Χωρίς κόπο η Νάπολι

Χωρίς κόπο η Νάπολι

Προγνωστικά στοιχήματος από το Stoiximaview...

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τη Serie A και τη La Liga.

Serie A, Ουντινέζε-Νάπολι (21:45): Εντυπωσιακή για τα δεδομένα της. Η Ουντινέζε είναι φουλ ουσιαστική στο ξεκίνημα της χρονιάς και δείχνει ικανή να ξεμπερδέψει από νωρίς με τον βασικό στόχο της σεζόν, την παραμονή. Με τους επτά βαθμούς στα τρία ματς, έχοντας σταθεί όρθια κόντρα στη Γιουβέντους κι έχοντας καθαρίσει κατά σειρά Βενέτσια και Σπέτσια η ομάδα του Γκότι έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω της. Η ισορροπία ανάμεσα στις γραμμές της είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει στο ξεκίνημα και να της δίνει πολύτιμους βαθμούς που διώχνουν την πίεση. O  Ντεουλοφέου οδηγεί επιθετικά την ομάδα την ώρα που από πίσω του η συνολική δουλειά οχυρώνει τα μετόπισθεν. Ο τεχνικός της ομάδας σε ακόμη ένα ματς είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους του τους παίκτες.

Serie A, Ουντινέζε-Νάπολι (21:45): Ο Σπαλέτι κάνει κάτι πολύ δύσκολο. Ενώ παρεμβαίνει έντονα στο DNA της ομάδας καταφέρνει και τη διατηρεί και στα θετικά αποτελέσματα. Στο Ούντινε θέλει να κλείσει την εβδομάδα με θετικό πρόσημο. Προηγήθηκε η μεγάλη νίκη με ανατροπή κόντρα στη Γιουβέντους και η μεγάλη επιστροφή από το 2-0 στο Λέστερ σε 2-2 με εξαιρετική εικόνα σε ολόκληρο το ματς. Στο πρωτάθλημα έχει μπει με 3/3 κι αν εξαιρέσει κανείς το εμπόδιο των συνεχών αναμετρήσεων, το πρόγραμμα αλλά κυρίως η εικόνα επιτρέπει στη Νάπολι να βλέπει ακόμη μεγαλύτερο σερί. Ο Σπαλέτι περιμένει και τις επιστροφές των Μέρτενς και Γκουλάμ, αφού το πρόγραμμα ζορίζει με απανωτά παιχνίδια.

Serie A, Ουντινέζε-Νάπολι (21:45): Αρκετά ενδιαφέρον ματς. Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εκκινήσεις η Ουντινέζε, η οποία εντυπωσιάζει με την αποτελεσματικότητά της. Εξίσου εντυπωσιακή είναι και η εικόνα των παρτενοπέι με τον Σπαλέτι να συνδυάζει αποτελέσματα με εξαιρετικές εμφανίσεις και να γεμίζει προσδοκίες. Για τους φιλοξενούμενους θα είναι σίγουρα πρόβλημα οι ανάσες. Από την άλλη, η Ουντινέζε είναι καλή αλλά δεν μπορείς να πεις πως τρομάζει κιόλας με την απόδοσή της. Με τους φριουλάνι να έχουν στείλει στην πρεμιέρα ήδη το μήνυμα με το ματς κόντρα στη Γιουβέντους περιμένω τη Νάπολι ένα “κλικ” πιο προσεκτική. Με τον ρυθμό αυτή τη φορά να πηγαίνει πιο χαμηλά λοιπόν μπορούμε να εμπιστευτούμε την αψεγάδιαστη μέχρι στιγμής Νάπολι σε συνδυασμό με λίγα γκολ. 2 & Under 3.5 η επιλογή μας στο δελεαστικό 2.50 (Novibet).

La Liga, Μπαρτσελόνα – Γρανάδα (22:00): Η ήττα από την Μπάγερν Μονάχου στο Καμπ Νου έδειξε πως η φετινή Μπαρτσελόνα δύσκολα μπορεί να διακριθεί στην Ευρώπη. Η ομάδα του Κούμαν έχασε με κάτω τα χέρια από τους Γερμανούς. Και επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις μετά από 20 μέρες.

Στις 19 Αυγούστου ήταν το τελευταίο της παιχνίδι στη La Liga. Το 2-1 με τη Χετάφε. Μετά απ’ αυτό αναβλήθηκε το ματς με τη Σεβίλλη και πλέον γυρίζει στο πρωτάθλημα για να διατηρήσει αήττητο. Έχει δύο νίκες και μια ισοπαλία στα τρία πρώτα παιχνίδια, χωρίς πάντως να εντυπωσιάζει πάντως με την απόδοσή της.

La Liga, Μπαρτσελόνα – Γρανάδα (22:00): Πολύ κακό ξεκίνημα για τη Γρανάδα. Δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, με τη μία απ’ αυτές πολύ βαριά. 4-0 από τη Βαγιεκάνο. Με δύο βαθμούς έως τώρα στο πρωτάθλημα, κακή μεσοεπιθετικά. Χωρίς εμπνεύσεις, μακριά από τις ευκαιρίες, βγάζει προβλήματα και αμυντικά.

Η Μπαρτσελόνα χρειάζεται ένα ξέσπασμα. Και συνήθως όταν προέρχεται από τέτοιου είδους ήττες και έχε ματς στα μέτρα της, το καταφέρνει. Θα τη στηρίξουμε και θα πάμε σε επιλογή στο στοίχημα με μεγάλη απόδοση. Πάμε στοίχημα με συνδυασμό: 1 ημίχρονο/1 τελικό και over 2,5 γκολ σε απόδοση 2.32 στο Bet Builder του pamestoixima.gr.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ