Βγάζουν θέληση στο 1.75

Βγάζουν θέληση στο 1.75

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τη Γαλλία και την Ισπανία.

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τη Γαλλία και την Ισπανία.

Λανς – Λιλ (22:00): Δεν μπόρεσε να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα της Νις την περασμένη αγωνιστική πριν τις γιορτές, όπου ηττήθηκε με 2-1. Μπορεί να προηγήθηκε στο 30′ με 0-1, αλλά η συνέχεια στο δεύτερο μέρος δεν ήταν ίδια και δεν άντεξε στην πίεση. Δέχθηκε την ισοφάριση στο 63′, έχασε την συνοχή της και μοιραία στο 79΄ ήρθε η ανατροπή για το τελικό 2-1. Στο κύπελλο Γαλλίας στην προηγούμενη φάση επικράτησε της Πουατιέ εκτός έδρας με 1-0 και πήρε την πρόκριση. Τώρα το επίπεδο δυσκολίας σαφώς και ανεβαίνει κόντρα στη Λιλ, με την οποία στο πρωτάθλημα τις χωρίζει ένας βαθμός. Σαφώς και θέλει να συνεχίσει στην διοργάνωση και για αυτό θα παραταχθεί με καλή ενδεκάδα.

Λανς – Λιλ (22:00): Συνέχισε την ανοδική πορεία της πριν την διακοπή και επικράτησε με 3-2 μέσα στην έδρα της Μπορντό. Σε μια ματσάρα από την αρχή, βρέθηκε να χάνει με 2-1 στο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο βγήκε αποφασισμένη για να παίξει τα… ρέστα της. Ισοφάρισε με πέναλτι του Γιλμάζ στο 77′, άλλαξε το μομέντουμ του αγώνα και έφτασε στην ανατροπή στο 84′. Μετράει αήττητο 11 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις και πάει από το καλό στο καλύτερο, έπειτα από το κακό ξεκίνημα που έκανε στη σεζόν. Στο κύπελλο στον προηγούμενο γύρο,
επικράτησε της Οσέρ εντός έδρας με 3-1. Στα έξι τελευταία εκτός έδρας ανεξαρτήτου διοργάνωσης, μετράει 6 διαδοχικά G/G & Over 2.5, με απολογισμό τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Πολλά τα προβλήματα στην επίθεση, καθώς υπάρχουν τραυματίες και θετικοί στον covid-19.

Λανς – Λιλ (22:00): Η Λανς πήρε ανάσες και ανασυντάχθηκε ενόψει της συνέχειας. Η διακοπή λογικά έκανε κακό στην Λιλ, η οποία ήταν σε διαρκή ανοδική πορεία, αλλά έχει βελτιωθεί πάρα πολύ. Το θέλουν και οι δύο, σκοράρουν και δέχονται γκολ άνετα. Πάμε στοίχημα με το G/G σε απόδοση 1.75 ( Pamestoixima ), παρά τα προβλήματα της Λιλ.

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Πονφεραντίνα – Εσπανιόλ (22:00): Για τη φάση των 32 του Κυπέλλου Ισπανίας η Πονφεραντίνα φιλοξενεί την Εσπανιόλ σ’ ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον σταύρωμα στο στοίχημα. Στη Segunda Division εντός φάσης playoffs ανόδου η Πονφεραντίνα και συγκεκριμένα στην 5η θέση με 37 βαθμούς μετά από 22 ματς. Από την άλλη η Εσπανιόλ βρίσκεται στην 11η θέση της Primera Division με 26 βαθμούς μετά από 19 παιχνίδια. Τελευταία συνάντηση στις 18/05/2021 στην έδρα της Πονφεραντίνα για τη Segunda Division που επικράτησε η Εσπανιόλ 4-1.

Πονφεραντίνα – Εσπανιόλ (22:00): Το πάλεψε η Πονφεραντίνα στο εκτός έδρας με την Οβιέδο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αλλά δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα με 2-0 σ’ ένα ματς που δεν της βγήκε όπως ήθελε. 1-0 στο 62’, 2-0 στο 75’, με δέκα από το 16’,, ολοκλήρωσε το παιχνίδι με εννιά μάλιστα, ενώ στο 57′ δέχτηκε την κόκκινη και παίκτης της από τον πάγκο. Έντονα τα παράπονα για τη διαιτησία.

Η Εσπανιόλ έκλεισε το 2021 με τρομερή ανατροπή στη Βαλένθια και ενώ το ματς δεν έδειχνε να οδεύει προς τα εκεί. Πίσω στο σκορ στο 51’, ισοφάρισε με πέναλτι του Ραούλ ντε Τομάς στο 84’ και πέντε λεπτά αργότερα ο Πουάδο ολοκλήρωσε την ολική ανατροπή. Εξαιρετικό το κλίμα, η νίκη έφερε ενθουσιασμό και αισιοδοξία για τη συνέχεια. Παραδοσιακά κυνηγάει τα ματς στο Κύπελλο, αν και ως τώρα έχει δυσκολευτεί κόντρα στις δυο ερασιτεχνικές ομάδες που αντιμετώπισε. Εκτός ο χαφ Ερέρα, πάγια εκτός ο στόπερ Λόπεθ, δεν ταξίδεψε ούτε ο μέσος Μανού. Δεν επηρεάζουν οι υπόλοιπες απουσίες.

Πονφεραντίνα – Εσπανιόλ (22:00): Η έδρα της Πονφεραντίνα είναι δύσκολη δεδομένα, ωστόσο η Εσπανιόλ έχει την ποιότητα και την αυτοπεποίθηση να πάρει το ματς. Πάμε στοίχημα με το διπλό που προσφέρεται στο 2.02 ( Pamestoixima ).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ