Αστεράτη δυάδα από το Τσάμπιονς Λιγκ!

Αστεράτη δυάδα από το Τσάμπιονς Λιγκ!

Δύο δυνατές μονομαχίες περιλαμβάνει το σημερινό (22/2) πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ.

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Τσάμπιονς Λιγκ!

Τσέλσι – Λιλ (22:00): Επιστροφή στο Champions League για την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Τσέλσι, η οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Τουλάχιστον σε θέμα αποτελεσμάτων. Οι «μπλε» έχουν πέντε συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ δυσκολεύτηκαν αλλά κατάφεραν να φύγουν νικητές και από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Βρίσκοντας γκολ στο 89’ με τον Ζίγιες στο ματς του περασμένου Σαββάτου.

H Τσέλσι δεν είναι απλώς το φαβορί για τη νίκη και εν γένει για την πρόκριση. Είναι ένα από τα ισχυρότερα φαβορί όλων των ζευγαριών της συγκεκριμένης φάσης. Της το δίνει αυτό το δικαίωμα η εικόνα της Λιλ στο γήπεδο. Μια ομάδα που δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή πρωταθλήτρια Γαλλίας. Μια ομάδα που παραμένει μακριά από τις ευρωπαϊκές θέσεις στο πρωτάθλημά της. Είναι στην 11η και κυνηγάει την πρώτη πεντάδα για να μη μείνει εκτός Ευρώπης. Στο Champions League πάντως τα πήγε εξαιρετικά. Έκανε μόλις μία ήττα στον όμιλο, έχοντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Τσέλσι – Λιλ (22:00): Αποδείχτηκε η… διασκέδασή της φέτος η Ευρώπη, αλλά σε νοκ άουτ παιχνίδια δεν υπάρχει διασκέδαση. Μπαίνει το «πρέπει». Όσο κι αν γνωρίζουν στη Γαλλία πως και να αποκλειστούν δεν θα τους πει κανείς το παραμικρό απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης. Η Τσέλσι θα αγωνιστεί χωρίς τον Μάουντ, ενώ απόντες είναι εδώ και καιρό οι Τζέιμς και Τσίλγουελ.

Μένει να δούμε αν θα είναι έτοιμοι οι Αθπιλικουέτα και Οντόι. Δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα η Λιλ, η οποία δεν τα κατάφερε στον τελευταίο αγώνα της μένοντας στο 0-0 με τη Μετς που μάχεται για την παραμονή. Η εκτίμηση για το στοίχημα: Αν η Τσέλσι βρει ρυθμό, μπορεί να φτάσει σε νίκη πρόκριση.

Που θα της δώσει το δικαίωμα να πάει στη Γαλλία με ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν θα τη βάζει σε κίνδυνο. Πάμε στοίχημα με over 0,5 γκολ ημίχρονο, σε συνδυασμό με «άσο και over 1,5 γκολ συνολικά» σε απόδοση 1.80 (Stoiximan). Και fun bet να σκοράρει πρώτος ο Ζίγες σε απόδοση 7.20 (Stoiximan).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Βιγιαρεάλ – Γιουβέντους (22:00): Έχει βάλει μπροστά τις μηχανές της στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Η Βιγιαρεάλ εξαργύρωσε το “Χ” με τη Ρεάλ καθαρίζοντας 1-4 εκτός έδρα τη Γρανάδα και συνεχίζει την ευρωπαϊκή της αντεπίθεση στη La Liga γράφοντας 3 νίκες και μία ισοπαλία με συντελεστή (9-1)! Το ματς που ακολουθεί στο πρωτάθλημα με την Εσπανιόλ δεν επηρεάζει τα πλάνα του Έμερι, που βλέπει ευκαιρία απέναντι στη Γιουβέντους, ειδικά τώρα που το “κίτρινο υποβρύχιο” δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Μάλιστα, έχει καταφέρει να κάνει τη σημαντική απουσία του Ζεράρ Μορένο να μην την επηρεάζει. Επιστρέφει ο Αλμπιόλ, παραμένει αμφίβολος ο Καπού, που δεν μπήκε στο τελευταίο.

Βιγιαρεάλ – Γιουβέντους (22:00): H Γιουβέντους πηγαίνει στην Ισπανία προσπαθώντας να ξεχάσει το ντέρμπι με την Τορίνο (1-1). Νόμιζε ότι θα καθάριζε άνετα βρίσκοντας δίχτυα απ’ το 13’ με τον Ντε Λιχτ, όμως ισοφαρίστηκε (62’) και κινδύνεψε να χάσει και το ματς. Το Champions League εννοείται πως την “καίει” αφού αποτελεί τη μοναδική της ευκαιρία να σώσει κάτι σε μια χρονιά που δείχνει αποτυχημένη. Ο Αλέγκρι προβληματίζεται σταθερά με τις απουσίες.

Από την άμυνα θα λείψπουν οι Κιελίνι και Μπονούτσι, ενώ off είναι και ο Κιέζα. Στα ευχάριστα η επιστροφή του Μπερναντέσκι, που δεν είναι βέβαιο πως θα μπει και στην ενδεκάδα. Ο Βλάχοβιτς θα είναι στην κορυφή της επίθεσης με την ελπίδα πως θα καταφέρει να αναπτύξει μεγαλύτερη χημεία με τους συμπαίκτες τους, καθώς ακόμη σε επίπεδο συνεργασίας δεν έχει δέσει.

Βιγιαρεάλ – Γιουβέντους (22:00): Σε καλύτερη κατάσταση η Βιγιαρεάλ. Αναβαθμισμένη μεσοεπιθετικά η Γιουβέντους, αλλά με προβλήματα πίσω καλείται να επιβιώσει σε ένα ισπανικό γήπεδο που θα… βράζει. Έτσι, θεωρώ σωστό το σετ αποδόσεων που δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα στην ομάδα του Έμερι, που μπορεί να ανταποκριθεί και σε σετ αλλά και παιχνίδι με αντεπιθέσεις. Με τη φόρμα και την έδρα, άσσος στο 2.50 (Novibet).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ