Από την Αυστρία στη Λευκορωσία!

Από την Αυστρία στη Λευκορωσία!

Στοίχημα με δυάδα από το Stoiximaview...

Το Stoiximaview ενόψει της έναρξης των… καλών πρωταθλημάτων της Ευρώπης, προτείνει δύο ματς από Αυστρία και Λευκορωσία!

Στούρμ Γκρατς-Σάλτσμπουργκ (21.30): Πρεμιέρα στην αυστριακή Bundesliga με δυνατό ματς. Η Στουρμ, η οποία σαρώνοντας στο περσινό φινάλε πήρε την 3η θέση, υποδέχεται στο Γκρατς την μόνιμη πρωταθλήτρια, Σάλτσμπουργκ.

Στούρμ Γκρατς-Σάλτσμπουργκ (21.30): Το εντυπωσιακό φινάλε την περσινή σεζόν την γέμισε ελπίδες. Κλείνοντας με τρεις κολλητές νίκες πήρε στην 3η θέση και στις λεπτομέρειες έχασε την δεύτερη. Ο Κρίστιαν Ίλτσερ έβγαλε την δουλειά του στο φινάλε της χρονιάς και σιγά σιγά άλλαξε το στυλ μιας ομάδας που πρώτα σκεφτόταν να αμυνθεί και μετά να σκοράρει, πράγμα δύσκολο για τα δεδομένα του πρωταθλήματος. Την φετινή σεζόν δείχνει έτοιμη για ακόμη ένα βήμα. Χωρίς πολλά λόγια αλλά με τεράστια πίστη στις δυνατότητες του ρόστερ, που δεν έχει πολλές αλλαγές, η Στουρμ θέλει να βάλει την σφραγίδα της αλλαγής!

Στούρμ Γκρατς-Σάλτσμπουργκ (21.30): Το ξεκίνημα της Σάλτσμπουργκ είναι ζόρικο, αν σκεφτεί κανείς πως η ομάδα ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει την προετοιμασία της. Είναι αλήθεια πως αντικειμενικά δεν… βλέπει κανέναν τα τελευταία χρόνια στην Αυστρία. Βασικός της στόχος είναι να καθαρίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την Bundesliga και από εκεί και πέρα να ρίξει το βάρος στην Ευρώπη. Για αυτό άλλωστε έχει ακόμη στο πρόγραμμά της φιλικά με ομάδες από την elite (Ατλέτικο, Μπαρτσελόνα). Ο μόλις 33 ετών Ματίας Γιάισλε είναι έτοιμος για τη μεγαλύτερη πρόκληση της σύντομης καριέρας του με το πρώτο δείγμα από την άκρη του πάγκου στα φιλικά να δείχνει θετικό ως προς τον τρόπο που προσεγγίζει τα ματς.

Στούρμ Γκρατς-Σάλτσμπουργκ (21.30): Ανοίγει το πρωτάθλημα με ωραίο παιχνίδι. Αρκετά ενδιαφέρον το κάνουν οι γηπεδούχοι, καθώς αν δεν είχαν κλείσει έτσι την περσινή σεζόν θα λέγαμε πως η Σάλτσμπουργκ θα ξεκινήσει με ένα άνετο πέρασμα. Με τους ταύρους σε διαδικασία μονταρίσματος και την Στουρμ να περιμένει με το μαχαίρι στα δόντια περιμένουμε μάχη και γκολ λόγω της έλλειψης ρυθμού και από τις δύο. Πάμε στοίχημα λοιπόν με το GG & Over 2.5 στο 1.81.

Ρουχ Μπρεστ – Μινσκ: Επικρατούν οι επιθέσεις

Ρουχ Μπρεστ – Μινσκ (20:30): Για τα προγνωστικά στοιχήματος, η Ρουχ Μπρεστ είναι πιο μπροστά και έχει τον πρώτο λόγο να πάρει το παιχνίδι. Φυσικά και δεν «λέει» κάτι αυτό, έτσι! Δεν βοηθάει η παράδοση στο στοίχημα, από μία νίκη βρίσκουμε για τις δύο ομάδες. Στον πρώτο γύρο, έμειναν στο 2-2, έτσι για την ιστορία.

Ανεβασμένη είναι το τελευταίο διάστημα η Ρουχ Μπρεστ. Ναι μεν προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες, αλλά έχει 4-3-0 μετά το 3-2 από τη Μπάτε Μπορίσοφ στις 15 Μαΐου. Συνολικά μετράει 30 βαθμούς με 8-6-2 και 24-12 γκολ και έχει μία από τις καλύτερες άμυνες. Στα τελευταία επτά παιχνίδια της έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ, στο 1-1 με τη Ντιναμό Μπρεστ.

Η Μινσκ είναι σχεδόν στη μέση της βαθμολογίας, έχοντας 21 βαθμούς με 5-6-4 και 22-25 γκολ. Έχει 2-2-0 (τελευταίο ματς το 2-2 με τη Σμοργκόν) μετά το βαρύ 5-0 από τη Γκόμελ και αυτή είναι η μοναδική της ήττα σε 8 αγώνες. Τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της είναι στο g/g και Over, έτσι για την ιστορία. Συνολικά, έχει 10/15!

Ρουχ Μπρεστ – Μινσκ (20:30): Σκοράρουν με άνεση και οι δύο ομάδες και ποντάρουμε στο ότι η Μινσκ μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στην ανεβασμένη Ρουχ Μπρεστ. Πάμε στοίχημα με το g/g στο συμπαθητικό 1,75 (Stoiximan). Έχουν ένα καλό σερί στην άμυνα οι γηπεδούχοι, αλλά και η Μινσκ σκοράρει αρκετά συχνά.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ