Με το 2.02 στο ντέρμπι

Με το 2.02 στο ντέρμπι

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Ισπανία και Πορτογαλία.

Σεβίλλη – Έλτσε (22:00): Έβγαλε τα μάτια στην Παμπλόνα. Έπαιζε μόνο για τη νίκη απέναντι στην Οσασούνα, ωστόσο, πραγματοποίησε μία από τις πιο μέτριες εμφανίσεις της, αλλά στο τέλος όταν της δόθηκε η ευκαιρία να φύγει με τη νίκη ο Ράκιτιτς αστόχησε σε πέναλτι. Έτσι, είδε τη Ρεάλ να ανοίγει και πάλι τη διαφορά στους 6 βαθμούς και να της κόβει τον αέρα. Ο Λοπετέγκι και οι παίκτες του δεν δείχνουν διατεθειμένοι να καταθέσουν τα όπλα. Το πρόγραμμα τους ευνοεί αφού ακολουθεί εντός έδρας ματς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Γιουρόπα, συνεπώς οι προτεραιότητες δεν αλλάζουν. Στην έδρα της, η ομάδα της Ανδαλουσίας συνήθως καθαρίζει, ωστόσο, το άγχος παίζει τον ρόλο του και στο «Πιθχουάν» όπου δίνει τα δικαιώματά της στα μετόπισθεν.

Σεβίλλη – Έλτσε (22:00): Με ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση έφτασε στα πέντε ματς χωρίς ήττα. Μάλιστα, με την ανατροπή κόντρα στην Αλαβές (3-1) μετράει συνολικά τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Αν δεις πως έχει κερδίσει τη Βιγιαρεάλ, ενώ έχει και «Χ» με τη Ρεάλ, δεν λες πως οι επιδόσεις της είναι ομάδας που έχει πρώτο στόχο την παραμονή! Η Έλτσε βρίσκεται στα καλύτερά της και το απολαμβάνει. Πλέον βρίσκεται στο +8 από την κόκκινη ζώνη αλλά το σημαντικότερο είναι πως το απολαμβάνει και δεν χαλαρώνει. Ο Φρανσίσκο έχει επενδύσει στην ισορροπία και πλέον βλέπει πως αυτό γίνεται το πιο δυνατό χαρτί της Έλτσε το τελευταίο διάστημα, που δεν “χαλάει” το παιχνίδι της ούτε όταν το ματς στραβώσει. Τα γκολ πλέον έρχονται εύκολα, ωστόσο, σχετικά με τα εκτός είναι βέβαιο πως ο προπονητής της ομάδας θα ήθελε καλύτερο έλεγχο του ρυθμού, που όταν ανοίγει συνήθως την οδηγεί σε εύκολα λάθη στην άμυνα. Κάπως έτσι εξηγούνται και τα έξι σερί G/G μακριά απ’ το σπίτι της.

Σεβίλλη – Έλτσε (22:00): Παγωμένη η Σεβίλλη, αφού τα έκανε μόνη της μαντάρα. Το ζήτημα είναι σε αυτά τα παιχνίδια… αντοχής να έχεις υπομονή, όμως απ’ την άλλη την έχουμε δει αρκετές φορές να κάνει λάθη που οφείλονται στο άγχος της. Αυτό είναι το σημείο που μπορεί να εκμεταλλευτεί η φρέσκια και απελευθερωμένη, Έλτσε, στο «Πιθχουάν». Κρατάμε στο G/G στο εξαιρετικό 2.25 (Novibet).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Πόρτο – Σπόρτινγκ (22:15): Ολοταχώς για την επιστροφή στην κορυφή του πορτογαλικού πρωταθλήματος, οδεύει η Πόρτο. Η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο πέρασε και από την έδρα της Αρούκα με σκορ 2-0 και εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα. Μετά από 21 αγώνες είναι η μοναδική αήττητη ομάδα με 19 νίκες και 2 ισοπαλίες και έχει αποκτήσει διαφορά 6β. από την αποψινή αντίπαλό της. Στο πίσω μέρος του μυαλού όλων θα βρίσκεται και το παιχνίδι που ακολουθεί την Πέμπτη (17/2) με τη Λάτσιο για το Europa League.

Πόρτο – Σπόρτινγκ (22:15): Ως «τελικό» αντιμετωπίζουν στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας το ντέρμπι με την Πόρτο. Η πρωταθλήτρια ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμ μετά τις δύο ήττες στο φινάλε του πρώτου και στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου, βρέθηκε στο -6 από την κορυφή, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες. Την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησε 2-0 της Φαμαλικάο και την Τρίτη (15/2) ακολουθεί το πρώτο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League.

Πόρτο – Σπόρτινγκ (22:15): Με εξαίρεση την απουσία του δεξιού μπακ Μαναφά, οι «δράκοι» δεν έχουν άλλη απουσία. Επιστρέφει από τιμωρία ο αριστερός μπακ Γουέντελ. Σχεδόν πλήρη αποστολή έχουν και τα «λιοντάρια». Μοναδικός απών είναι ο δεξιός μπακ-χαφ Πόρο, που συμπλήρωσε κάρτες.

Ντέρμπι κορυφής με προβάδισμα στην Πόρτο, λόγω έδρας, αγωνιστικής κατάστασης, αλλά και παράδοσης, αφού στο «Ντραγκάο» έχει 8 νίκες στα τελευταία 11 παιχνίδια με αντίπαλο τη Σπόρτινγκ. Προσωπικά θα πάω σε ένα συνδυαστικό στοίχημα με γκολ και κόρνερ. Κι αυτό που ζητάμε, αφενός έχει εξαιρετική απόδοση, αφετέρου δεν είναι κάτι εξεζητημένο. Πάμε στοίχημα με την επιλογή «Over 1,5 γκολ συνολικά και Over 4,5 κόρνερ της Πόρτο» σε απόδοση 2.02 (Stoiximan).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ