Κόπα Άφρικα – Μέχρι την Κυριακή η απόφαση για το Τυνησία – Μάλι

Κόπα Άφρικα – Μέχρι την Κυριακή η απόφαση για το Τυνησία – Μάλι

Οι Τυνήσιοι κατήγγειλαν τον παρατηρητή του αγώνα και αξιωματούχο της CAF και ζητούν επανάλληψη. Μέχρι την Κυριακή η απόφαση για την τύχη του αγώνα.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Τυνησία και το Μάλι σίγουρα θα περάσει στην ιστορία, μιας και ο ρέφερι της αναμέτρησης σφύριξε όχι μια, όυτε δύο αλλά… τρείς φορές, με τον διαιτητή να στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια πριν την συμπλήρωση του 90λέπτου, και να γίνεται ο αρνητικός πρωταγωνιστής. Πάντως φαίνεται πως το συγκεκριμένο ματς έχει και τρίτο ημίχρονο, καθώς οι Τυνήσιοι κατήγγειλαν τον παρατηρητή του αγώνα και αξιωματούχο της CAF, ζητώντας την επανάληψη του αγώνα.

Για να στηρίξουν αυτό το αίτημα, φέρονται να κατέθεσαν φάκελο που αποδεικνύει ότι την ώρα των γεγονότων απουσίαζε από το πόστο του ο παρατηρητής αγώνα, Μάικ Λέιτε, ενώ κατήγγηλαν και τον αξιωματικό της CAF, Σάμσον Αντάμου, για πίεση και στις δύο ομάδες να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο.

Από την πλευρά του οι άνθρωποι της CAF δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση την επανάληψη της αναμέτρησης, παρα μόνο είτε να κατοχυρωθεί το αποτέλεσμα υπερ του Μάλι είτε να παιχθούν τα τελευταία λεπτά. Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες 72 ώρες, με την Τυνησία πλέον να κινδυνεύει να αποβληθεί από την διοργάνωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ