Με τα γκολ στο «Χόθορνς»

Με τα γκολ στο «Χόθορνς»

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Αγγλία και Ισπανία.

Γουέστ Μπρομ – Χάντερσφιλντ (22:00): Αναμέτρηση για την 37η αγωνιστική στο ‘Hawthorns’. Η Γουέστ Μπρομ ξεκίνησε φορτσάτη τη σεζόν και στο πρώτο τρίτο φάνταζε ικανή ακόμη και για ένα εισιτήριο απευθείας ανόδου. Άρχισε σταδιακά να… χάνει λάδια, μέχρι που άρχισε να καταρρέει αγωνιστικά από τα μέσα του περασμένου Δεκέμβρη. Από τότε μέχρι σήμερα και σε 13 ματς πρωταθλήματος, μετράει οκτώ ήττες, τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες. Με πιο πρόσφατη αυτή επί της Χαλ την περασμένη αγωνιστική, που έβαλε τέλος σε ένα σερί επτά αγώνων δίχως τρίποντο. Μοιραία κατρακύλησε στην 13η θέση με 49 βαθμούς, στο -8 πλέον από τα playoffs… Το ρεκόρ της διαμορφώθηκε στις 13Ν-10Ι-12Η, με γκολ 37-32. Μπράιαν, Ντάικ, Φίλιπς και Ζοχόρε είναι στη λίστα με τους τραυματίες.

Λίγοι την περίμεναν, όμως η Χάντερσφιλντ κάνει τη δουλειά. Αθόρυβα και με ένα εκπληκτικό αήττητο σερί στο πρωτάθλημα από τις αρχές του Δεκέμβρη, έχει καταφέρει να πλασαριστεί στην 6άδα με καλές πιθανότητες να διεκδικήσει την άνοδο. Στα 16 τελευταία παιχνίδια της στην Championship μετράει εννέα νίκες και επτά ισοπαλίες. Στο ίδιο διάστημα πέτυχε και δύο προκρίσεις στο FA Cup, όμως η πορεία της στη διοργάνωση ολοκληρώθηκε στο ‘City Ground’ και την ήττα από τη Νότιγχαμ. Πρώτη γενικά, μετά από 3,5 μήνες! Είναι 3η στο πρωτάθλημα, ισοβαθμεί στους 62 με τη 2η Μπόρνμουθ, που έχει όμως τρία ματς λιγότερα. Το ρεκόρ της Χάντερσφιλντ στην κατηγορία είναι 17Ν-11Ι-8Η, με γκολ 49-36. Άαρονς, Σκόφιλντ και Βαγιέχο είναι εκτός μάχης.

Γουέστ Μπρομ – Χάντερσφιλντ (22:00): Περίεργη η φάση με τη φετινή Γουέστ Μπρομ. Άλλη ομάδα τους πρώτους τρεις μήνες της σεζόν και άλλη στη συνέχεια. Το αγωνιστικό της πρόσωπο είναι εξαιρετικά ασταθές. Έχει δυνατότητες ως σύνολο, αλλά τις παρουσιάζει όποτε τις… θυμάται. Η Χάντερσφιλντ είναι σαφώς πιο σοβαρή, πατάει γερά στα πόδια της, έχει ένα στάνταρ απόδοσης. Η αλήθεια είναι πως δεν προσφέρει κάτι εντυπωσιακό στο χορτάρι, είναι όμως καλά οργανωμένη και ξέρει να παίρνει αποτελέσματα.

Ο έντονος φαβοριτισμός της γηπεδούχου και οι αποδόσεις άνω του… 4.00 για τη Χάντερσφιλντ, δεν έχουν και πολλή λογική. Κάλλιστα θα μπορούσε κανείς να πάει στην κόντρα, έστω και με κάλυψη. Είναι όμως ένα ερώτημα πώς θα αντιδράσει η φιλοξενούμενη μετά την ήττα-αποκλεισμό από τη Νότιγχαμ. Με γνώμονα το γεγονός πως και οι δύο θέλουν το τρίποντο, το ρίσκο του σημείου μοιάζει παρακινδυνευμένο σε ένα ματς λεπτών ισορροπιών. Στροφή στα γκολ και θα πάμε στοίχημα με το G/G στο 1.98 της Stoiximan.

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Ατλέτικο Μαδρίτης – Κάντιθ (22:00): Περίπατο έκανε η Ατλέτικο Μαδρίτης στον πρώτο γύρο. Νίκησε 4-1, σε ματς που όλα τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο, από το 56’ ως το 76’! 4 γκολ της είχε βάλει  και στο αντίστοιχο περσινό (4-0). Στο στοίχημα προφανώς και είναι το φαβορί και το θέμα είναι σε τι κατάσταση θα παρουσιαστεί και να θα σταματήσει τα «δώρα».

Σπουδαίο παιχνίδι, την κατάλληλη στιγμή, έκανε την προηγούμενη αγωνιστική η Ατλέτικο Μαδρίτης. Νίκησε 3-1 την Μπέτις στη Σεβίλλη και την προσπέρασε στην 4άδα. Αν θέλει να μη μπει σε περιπέτειες για το Champions League, καλείται να «χτίσει» ένα καλό σερί. Τώρα είναι στο +2 από την Μπέτις και στο +4 από τη Σοσιεδάδ. Φυσικά, ακολουθεί το μεγάλο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Old Trafford» μετά το 1-1 στη Μαδρίτη. Κούνια, Ερμόσο, Λεμάρ, Σάβιτς, Βρσάλκο και Βας έχουν προβλήματα, αμφίβολοι Κορέα και Κοντογκμπιά.

Η Κάντιθ είναι στο άλλο άκρο. Παλεύει για την παραμονή της και είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας 24 βαθμούς με 4-12-11 και 23-39 γκολ. Έχει τρεις ομάδες κοντά της, σε απόσταση ως 3 πόντους, αλλά κάθε αγωνιστική που περνάει και δεν κερδίζει, όλο και ζορίζουν τα πράγματα. Σημείωσε μεγάλη νίκη με το 2-0 επί της Βαγεκάνο και πριν είχε 3 σερί ισοπαλίες. Είναι ένα καλό πρώτο βήμα, αλλά με το τραγικό σερί που είχε προηγουμένως, οφείλει να ψάξει κι άλλες νίκες. Για να σωθεί, εκτιμάται ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον άλλες τόσες (4) νίκες. Αντόνε, Χαρογιάν και Σάντσες δίνονται εκτός.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Κάντιθ (22:00): Δεν έχει νόημα να πάμε στον «άσο» στο 1.32. Έχει αξία να πάμε στο 1 Ημίχρονο / 1 Τελικό στο 1.93 (Stoiximan). Πάμε στοίχημα με αυτήν την επιλογή.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ