, σε απόδοση 1.90.

Περισσότερα προγνωστικά euro 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ