Αγγίζει τον διπλασιασμό

Αγγίζει τον διπλασιασμό

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Ιταλία.

To  Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Ιταλία.

Serie A, Αταλάντα – Ρόμα (16:00): Φουλ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες στο Μπέργκαμο. Η Αταλάντα παραμένει ασταμάτητη και πλέον «χτυπάει» πρωτάθλημα! Η Ρόμα θέλει να «σπάσει» την αρνητική παράδοση στα φετινά ντέρμπι και να αποκτήσει πλεονέκτημα στη μάχη του Champions League.

Serie A, Αταλάντα – Ρόμα (16:00): Αν τους ρωτήσεις στην Αταλάντα «πού θα πάει αυτή η βαλίτσα;» μπορεί και να σου απαντήσουν μέχρι την κορυφή! Έξι σερί νίκες (εκ των οποίων οι δύο ήταν διπλά σε Γιουβέντους και Νάπολι) και η ομάδα του Γκασπερίνι χτυπάει την πόρτα της κορυφής! Είναι στο -3 από την Ίντερ, ενώ έχει την ευκαιρία να «χτίσει» διαφορές από Μίλαν και Νάπολι, που παίζουν μεταξύ τους. Ξεχωρίζει για την αποτελεσματικότητά της επιθετικά, ενώ τα κενά στα μετόπισθεν είναι σε θέση να τα διορθώνει με το παραδοσιακό «ας βάλουμε περισσότερα απ’ όσα δεχτούμε». Στην έδρα της είχε ζητήματα στο ξεκίνημα, ωστόσο, χτίζει πλέον σερί και στο Μπέργκαμο με νίκες κόντρα σε Σπέτσια (5-2) και Βενέτσια (4-0).

Serie A, Αταλάντα – Ρόμα (16:00): Ας πούμε πάλι τα ίδια για τη Ρόμα. Κέρδισε ηρεμία με το 2-0 κόντρα στη Σπέτσια, αλλά για πόσο θα κρατήσει; Κάθε φορά που αγωνίζεται σε ντέρμπι τα κάνει μαντάρα και με την κατάσταση στη βαθμολογία να είναι τόσο οριακή για τις θέσεις του Champions League, δεν αποκλείεται να μετρήσει και ο… μισός βαθμός στο φινάλε. Έχει ένα «Χ» με τη Νάπολι (0-0) και ήττες από Λάτσιο (3-2), Γιουβέντους (1-0), Μίλαν (1-2) και Ίντερ (0-3). Το πρόβλημά της στην άμυνα γιγαντώνεται, όταν καλείται να αντιμετωπίσει ομάδες που έχουν την ποιότητα να την χτυπήσουν εκεί που πονάει. Στον άξονα δηλαδή, όπου αν ο αντίπαλος είναι σε θέση να πρεσάρει σωστά, οι τζιαλορόσι κόβονται στη μέση.

Serie A, Αταλάντα – Ρόμα (16:00): Κοιτώντας την κατάσταση των δύο ομάδων νομίζω πως σωστά οι αποδόσεις γέρνουν τόσο πολύ προς την Αταλάντα. Άλλωστε και τακτικά να το δούμε οι μπεργκαμάνσκι είναι η ομάδα που ξέρει πως να κοντρολάρει το πρεσάρισμά της και να «χτυπάει» στοχευμένα. Η Ρόμα θα το παλέψει, αλλά με την άμυνα που έχει δεν ξέρω πώς μπορεί να αντέξει και ο Μουρίνιο δεν είναι μάγος. Κρατάω τον άσσο σε Combo Bet με το
συγκρατημένο στο Over 1.5 ίσα-ίσα για να ανεβάσω λίγο την απόδοση (1 & Over 1.5 στο 1.95 Novibet).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Serie A, Μπολόνια – Γιουβέντους (19:00): Η Γιουβέντους ψάχνει τον τρόπο να κερδίσει βαθμούς και ηρεμία, όμως πάντα πάει κάτι λάθος και το κλίμα γκρίνιας διατηρείται. Φιλοξενείται στην έδρα της Μπολόνια, που πάνω που έκανε ευρωπαϊκά όνειρα προσγειώθηκε απότομα.

Serie A, Μπολόνια – Γιουβέντους (19:00): Τα θαλάσσωσε κι ηττήθηκε για δεύτερη σερί φορά και κόλλησε στους 24 βαθμούς. Κάπως έτσι, το ευρωπαϊκό όνειρο μοιάζει ακόμη πιο μακρινό, αφού ο τεράστιος ανταγωνισμός δεν επιτρέπει απώλειες. Βέβαια, αυτό που «πόνεσε» περισσότερο στο τελευταίο ματς με την Τορίνο (2-1) ήταν η εμφάνιση και όχι η ήττα. Ο Μιχαΐλοβιτς είδε μετά από καιρό να επιστρέφει το πρόβλημα στη μεσαία γραμμή, το οποίο έμοιαζε να έχει λυθεί. Κόντρα στη Γιουβέντους, οι ροσομπλού θα έχουν θέματα αν δεν καταφέρουν να βρουν τρόπο να παγώσουν τον ρυθμό, ειδικά αν βάλουμε και στην εξίσωση πως η άμυνά τους δεν «κρατάει» τελευταία, έχοντας μαζέψει πέντε γκολ στα τελευταία δύο ματς.

Serie A, Μπολόνια – Γιουβέντους (19:00): Δύο δικούς της βαθμούς πέταξε στη Βενετία η Γιουβέντους. Δεν καθάρισε γρήγορα και το γκολ της Βενέτσια από το 55’ την μπλόκαρε και την κράτησε στο 1-1. Γκρίνια, κακό κλίμα, τα γνωστά. Το ζήτημα για τους μπιανκονέρι είναι επιτέλους να βρουν τα αποτελέσματα που θα τους «βιδώσουν» στις θέσεις του Champions League, μα πάνω απ’ όλα θα τους δώσουν ηρεμία ενόψει της συνέχειας. Η χρονιά κλείνει με ματς κόντρα σε Μπολόνια και Κάλιαρι, συνεπώς αν ο Αλέγκρι δεν θέλει να περάσει Χριστούγεννα στο ταμείο ανεργίας το 2/2 είναι απαραίτητο. Σε αλλαγές προσώπων έχει προχωρήσει πολλές φορές φέτος, έτσι δεν αποκλείεται να κάνει το ίδιο και τώρα. Πάντως, το 4-2-3-1 δεν θα «σπάσει».

Serie A, Μπολόνια – Γιουβέντους (19:00): Σε μίνι κρίση η Μπολόνια, σταθερά σε κρίση η Γιουβέντους. Ωστόσο οι αποδόσεις που συναντάμε το διπλό είναι καλές αν σκεφτούμε πως στηρίζουμε την ναι μεν προβληματική αλλά και ποιοτική ομάδα. Κυρίως λόγω του κακού τάιμινγκ που βρίσκεται η Μπολόνια και της «τεχνογνωσίας» της Γιουβέντους σε έδρες όπως το «Νταλ Άρα», στηρίζουμε το διπλό στο σωστό 1.90 ( Novibet ).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ