Μπορεί να… πάει τελικό

Μπορεί να… πάει τελικό

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα στον ημιτελικό Ολυμπιακός – Εφές για το Final Four της Ευρωλίγκας.

Ολυμπιακός – Εφές (19:00): Η ώρα της μεγαλύτερης φετινής πρόκλησης του Ολυμπιακού μέχρι την επόμενη στην Euroleague έφτασε, καθώς αντιμετωπίζει την Εφές στον ημιτελικό του Final Four του Βελιγραδίου. Μία πολύ δύσκολη μάχη απέναντι στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης, που δεν είναι στην περυσινή ή την προπέρσινη κατάσταση, αλλά δεδομένα έχει προβάδισμα νίκης. Βάσει εμπειρίας, πληρότητας σε όλες τις θέσεις του ρόστερ αλλά και το κορυφαίο δίδυμο γκαρντ στην Ευρώπη.

Ολυμπιακός – Εφές (19:00): Στο στοίχημα μου θα πάω με την λογική και με την ασφάλεια που μας έχει δώσει τόσο καλά ποσοστά επιτυχίας. Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός έχει αρκετή τύχη στο παιχνίδι αν αποφύγει τα λάθη, παίξει καλή άμυνα στην περιφέρεια και δεν επιτρέψει στους ψηλούς, Πλάις, Μορερμάν και Ντάνστον να δράσουν για τον εαυτό τους, αλλά και να φτιάξουν το παιχνίδι των συμπαικτών τους. Κομβική θα είναι η απόδοση των Σλούκα-Βεζένκοφ, όμως η δουλειά πρέπει να γίνει ομαδικά σε τέτοια παιχνίδια.

Με βάση την εικόνα του αγώνα στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου όπου δεν έπαιζε και ο Γουόκαπ (κομβικός για την άμυνα), ο Ολυμπιακός μπορεί αν μην τι άλλο αν ηττηθεί να μην είναι με μεγάλη διαφορά στο σκορ. Ένα χάντικαπ ελαφρώς ανεβασμένο υπέρ του θα το προτιμήσω, μαζί με το σύνολο των πόντων που θα επιτευχθούν στην αναμέτρηση. Κοντράρονται οι δύο πιο εύστοχες ομάδες στα δίποντα στην διοργάνωση, με μέσο όρο τους 81 και τους 84 πόντους αντίστοιχα

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Εννοείται πως οι άμυνες θα είναι πιο σκληρές απόψε όπως και η πίεση για την πρόκριση, όμως θεωρώ πως μπορούν έστω και οριακά να ξεπεράσουν αμφότερες τους 70 πόντους και να μας πληρώσουν. Στα αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός θα είναι χωρίς απουσίες και η Εφές θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κρούνισλαβ Σίμον. Πάμε στοίχημα με «άσο» στους +6,5 πόντους, μαζί με over 144,5 στο σύνολο, που πληρώνει στο πολύ καλό 1.93 (Stoiximan).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ