«Ζόρια» για τον Παναθηναϊκό, με… φόρα η Μπέτις!

«Ζόρια» για τον Παναθηναϊκό, με… φόρα η Μπέτις!

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Euroleague και La Liga!

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Euroleague και La Liga!

Εφές – Παναθηναϊκός (19:30): Με τα προβλήματά του και την απογοήτευσή του ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Εφές, για την 22η αγωνιστική, σε μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων επιβεβαιώνεται και από τη βαθμολογία. Οι πρωταθλητές Ευρώπης βρίσκονται σε τροχιά οκτάδας με το 9-10. Από την άλλη, το «τριφύλλι» είναι στο… υπόγειο του πίνακα με το πολύ «φτωχό» 4-14. Πάντως, η φετινή… ανάμνηση της ομάδας του Πρίφτη απέναντι σε εκείνη του Αταμάν είναι πολύ ευχάριστη. Κι αυτό γιατί, στο ματς του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ, οι «πράσινοι» έδωσαν μία εξαιρετική παράσταση, συντρίβοντας τους Τούρκους με το εμφατικό 95-69.

Εφές – Παναθηναϊκός (19:30): Στο μεταξύ, την προηγούμενη αγωνιστική της Euroleague, αμφότεροι ηττήθηκαν. Η Εφές κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια στη Βαρκελώνη, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε απέναντι στην Μπαρτσελόνα, χάνοντας 82-77. Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ. Αλλά, η ομάδα του Πρίφτη προέβαλε την αντίστασή της μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο, γνωρίζοντας τη βαριά ήττα με 98-74. Τουλάχιστον και οι δύο χαμογέλασαν στα πρωταθλήματά τους. Η μεν ομάδα του Αταμάν επικράτησε άνετα 88-69 της Γιάλοβασπορ, ενώ το «τριφύλλι» με 90-48 του Απόλλωνα Πάτρας, για τη Stoiximan Basket League. Από ‘κει και πέρα, οι «πράσινοι» ταξίδεψαν στην Πόλη με μία πολύ σημαντική απουσία. Ο Γιώργος Παπαγιάννης είναι εκτός λόγω τραυματισμού, γεγονός που τους αποδυναμώνει σημαντικά στη φροντ λάιν. Πρόβλημα είχε και ο Ντάριλ Μέικον, αλλά αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά.

Σαφώς και το φαβορί στο ματς είναι η τουρκική ομάδα. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός δυσκολεύεται πολύ μακριά από την έδρα του, ενώ τώρα έχει και την πολύ μεγάλη απουσία του Παπαγιάννη. Έτσι, θα πάμε στοίχημα με «άσο» την Εφές με -12,5 πόντους, που το βρίσκουμε σε απόδοση 1,80 (Stoiximan). Από ‘κει και πέρα, ο Νεμάνια Νέντοβιτς φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση. Να πετύχει ο Σέρβος γκαρντ over 13,5 πόντους, το βρίσκουμε σε απόδοση 1,87
(Stoiximan).

Συνεχόμενα ταμεία στο Αυστραλιανό Οπεν 2022. Δες εδώ περισσότερα!

Εσπανιόλ – Μπέτις (22:00): Δικό της ματς πέταξε στην έδρα της Κάντιθ κι εν τέλει νιώθει και τυχερή αφού δέχτηκε γκολ στο 90+1’ και ισοφάρισε στο 90+6 (2-2). Η εικόνα στο Μιραντίγια λέει την αλήθεια για την ομάδα του Μορένο το τελευταίο διάστημα. Η Εσπανιόλ έχει κάνει πλέον πιο εύκολο το γκολ, ωστόσο, τώρα καλείται να διορθώσει τα κενά που βγαίνουν στην άμυνα. Από εκεί που έβαζε και δεχόταν με το ζόρι, τώρα βάζει και δέχεται με το κουτάλι. Έρχεται από τρία χορταστικά GG & Over 3.5 και δύο GG & Over 2.5 στα τελευταία πέντε ματς του
πρωταθλήματος.

Εσπανιόλ – Μπέτις (22:00): Έχει βρει ρυθμό και πάει τρένο η Μπέτις. Καθάρισε, σε δύο δόσεις τη Σεβίλλη (2-1) στο επεισοδιακό ματς που χρειάστηκαν δύο μέρες για να ολοκληρωθεί στο Κύπελλο και στη συνέχεια διέλυσε 4-0 την Αλαβές στο πρωτάθλημα. Σαφώς και την καίει περισσότερο η La Liga. Είναι στην 3η θέση κι όπως πηγαίνει η κατάσταση το Champions League δείχνει φουλ ρεαλιστικός στόχος. Ο Πελεγκρίνι θέλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ της ομάδας του και να επιστρέψει στις νίκες εκτός έδρας, καθώς στα δύο τελευταία κόλλησε με Μπιλμπάο (3-2) και Ράγιο (1-1).

Εσπανιόλ – Μπέτις (22:00): Περιμένουμε ωραίο παιχνίδι. Η Εσπανιόλ δεν κινδυνεύει και παίζει ωραίο και απελευθερωμένο ποδόσφαιρο. Η Μπέτις εκμεταλλεύεται τη μεσοεπιθετική της ποιότητα και χαρίζει τις πιο γεμάτες της εμφανίσεις μέχρι στιγμής στη σεζόν. Δεν μπορώ να διαφωνήσω με όποιον στραφεί στα γκολ, ωστόσο, το διπλό στο 2.40 (Novibet) έχει μεγάλη αξία.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ