Καλπάζει η Βραζιλία

Καλπάζει η Βραζιλία

Προγνωστικά στοιχήματος από το Stoiximaview...

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στη ζώνη της Νοτίου Αμερικής.

Παραγουάη – Βενεζουέλα (01:30): Η Εθνική ομάδα της Παραγουάης δεν τα πηγαίνει καλά στα Προκριματικά του του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στη ζώνη της Αμερικής, αφού επικράτησε μόλις σε ένα από τα οκτώ παιχνίδια που έδωσε μέχρι στιγμής (1-5-2). Στους δύο αγώνες που έδωσε αυτή την εβδομάδα, ηττήθηκε από τον Ισημερινό (0-2) και αναδείχθηκε ισόπαλη με την Κολομβία. Οι αμυντικές αδυναμίες δεν της επιτρέπουν να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να διεκδικήσει βαθμούς, βελτιώνοντας τη βαθμολογική θέση της. Πολύ κρίσιμη η επικείμενη αναμέτρηση με αντίπαλο την ουραγό του γκρουπ Βενεζουέλα. Επιτακτική ανάγκη η νίκη.

Παραγουάη – Βενεζουέλα (01:30): Η Εθνική ομάδα της Βενεζουέλας αποτελεί με διαφορά το πιο αδύναμο σύνολο του γκρουπ. Ηττήθηκε στα έξι από τα οκτώ παιχνίδια που έχει δώσει στην Προκριματική φάση, αφού έχει δεχτεί 13 γκολ στο ίδιο διάστημα. Δύσκολα έρχεται το γκολ, στην άλλη πλευρά του γηπέδου, αφού έχει σημειώσει μόλις τέσσερα τέρματα. Απέναντι στην Παραγουάη γνωρίζει ότι η αποστολή της είναι εξαρχής δύσκολη, αφού η επιθετική γραμμή της αντιπάλου είναι παραγωγική και η πίεση που ασκεί σε κάθε άμυνα ισχυρή.

Παραγουάη – Βενεζουέλα (01:30): Η επιθετική γραμμή της Παραγουάης τα πηγαίνει καλά και απέναντι στην αδύναμη Βενεζουέλα έχει ευκαιρία να φτάσει σε αρκετά γκολ και να καθαρίσει την αναμέτρηση. Με τον σκέτο άσο να κυκλοφορεί σε τιμή που δεν μας συναρπάζει, πηγαίνουμε στο combo 1 & Over 1,5 σε απόδοση 2.12 (Stoiximan), θεωρώντας ότι η γηπεδούχος δεν θα συναντήσει αντίσταση.

Βραζιλία – Περού (03:30): Η Βραζιλία «καλπάζει» στα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στη ζώνη της Αμερικής, έχοντας επικρατήσει και στις επτά αναμετρήσεις που έχει δώσει στον όμιλο. Με 17 γκολ ενεργητικό και μόλις δύο τέρματα παθητικό, επιβεβαιώνει τον τίτλο του φαβορί απέναντι σε κάθε αντίπαλο που βρήκε μπροστά της. Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ η αναμέτρηση με αντίπαλο την Αργεντινή, πριν από μερικές μέρες, αφού 4 διεθνείς Αργεντινή δεν θα έπρεπε, λόγω περιορισμών Covid-19, βρίσκονταν αντικανονικά στην αποστολή της αντιπάλου. Στην προηγούμενη συνάντηση, η Βραζιλία είχε επικρατήσει με τέρμα του Ριμπέιρο της Χιλής (1-0).

Δεδομένη η επιθετική ευρωστία της Σελεσάο, ενώ ειδικά απέναντι στο Περού συνηθίζει να τα πηγαίνει καλά. Επικράτησε μάλιστα της ίδια αντιπάλου και στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα με 1-0 και με σκορ 4-2 στο πρώτο παιχνίδι τους για τα Προκριματικά.

Βραζιλία – Περού (03:30): Η Εθνική ομάδα του Περού έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα 2021, όταν και αποκλείστηκε από τη Βραζιλία. Στις δύο συναντήσεις που έδωσε εντός Σεπτεμβρίου για τα Προκριματικά του Μουντιάλ 2022 στη ζώνη της Αμερικής δεν τα πήγε άσχημα. Αρχικά αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ουρουγουάη, ενώ επικράτησε με 1-0 της Βενεζουέλας σε αγώνα που κυριάρχησε απόλυτα και δεν συνάντησε κανένα απολύτως πρόβλημα. Βρίσκεται στην 7η θέση του ομίλου με ρεκόρ 2-2-4, όμως θα χρειαστεί να μαζέψει βαθμούς στα ματς που απομένουν, αν θέλει να βρεθεί στις προνομιούχες θέσεις. Απέναντι στη Σελεσάο πάντως, το έργο της αναμένεται να είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο.

Βραζιλία – Περού (03:30): Με τους Βραζιλιάνους να… οργιάζουν στην Προκριματική φάση και να μην έχουν αντίπαλο, το σετ αποδόσεων λογικά γέρνει προς τα αριστερά. Δεν μας καλύπτει ο άσος στην απόδοση που κυκλοφορεί, όμως αφού θεωρούμε ότι η γηπεδούχος θα καθαρίσει εύκολα το παιχνίδι, αξίζει να ρισκάρουμε στον άσο από ημίχρονο (1/1) στο 1.95 (Stoiximan).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ