Με τα γκολ στο 1.92

Με τα γκολ στο 1.92

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Βέλγιο και Ολλανδία.

Άντερλεχτ – Κορτράικ (19:45): Νοκ άουτ αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Βελγίου. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι. Στο ματς πρωταθλήματος στο ίδιο γήπεδο πριν από έναν μήνα (21/11), οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1. Η Κορτράικ προηγήθηκε στο 36’, η Άντερλεχτ ισοφάρισε στο 51’ και 9 λεπτά αργότερα έμεινε με παίκτη λιγότερο.

Άντερλεχτ – Κορτράικ (19:45): Από ισοπαλία με 2-2 στο ντέρμπι με την Κλαμπ Μπριζ προέρχεται η Άντερλεχτ. Η ομάδα του Βινσέντ Κομπανί βρέθηκε πίσω στο σκορ, έκανε την ανατροπή, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στο 85’. Έτσι, είδε να μπαίνει τέλος στο νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων. Σε γενικές γραμμές, πάντως, βρίσκεται στα… καλύτερά της αυτή την περίοδο, όντας εντός στόχου, που είναι η τετράδα, η οποία οδηγεί στα πλέι οφ για τη διεκδίκηση του τίτλου. Προκρίθηκε στα προημιτελικά αποκλείοντας με 4-3 στα πέναλτι τη Σερένγκ.

Άντερλεχτ – Κορτράικ (19:45): Σε ανοδική πορεία βρίσκεται και η Κοτράικ. Μετά την απροσδόκητη εντός έδρας ήττα από τη Σερκλ Μπριζ, «τρέχει» ένα νικηφόρο σερί τριών αγώνων, έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ. Η τελευταία νίκη ήταν με σκορ 2-0 στην έδρα της Σερένγκ, πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ στην επανάληψη. Κάπως έτσι, βρέθηκε στην 7η θέση, όντας στο -4 από την πρώτη τετράδα. Η πρόκριση στα προημιτελικά ήρθε με τη νίκη 1-0 επί της Οστάνδης.

Ας δούμε τώρα τι θα παίξουμε στο στοίχημα, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν μας… αφορά  ο άσος σε τιμές λίγο πάνω από 1.40! Αν είναι δυνατόν. Δεν είναι τέτοια η διαφορά των δύο ομάδων για τόσο μεγάλο φαβοριτισμό στην Άντερλεχτ. Μια Άντερλεχτ, η οποία έχει δεχθεί γκολ στα 8/10 φετινά παιχνίδια στο γήπεδό της. Και μια Κορτράικ, η οποία έχει σκοράρει στις 9/11 εκτός έδρας επισκέψεις της στο πρωτάθλημα. Τα γκολ με καλύπτουν απόλυτα, γι’ αυτό και θα πάμε στοίχημα με το «G/G» στο εξαιρετικό 1.92 (Betshop).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Αϊντχόφεν – Γκόου Αχέντ Ιγκλς (19:45): Το τελευταίο ματς για το 2021 δίνει στο Φίλιπς Στέντιον η Αϊντχόφεν, καθώς μετά ακολουθεί μίνι διακοπή για τις δύο πρώτες εβδομάδες του έτους. Στη δεύτερη θέση με 40 βαθμούς μετά από 17 ματς και στο -2 από την κορυφή με ματς λιγότερο η PSV. Στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα η Γκόου Αχέντ Ιγκλς με 21 βαθμούς συγκομιδή μετά από 17 ματς και στο -8 από την επτάδα (ματς παραπάνω η Ουτρέχτη).

Αϊντχόφεν – Γκόου Αχέντ Ιγκλς (19:45): Τα βρήκε και τα έκανε η Αϊντχόφεν κόντρα την Βάαλβαϊκ και τη σκόρπισε. Επικράτησε άνετα 4-1 με τον Σμιντ για άλλη μια φορά να φρεσκάρει την αρχική σύνθεσή του και να δίνει ανάσες στους παίκτες του. Απόλυτα συγκεντρωμένοι όλοι χωρίς τάσεις να χαρίσουν το ματς. Προέρχεται από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, όλες συνδυάστηκαν με το Goal/Goal. Δεν υπολογίζονται οι καλοί εξτρέμ Μπρούμα κα Ντόαν.

Κατώτερη των προσδοκιών παρουσιάστηκε η Γκόου Αχέντ Ιγκλς κόντρα στη Ναϊμέχεν. Έξω από τα νερά της αυτή τη φορά και δεν μπόρεσε να κεφαλαιοποιήσει τη νίκη επί της Ρόντα. Πέταξε στο καλάθι με τα άχρηστα το πρώτο μέρος, προσπάθησε να ανέβει μετά την ανάπαυλα, αλλά δεν κατάφερε να κάνει και πολλά πράγματα. Γνώρισε την ήττα με 2-0 δεχόμενη και τα δύο γκολ στο πρώτο μέρος (29’ και 37’ με πέναλτι). Πάντως για την ώρα δεν δείχνει να είναι από τις ομάδες που βάσει εικόνας δεν φέρεται να κινδυνεύει με τον υποβιβασμό.

Αϊντχόφεν – Γκόου Αχέντ Ιγκλς (19:45): Το 1.14 του άσου στο στοίχημα καταδεικνύει τη διαφορά που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών. Η Αϊντχόφεν θα επιδιώξει πάντως να είναι σοβαρή και να τελειώσει από νωρίς το ματς. Η φιλοξενούμενη είναι αξιόμαχη, αλλά περιορισμένων δυνατοτήτων σε τέτοιους αγώνες. Πάμε στοίχημα με το over 1,5 στο ημίχρονο που τιμάται στο 2.00 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ