Με το 2.65 στη Μαδρίτη

Με το 2.65 στη Μαδρίτη

Οι ρεβάνς για τη φάση των «16» του Champions League συνεχίζονται απόψε (9/3)

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Champions League.

Ρεαλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00): Τιτανομαχία στη Μαδρίτη. Το σπουδαιότερο ματς των «16» του Champions League γίνεται στο Μπερναμπέου με τη Ρεάλ να καλείται να ανατρέψει και την Παρί να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα. Ένα σκορ που διαμορφώθηκε από την γκολάρα του Μπαπέ στις καθυστερήσεις, σε ένα… buzzer beater που δίνει το προβάδισμα στους Παριζιάνους. Η Ρεάλ θέλει πλέον νίκη με δύο γκολ διαφορά για να προκριθεί, ενώ αν κερδίσει με ένα γκολ θα υπάρξει παράταση. 

Θυμίζουμε πως δεν ισχύει πλέον το εκτός έδρας γκολ. Η Παρί ηττήθηκε στο πρωτάθλημα από τη Νις πριν από λίγες μέρες με γκολ που δέχτηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα, αλλά εδώ το ματς είναι εντελώς διαφορετικό. Και πολύ πιο… σοβαρό, καθώς στη Γαλλία οι Παριζιάνοι δεν απειλούνται για τον τίτλο. Εκτός αυτού, στο Μπερναμπέου θα κληθούν να παίξουν ένα παιχνίδι πολύ διαφορετικό απ’ αυτό που παίζουν στη Γαλλία. Ένα παιχνίδι που βολεύει και ταιριάζει στην Παρί. 

Ρεαλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00): Και ένα παιχνίδι που σίγουρα δεν μπορεί να το πάει η Ρεάλ όπως το πρώτο στο Παρίσι. Εκεί ο Αντσελότι επέλεξε να παίξει φουλ άμυνα. Να περιμένει στο μισό γήπεδο τους Παριζιάνους και να μην τους δώσει χώρους. Στην Ισπανία δεν μπορεί να κάνει το ίδιο ή τουλάχιστον δεν μπορεί να το κάνει για όλο το ματς. Γιατί θέλει γκολ προκειμένου να πάρει την πρόκριση. Και εδώ είναι το μεγάλο μυστικό της Παρί. Στην κόντρα επίθεση είναι ίσως η καλύτερη ομάδα που υπάρχει στην Ευρώπη. Γι’ αυτό και εκείνο το γκολ του Εμπαπέ στις καθυστερήσεις την έκανε αυτόματα μεγάλο φαβορί. 

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Με αυτή τη λογική θα πάμε στην επιλογή μας για το μεγάλο ματς. Ο τραυματισμός του Εμπαπέ έχει τρομάξει τους Γάλλους και ο μεγάλος αστέρας είναι αμφίβολος για το ματς. Αν παίξει και αυτός, θεωρώ πως η Παρί μπορεί να σφραγίσει την πρόκριση με δεύτερη νίκη κι ας έχει απέναντί της τη σπουδαία Ρεάλ. Έχω ξανά πει πως οι Παριζιάνοι μακριά από την έδρα τους είναι πιο επικίνδυνοι να κάνουν ζημιές. Αξίζει πολύ και η απόδοση και θα πάμε στοίχημα με το διπλό στο 2.65 (Pamestoixima). 

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Μάντσεστερ Σίτι – Σπόρτινγκ (22:00): Ρεβάνς της φάσης των 16 της διοργάνωσης. Τυπικής διαδικασίας, καθώς οι ‘πολίτες’ έκαναν τη δουλειά από το πρώτο ματς στην Πορτογαλία και το εκκωφαντικό 5-0. Σκορ που έχει τελειώσει κάθε κουβέντα για την υπόθεση πρόκριση και δίνει στον Γκουαρδιόλα την άνεση να πάει σε ροτέισον. Απαραίτητο εν πολλοίς, καθώς η μάχη στην Premier League έχει ανάψει για τα καλά. Η Λίβερπουλ έχει πλησιάσει στο -6 και με ματς λιγότερο, ωστόσο το 4-1 επί της Γιουνάιτεντ έδειξε πως η Σίτι δεν έχει σκοπό να παραδώσει εύκολα τα ηνία. Πάντως το επόμενο ματς με την Κρίσταλ Πάλας είναι τη Δευτέρα, έτσι όσοι κι αν χρησιμοποιηθούν κόντρα στη Σπόρτινγκ θα έχουν ημέρες ξεκούρασης. Κανσέλο, Άκε και Ντίας αναμένεται να λείψουν από τη ρεβάνς με τους Πορτογάλους.

Η Σπόρτινγκ γενικά έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις τη φετινή σεζόν. Ήδη έχει κάνει μια μικρή υπέρβαση φτάνοντας ως τους 16 της διοργάνωσης, έπεσε ωστόσο πάνω σε εμπόδιο που έμοιαζε ανυπέρβλητο ευθύς εξ αρχής. Η αλήθεια πάντως είναι πως θα περίμενε κανείς να προβάλλει μεγαλύτερη αντίσταση στο πρώτο ματς με τη Σίτι. Δίνει τη μάχη της στο πρωτάθλημα, όπου είναι δεύτερη, στο -6 από την πρωτοπόρο Πόρτο και στο +4 από την τρίτη Μπενφίκα. Πρώτος στόχος να διασφαλίσει το εισιτήριο για το Champions League και εν συνεχεία να εξαντλήσει τις πιθανότητες της για τον τίτλο. Μπραγκάντσα και Γκονσάλβες είναι τραυματίες, τιμωρημένος ο Ματέους και αμφίβολος ο Παλίνια.

Μάντσεστερ Σίτι – Σπόρτινγκ (22:00): Προφανώς δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των ομάδων, ούτε καν υπάρχει κουβέντα για την πρόκριση. Η Σίτι είναι εξαιρετική από τη μέση και μπροστά, έμαθε να παίζει χωρίς φορ – γκολτζή αλλά βγάζει τους περισσότερους παίκτες της φάτσα με το γκολ. Ανασταλτικά είναι με τα φεγγάρια της, καθώς κατά περιόδους εμφανίζεται ευάλωτη στο αμυντικό τρανζίσιον. Η Σπόρτινγκ είναι καλά οργανωμένη ομάδα, με ρόλους στο γήπεδο και σαφή προσανατολισμό. Δημιουργεί και σκοράρει με συνέπεια, ενώ συνήθως είναι αξιόπιστη στα μετόπισθεν. Ωστόσο οι ισορροπίες αλλάζουν στο Champions League και σίγουρα δεν έχει τη δυναμική να αντιμετωπίζει αντιπάλους όπως η Σίτι στα ίσια.

Κάθε προσέγγιση που αφορά την επικράτηση του φαβορί δεν έχει αξία. Η Σίτι θα παίξει με κάμποσες ρεζέρβες αλλά ακόμη κι έτσι είναι ανώτερη, ενώ παίκτες χωρίς μεγάλο χρόνο συμμετοχής σίγουρα έχουν μεγαλύτερο κίνητρο. Η Σπόρτινγκ θα παίξει ελεύθερα και για το γόητρο της, στοχεύοντας σε μια καλή εμφάνιση. Ματς χωρίς σκοπιμότητα και θα πάμε στοίχημα με το G/G στο 2.20 της Stoiximan.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ