Ντέρμπι στη Λεωφόρο με 2.60!

Ντέρμπι στη Λεωφόρο με 2.60!

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Ελλάδα και Ισπανία!

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Ελλάδα και Ισπανία!

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (19:30): Έμπλεξε ο Παναθηναϊκός με την ήττα στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό. Η αφαίρεση πέντε βαθμών από τον ΠΑΣ Γιάννινα «βόλεψε» τους πράσινους, οι οποίοι αν κερδίσουν το ντέρμπι με την ΑΕΚ θα έχουν κάνει σημαντικό βήμα για την είσοδό τους στα πλέι οφ. Μέχρι τώρα πάντως η ομάδα του Γιοβάνοβιτς δεν έχει νίκη σε ντέρμπι. Τρεις ήττες (δύο από ΠΑΟΚ, μία από ΑΕΚ) και δύο λευκές ισοπαλίες με τον Ολυμπιακό είναι τα αποτελέσματά της. Από την άλλη και η ΑΕΚ μόνο μια νίκη έχει σε ντέρμπι. Αυτή με τον Παναθηναϊκό στον πρώτο γύρο. Έχει χάσει από Ολυμπιακό δύο φορές και μία από τον ΠΑΟΚ.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (19:30): Η ΑΕΚ δεν θα έχει και πάλι τον Στάνκοβιτς, στην πιο σημαντική της απουσία. Κατά τ’ άλλα ο Γιαννίκης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Η λογική λέει πως η ΑΕΚ θα πάει τακτικά το ματς όπως και τα προηγούμενα εκτός έδρας ντέρμπι της. Σφιχτά στην άμυνά της και αναζητώντας τις κόντρα επιθέσεις. Σε ένα ματς που περιμένουμε μπόλικη τακτική και από τους δύο προπονητές, όπως συνέβη και σε αυτό του πρώτου γύρου. Η ΑΕΚ παρά τη διαφορά που έχει μόνο αδιάφορη δεν είναι. Όχι μόνο από θέμα γοήτρου, αλλά και βαθμολογικά καθώς ακολουθούν τα πλέι οφ.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Συνήθως αποφεύγουμε τα σημεία σε τέτοια ντέρμπι. Ανοιχτά σε κάθε αποτέλεσμα είναι τα μεγάλα ματς και γι’ αυτό οι αποδόσεις είναι συνήθως μοιρασμένες. Νομίζω πως του Παναθηναϊκού πάντως του… χρωστάει κάτι και η τύχη. Σε πολλά ντέρμπι ήταν καλύτερος αλλά δεν τα πήρε, τώρα είναι μεγάλο και το βαθμολογικό κίνητρο. Παίζει στην έδρα του, θα έχει τον κόσμο του ξανά. με τον άσο του Παναθηναϊκού σε απόδοση 2.60 (pamestoixima).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Μπαρτσελόνα – Μπιλμπάο (22:00): Μετά τη μεγάλη νίκη στη Βαλένθια με 1-4, η Μπάρτσα σκόρπισε και τη Νάπολι με τεσσάρα και πέρασε στη φάση των 16 του Europa League. Οι Μπλαουγκράνα ήταν εκπληκτικοί για ένα ημίχρονο. Έπιασαν από τον «λαιμό» την ομάδα του Σπαλέτι και βρήκαν 3 γκολ στο 45λεπτο, το ένα καλύτερο από το άλλο. Την αρχή έκανε ο Ζόρντι Άλμπα στο 8′ και 5 λεπτά αργότερα ο Ντε Γιονγκ έγραψε το 0-2 κι έβαλε γερά θεμέλια πρόκρισης.

Ο Ινσίνιε μείωσε λίγο αργότερα με πέναλτι και ο Πικέ ακριβώς με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου έκανε το 1-3. Στο 59′ το 1-4 με τον Ομπαμεγιάνγκ, ωστόσο το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Πολιτάνο στο 87ο λεπτό. Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός πως η Μπαρτσελόνα είναι αήττητη εδώ και 9 ματς στην Primera Division και είναι 4η στη βαθμολογία με 42 βαθμούς. Δεν παίζουν οι Φατί (εξτρέμ), Ουμτιτί (στ’οπερ), Λενγκλέ (στόπερ) και Ντεπάι (επιθετικός).

Μπαρτσελόνα – Μπιλμπάο (22:00): Πανηγυρική νίκη για την Αθλέτικ στο Βάσκικο ντέρμπι κόντρα στη Σοσιεδάδ αφού η ομάδα του Μαρθελίνο επικράτησε με το ευρύ 4-0. Μετά την ήττα της από τη Μαγιόρκα (3-2) έβγαλε αντίδραση και με ξέσπασμα στο δεύτερο μέρος, συνέτριψε τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Σαν Μαμές με 4-0. Tα «Λιοντάρια» έφτασαν τους 37 βαθμούς στη βαθμολογία. Μείωσαν τη διαφορά τους από την πρώτη εξάδα στους -2 και εμπόδισαν τη Σοσιεδάδ να ανέβει στην 6η θέση και να ξεπεράσει τη Βιγιαρεάλ. Αρχικά η Μπιλμπάο είχε την
υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο όμως δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά. Εν συνεχεία, τα «Λιοντάρια» έδειξάν τα δόντια τους και με 4 γκολ σε διάστημα 21 λεπτών πήραν τη μεγάλη νίκη. Στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα δεν θα αγωνιστούν οι Κάπα (αναπληρωματικός μπακ) και Νίκο Ουίλιαμς (εξτρέμ).

Μπαρτσελόνα – Μπιλμπάο (22:00): Η Μπαρτσελόνα είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και εύκολα ή δυσκολα θα πάρει τη νίκη κόντρα στην Μπιλπάο. Το combo Over 1.5 & Νίκη Μπαρτσελόνα στο 1.91 από το (Pamestoixima) δεν μας χαλάει και το αγοράζουμε.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ