Διπλασιάζει ο Στέφανος

Διπλασιάζει ο Στέφανος

Προγνωστικά στοιχήματος τένις για το παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά στο Ρολάν Γκαρός.

To Stoiximaview κάνει προγνωστικά τένις από το Roland Garros.

Μάρκο Τσετσινάτο – Πάμπλο Αντουχάρ (18:45): Προγνωστικά στοιχήματος τένις για τον πρώτο γύρο του Ρολάν Γκαρός. Ο Μάρκο, Νο. 134 στην παγκόσμια κατάταξη θα αντιμετωπίσει τον Πάμπλο, Νο. 83 στον κόσμο. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα κοντραριστούν οι δύο τενίστες. Η πρώτη ήταν το 2018 στο Αλικάντε. Εκεί είχε κερδίσει ο Ισπανός με 2-1 σετ, σε ένα κλειστό ματς.

Μάρκο Τσετσινάτο – Πάμπλο Αντουχάρ (18:45): Ο Μάρκο φέτος μέχρι στιγμής έχει παίξει σε 15 παιχνίδια και έχει ρεκόρ 3/12, ενώ σε χωμάτινη επιφάνεια έχει 3/9. Οι τρεις νίκες που έχει κάνει ήταν την προηγούμενη εβδομάδα στη Γενεύη, όταν κέρδισε τους Λενζ, Κουέβας και Τιμ. Στον δεύτερο γύρο ηττήθηκε από τον Μαιχράτζ με 2-0 σετ. Ο Πάμπλο από την άλλη πλευρά, μέχρι τώρα έχει δώσει 22 παιχνίδια και έχει ρεκόρ 10/12, ενώ σε χωμάτινη επιφάνεια έχει 7/8. Εχει πέντε σερί ήττες. Δύο από τον Ούμπερτ σε Βαρκελώνη και Μαδρίτη, μια από τον Γκοφέν στις Μαρακές, μια από τον Μπόργκες στο Εστορίλ και μία από τον Σόουζα στη Γενεύη. Στα δέκα τελευταία έχει 4-6.

Μάρκο Τσετσινάτο – Πάμπλο Αντουχάρ (18:45): Τα προγνωστικά στοιχήματος τένις προβλέπουν ντέρμπι και δίνουν ως ελαφρύ φαβορί για τη νίκη – πρόκριση τον Πάμπλο. Ο Ισπανός δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά αναμφίβολα είναι σε καλύτερη από τον Μάρκο. Ο Ιταλός μπορεί να έκανε κάποιες νίκες στη Γενεύη, αλλά πραγματοποιεί μια τραγική σεζόν. Δεν βλέπω να… ανασταίνεται στο Παρίσι. Νομίζω ότι έστω και δύσκολα ο Πάμπλο θα καταφέρει να πάρει τη νίκη.

Δες τα κορυφαία τένις προγνωστικά

Μάρκο Τσετσινάτο – Πάμπλο Αντουχάρ (18:45): Πάμε στοίχημα τένις με την επιλογή να κερδίσει το ματς ο Πάμπλο σε απόδοση 1.87 (Stoiximan). Δεύτερη επιλογή για στοίχημα το combo της νίκης του Πάμπλο και του over 35.5 games σε απόδοση 3.00 (Stoiximan), αφού θεωρώ ότι είναι πιθανό να δούμε τέσσερα γεμάτα ή ακόμα και πέντε σετ.

Δες τα κορυφαία τένις προγνωστικά

Λορένζο Μουσέτι – Στέφανος Τσιτσιπάς (21:45):  Ο Λορένζο φέτος μέχρι στιγμής έχει παίξει σε 28 παιχνίδια και έχει ρεκόρ 16/12, ενώ σε χωμάτινη επιφάνεια έχει 10/4. Τελευταίο τουρνουά στο οποίο αγωνίστηκε ήταν το Masters της Μαδρίτης, όπου έφτασε μέχρι τους 16. Εκεί αποκλείστηκε από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Στα δέκα τελευταία έχει 7-3 και στα πέντε πιο πρόσφατα 4-1. Από την άλλη πλευρά, ο Στέφανος έχει δώσει 41 παιχνίδια και έχει ρεκόρ 31/10, ενώ στο  χώμα έχει 14/3. Την προηγούμενη εβδομάδα έπαιξε στο Masters της Ρώμης, όπου έφτασε μέχρι τον τελικό. Εκεί ηττήθηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς με 2-0 σετ. Στα δέκα τελευταία έχει 7-3 και στα πέντε πιο πρόσφατα 4-1.

Λορένζο Μουσέτι – Στέφανος Τσιτσιπάς (21:45): Τα προγνωστικά στοιχήματος τένις δίνουν ως μεγάλο φαβορί για τη νίκη – πρόκριση τον Στέφανο. Ο Ελληνας τενίστας είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δείχνει έτοιμος να επαναλάβει την περσινή εντυπωσιακή πορεία που έκανε στο Παρίσι, όταν έφτασε στον τελικό του Ρολάν Γκαρός. Στα πρώτα στάδια του τουρνουά θεωρώ ότι θα φτάσει σε ελεγχόμενες νίκες, χωρίς να «σκοτώνει» τους αντιπάλους τους. Ο Ιταλός μπορεί να πάρει τα games που χρειαζόμαστε και να μας βοηθήσει στο combo.

Λορένζο Μουσέτι – Στέφανος Τσιτσιπάς (21:45): Πάμε στοίχημα τένις με την επιλογή να κερδίσει το ματς ο Στέφανος και το παιχνίδι να έχει πάνω από 29.5 games σε απόδοση 2.00 (Stoiximan).

Δες τα κορυφαία τένις προγνωστικά

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ