Θα έχει γκολ στη Γαλλία

Θα έχει γκολ στη Γαλλία

Προγνωστικά στοιχήματος από το Stoiximaview...

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Γαλλία και Ισπανία.

Ligue1, Ναντ-Λυών (22.00): Στραβό ξεκίνημα κυρίως για τους φιλοξενούμενους. Η Λυών έχει κάνει το χειρότερό της ξεκίνημα ύστερα από τη σεζόν 2000/01. Από την άλλη η Ναντ έρχεται από την ήττα στο ντέρμπι με τη Ρεν.

Ligue1, Ναντ-Λυών (22.00): Μεγάλη προσπάθεια αλλά η πρώτη ήττα έγραψε σε ένα ματς που πόνεσε. Η Ναντ ηττήθηκε 1-0 από τη Ρεν και έμεινε στους τέσσερις βαθμούς. Ο απολογισμός κρίνεται θετικός αλλά από την άλλη υπήρξε και απότομη προσγείωση.

Ο Καμπουαρέ καλείται να γυρίσει άμεσα το χαρτί με την ομάδα του σε πρώτη φάση να έχει στόχο τη γρήγορη παραμονή. Στο ματς που ακολουθεί θα δούμε τη Ναντ είτε με 4-4-2 είτε με 4-2-3-1, ωστόσο, το βέβαιο είναι πως και πάλι θα επιχειρήσει να πάει τη δουλειά στο πάθος και την αποφασιστικότητα.

Ligue1, Ναντ-Λυών (22.00): Σε εφιάλτη μετατράπηκε και το ματς με την Κλερμόν. Οι νεοφώτιστοι με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά πήραν βαθμό στη Groupama (3-3) κι άφησαν τη Λυών χωρίς τρίποντο στο ξεκίνημα. Φυσικά το νέο χαστούκι παρατείνει την κάκιστη κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια παρότι η άφιξη του Σακίρι άλλαξε ελαφρώς την ατμόσφαιρα.

Το θέμα είναι πως ο Πίτερ Μπος καλείται από πολύ νωρίς να ανταπεξέλθει σε συνθήκες τεράστιας πίεσης, καθώς ως γνωστόν το κοινό τις ομάδας είναι από τα πιο
απαιτητικά της χώρας.

Ligue1, Ναντ-Λυών (22.00): Το ματς είναι χωρίς αύριο για τη Λυών, που βέβαια μέχρι στιγμής, δεν πείθει σε κανένα επίπεδο πως μπορεί να βρει σταθερότητα. Τουλάχιστον από την δική της πλευρά η Ναντ τα βασικά τα κάνει και απέναντι στην άμυνα των “λιονέ” μπορεί να βρει γκολ και να κάνει το ματς ροντέο. Έτσι, το GG & Over 2.5 δείχνει αρκετά ασφαλής επιλογή και πληρώνει στο 1.97 (Novibet).

Βαλένθια – Αλαβές (23:15): Η Βαλένθια μπορεί να αισθάνεται που κατόρθωσε να επικρατήσει με 1-0 της Χετάφε, στην πρεμιέρα. Αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο από πολύ νωρίς και σκόραρε χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Σολέρ. Στη συνέχεια δέχθηκε ισχυρή πίεση και άντεξε δύσκολο.

Βελτιωμένη η εμφάνιση της δεύτερης αγωνιστικής στην έδρα της Γρανάδα, όμως αυτή τη φορά η νίκη δεν ήρθε (1-1). Βρέθηκε πίσω στο σκορ και αν είχε ξανά κερδίσει πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ στο 88ο λεπτό, μάλλον θα έφευγε με… άδεια χέρια.

Έπεισε περισσότερο στο τελευταίο ματς, όμως χρειάζεται να είναι πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια, αφού δημιουργεί αρκετές φάσεις τις οποίες δεν εκμεταλλεύεται.

Βαλένθια – Αλαβές (23:15): Χωρίς βαθμό συνεχίζει ύστερα από δύο αγωνιστικές η Αλαβές, αφού στην πρεμιέρα ηττήθηκε από την πανίσχυρη Ρεάλ Μαδρίτης (1-4), ενώ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι γνώρισε εντός έδρας ήττα (0-1) από τη Μαγιόρκα. Μοιρασμένη η αναμέτρηση.

Πάλεψε αρκετά αλλά οι αδυναμίες της δεν μπορούν να καμουφλαριστούν. Μετά την αποβολή ακραίου μπακ Ντουάρτε (λείπει σήμερα) στο 66ο λεπτό, έγινε πιο ευάλωτη και λύγισε στα τελευταία λεπτά. Χρειάζεται σίγουρα αρκετή δουλειά ακόμα, αφού ειδικά στην άμυνα δίνει δικαιώματα και αδυνατεί να κρατήσει το μηδέν. Δύσκολη αποστολή ενόψει.

Βαλένθια – Αλαβές (23:15): Η Βαλένθια δεν τα πηγαίνει άσχημα στα πρώτα παιχνίδια, αφού δημιουργεί πολλές φάσεις και αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε καλό επίπεδο. Η αδύναμη Αλαβές αναμένεται να έχει δύσκολο έργο στο «Μεστάγια». Επιλογή μας ο άσος σε απόδοση 1.87 (Stoiximan).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ