Με συνδυαστικό στο 2.03

Με συνδυαστικό στο 2.03

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τη Νορβηγία.

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τη Νορβηγία.

Ρόζενμποργκ – Χάουγκεσουντ (19:00): Να πάρει τα πάνω της θέλει η Ρόζενμποργκ. Και έχει μία καλή ευκαιρία εδώ να πάρει μία ανάσα, έστω και αν δεν έχει μπει άσχημα στη σεζόν. Στο στοίχημα προφανώς και δίνεται σε αποδόσεις φαβορί. Πέρσι, και τα δύο παιχνίδια τους «κόλλησαν» στο 0-0!

Μόλις μία ήττα, αλλά και μόλις 2 νίκες έχει η Ρόζενμποργκ σε αυτά τα πρώτα 7 παιχνίδια (8-7 γκολ). Θέλει να μαζέψει τη διαφορά από την κορυφή, αλλά θα πρέπει να δείξει καλύτερη εικόνα και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό της. Στο πρωτάθλημα έμεινε στο 1-1 με τη Χαμ Καμ και αν και προηγήθηκε δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα. Είχε προηγηθεί το 3-0 επί της Σάντεφιορντ και ενδιάμεσα το 6-0 εκτός επί της Βέρνταλ για το
Κύπελλο. Από τις 4 ισοπαλίες της, η μία είναι στο 0-0 (Μόλντε), οι δύο στο 1-1 (Σπάρτα Σάρπσμποργκ, Χαμ Καμ), η μία στο 2-2 (Μπόντο Γκλιμτ).

Η Χάουγκεσουντ είναι προτελευταία με 6 βαθμούς (2-0-6, 10-16 γκολ) και παρουσιάζει τρομερές μεταπτώσεις στην απόδοσή της. Θα σα μεταφέρουμε τα τελευταία 4 αποτελέσματά της και θα καταλάβετε: ήττα με 5-1 εκτός από τη Βίκινγκ, νίκες με 2-0 εντός με Κρίστιανσουντ και εκτός με 4-0 επί της Οντ Γκρένλαντ, ήττα εντός με 4-1 από την Μπόντο Γκλιμτ. Ένα ματς (αυτό το τελευταίο) που βρέθηκε να χάνει με 3-0 στο 32’!

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Ρόζενμποργκ – Χάουγκεσουντ (19:00): Η αλήθεια είναι ότι έχει βγάλει δύσκολα παιχνίδια η Ρόζενμποργκ. Και θα πρέπει να «χτίσει» πάνω σε αυτό, κερδίζοντας και αυτά που είναι στα μέτρα της. Πάμε στοίχημα με τον «Άσο» και Over 2,5 γκολ στο ελκυστικό 2.03 (winmasters).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Σάρπσμποργκ – Μόλντε (21:00): Με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ολοκληρώνεται η 8η αγωνιστική στη Νορβηγία. Η Μόλντε θέλει να διατηρήσει επαφή με την κορυφή, η Σπάρτα Σάρπσμποργκ θέλει να συνεχίσει την αξιόλογη παρουσία της ως τώρα. Στο στοίχημα, πάντως, «συναντάμε» υψηλές αποδόσεις. Η Μόλντε, πάντως, παραδοσιακά τα βρίσκει σκούρα σε αυτήν την έδρα. Στο 7-2-3 βρίσκουμε την παράδοση των τελευταίων ετών. Πέρσι, για παράδειγμα, έχασε με 1-0.

Δεν τη λες και άσχημη την έως τώρα εικόνα της Σπάρτα Σάρπσμποργκ. Εντάξει, αν έλειπαν και οι δύο τελευταίες ήττες, με 2-1 από την Αάλεσουντ και με 1-0 από τη Λίλεστρομ, όλα θα ήταν άψογα. Έχει 10 ποντάκια (3-1-3) και 11-9 γκολ σε 7 αγώνες και τελευταία νίκη ήταν το 1-0 επί της Οντ Γκρένλαντ στις 7/5. Μόνο σε αυτό το παιχνίδι δεν έχει δεχτεί γκολ φέτος.

Η Μόλντε δείχνει ανώτερη ως ομάδα, αλλά ζορίζεται παραδοσιακά στη συγκεκριμένη έδρα. Ίσως και αυτός να είναι ένας παράγοντας στο να βλέπουμε υψηλές αποδόσεις. Σκεφτείτε, το «διπλό» δίνεται γύρω στο 2.40! Σε 8 αγώνες έχει 16 βαθμούς με 5-1-2 και 15-8 γκολ και προέρχεται από 3 σερί νίκες. Θα τις είχε κάνει και 4 σερί, αλλά βλέπετε, αν και προηγήθηκε με 3-0 επί της Βίκινγκ, εν τέλει έχασε 4-3 (7/5)!! Το 2-1 επί της Κρίστιανσουντ είναι ο τελευταίος
αγώνας της.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Σάρπσμποργκ – Μόλντε (21:00): Δεν έχει καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια και αυτό με αποτρέπει από το να πάω στο «διπλό». Παρ’ όλα αυτά, θα την στηρίξω με διαφορετικό τρόπο.  Πάμε στοίχημα με πρόταση την επιλογή Να σκοράρει η Μόλντε το πρώτο γκολ, στο 1.85 (winmasters).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ