Novileague – Παρέλαβε τις 50.000€* ο μεγάλος νικητής

Novileague – Παρέλαβε τις 50.000€* ο μεγάλος νικητής

Η δράση στη νέα Novileague συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibetτην εβδομάδα που πέρασε μοίρασε συνολικά 55.000€ εντελώς δωρεάν*, αναδεικνύοντας συνολικά 112 νικητές! Βέβαια, ένας ήταν εκείνος που πρόβλεψε σωστά και τα πέντε σκορ της αγωνιστικής του Σαββατοκύριακου, κερδίζοντας το ποσό των 50.000€*!

Ξεκίνα από σήμερα τις προβλέψεις σου στη νέα Novileague

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Μ., ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της Novibetγια να παραλάβει το έπαθλό του το πρωί της Τρίτης. Εμφανώς χαρούμενος και αναμενόμενα «τρακαρισμένος» από την τεράστια επιτυχία του, ο παίκτης της Novileagueμοιράστηκε στην κάμερα, εντυπώσεις, συναισθήματα και την… συνταγή της νίκης!

Υπενθυμίζεται ότι έρχεται ακόμα ένα «καυτό» Σαββατοκύριακο στη νέα Novileague, με συνολικό χρηματικό έπαθλο 50.000€* για τα μέλη του διαγωνισμού! Όσοι κάνουν το 5/5 στους επιλεγμένους αγώνες τουΣαββάτου και της Κυριακής, διεκδικούν το έπαθλο των 25.000€*, ενώ όσοι προβλέψουν 4/5 ακριβή σκορ σωστά διεκδικούν το έπαθλο των 5.000€*!

Μεγάλα χρηματικά έπαθλα* καθημερινά εντελώς δωρεάν!

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ