ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός τερμάτισε στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας της φετινής Basket League, κάνοντας μια καταπληκτική σεζόν. Το ρεκόρ του ήταν 23-1 και έτσι τερμάτισε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Στα playoffs βρήκε μπροστά του, ως πρώτο αντίπαλο το Περιστέρι, το οποίο νίκησε δύο φορές και βρήκε στην επόμενη φάση τον Προμηθέα. Με τρεις εμφατικές νίκες ξεπέρασε γρήγορα και αυτό το εμπόδιο και έμεινε να περιμένει τον αντίπαλο του στους φετινους τελικούς. Αυτός θα είναι ο Παναθηναϊκός τον οποίο θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας, με την σειρά να ξεκινάει από το ΣΕΦ. Ο νικητής θέλει 3 νίκες και οι «αιώνιοι» ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλο, για πρώτη φορά μετά το 2018. 

Τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ είναι εδώ

Ο Παναθηναϊκός έφτασε πιο δύσκολα από τον αντίπαλο του στους τελικούς του πρωταθλήματος. Ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια με ρεκόρ 22-2 και τελικά πήρε τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια, με αποτέλεσμα να χάσει τελικά το πλεονέκτημα έδρας. Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε το εμπόδιο του Άρη, σε πρώτη φάση, ενώ στη συνέχεια αντιμετώπισε τη Λάρισα. Εκεί οι «πράσινοι» δυσκολεύτηκαν αρκετά. Η σειρά πήγε στο 2-2, με την ομάδα από τη Θεσσαλία να κρατάει την έδρα της και τον Παναθηναϊκό να χρειάζεται πέμπτο ματς, για να τσεκάρει το εισιτήριο για τους τελικούς. Το πήρε όμως και τώρα βρίσκει απέναντί του τον Ολυμπιακό, με μειονέκτημα έδρας. Ερυθρόλευκοι και πράσινοι θα πρέπει να είναι πανέτοιμοι, αφού ο νικητής τα… παίρνει όλα. 

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στις 21:00 του Σαββάτου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Λαρεντζάκης: «Η στιγμή που όλοι περιμέναμε επιτέλους έφτασε»

Στην έναρξη των τελικών της Basket League αναφέρθηκε μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. 

«Αύριο ξεκινά η μάχη των τελικών των πλέι οφ και είμαστε ενθουσιασμένοι, αλλά και 100% συγκεντρωμένοι στον μεγάλο μας στόχο: την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος!

Το γεγονός ότι το πρώτο παιχνίδι είναι στην έδρα μας είναι πολύ σημαντικό. Παλέψαμε σκληρά όλη τη χρονιά για το πλεονέκτημα και δεν θέλουμε για τίποτα και για κανένα λόγο να το… χαλαλίσουμε.

Είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερος σε σχέση με την ημιτελική σειρά, για αυτό και θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί.

Δεν υποτιμήσαμε κανέναν αντίπαλό μας μέχρι τώρα και φυσικά δεν πρόκειται να υποπέσουμε σε τέτοιο σφάλμα τώρα που παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα όχι μόνο με όνομα και παράδοση, αλλά και με τεράστιο κίνητρο για την κατάκτηση του τίτλου. Και εμείς, όμως, έχουμε τεράστιο κίνητρο να στεφθούμε πρωταθλητές Ελλάδος και πιστεύω πως με τη βοήθεια του φανταστικού κόσμου μας θα καταφέρουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα. 

Τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ είναι εδώ

Οι φίλαθλοί μας, μας στήριξαν φέτος με μοναδικό τρόπο σε όλη τη διαδρομή μας ως τώρα και είμαι σίγουρος πως το ίδιο θα κάνουν και το Σάββατο. Έχω την αίσθηση πως θα γεμίσουν ασφυκτικά το ΣΕΦ και πως -πάντα μέσα σε κόσμια πλαίσια- θα μας «σπρώξουν» με τη φωνή τους στη νίκη.

Θα ήθελα, επίσης, να τους υπενθυμίσω πως όπως στην προημιτελική σειρά με την Μονακό και στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, έτσι και στους τελικούς της Stoiximan Basket League έχουμε dress code: Φοράμε όλοι κόκκινα μπλουζάκια!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, δεν θεωρώ πως μετά από τόσα παιχνίδια σε Ελλάδα, Ευρωλίγκα και Κύπελλα υπάρχουν «μυστικά» ανάμεσα στις δύο ομάδες. Μας ξέρουν και τους ξέρουμε καλά.

Σίγουρα και οι δύο προπονητές θα βάλουν κάποια μικρο «τρικ» στο παιχνίδι τους ώστε να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλο, κατά βάση, όμως, κι ας ακούγεται κλισέ, η νίκη θα κριθεί στο πάθος και την αγωνιστικότητα. Και όπως προανέφερα… εμείς το θέλουμε πάρα πολύ!».

Τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ είναι εδώ

Για τον τρόπο που έπαιξε ο Προμηθέας: «Χαλάρωσαν. Αν με ικανοποιεί που οι αντίπαλοι μας έβλεπαν, όχι. Στο τρίτο δεκάλεπτο παίκτες σαν τον Βεζένκοφ και τον Ντόρσεϊ μπορούν να ανοίξουν τη διαφορά. Έφυγε η διαφορά πάνω από 30 και δεν είχαν το κουράγιο να αντιδράσουν. Και εμείς χαλαρώσαμε. Ψάχνω να κάνω ρεαλιστικό σχολιασμό αλλά είναι δύσκολο».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ