Ενισχυμένο Παρολί με Ολίμπια Λιουμπλιάνας, Τόρσαβν και Σκεντίγια

Ενισχυμένο Παρολί με Ολίμπια Λιουμπλιάνας, Τόρσαβν και Σκεντίγια

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα αποψινά παιχνίδια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι «ευρωπαϊκές νύχτες» συνεχίζονται με τον κύριο όγκο των αγώνων του α’ προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League να κοσμούν το κουπόνι και να προσφέρουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι αναμετρήσεις: Ολίμπια Λιουμπλιάνας-Ντιφερντάνζ, Σκεντίγια-Αραράτ Ερεβάν και Τόρσχαβν-Νιούταουν.

Όλες τους αναζητούν να κάνουν το πρώτο βήμα προς την εξασφάλιση της πρόκρισης στην επόμενη φάση και να διατηρήσουν ζωντανό το όνειρο της συμμετοχής τους στους ομίλους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, στην οποία θα παλέψουν από τον δεύτερο γύρο και ο ΠΑΟΚ με τον Άρη.

Βέβαια, υπάρχουν και φαβορί για να το καταφέρουν και πρόκειται για τις ομάδες που παίζουν στην έδρα τους, ενώ να σημειώσουμε πως δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε όλα αυτά τα παιχνίδια, όπως επίσης και Bet Builder, Cash Out, Ασφάλεια στα παρολί* και ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Τα Betsson Combi Specials είναι εδώ με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία στα Ειδικά στοιχήματα Ημέρας!

Ολίμπια Λιουμπλιάνας-Ντιφερντάνζ 20:00 UEFA Europa Conference League

Στο «Στόζιτσε», η Ολίμπια Λιουμπλιάνας καλωσορίζει την Ντιφερντάνζ στην πρώτη τους αναμέτρηση για τον πρώτο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League. Είναι το πρώτο επίσημο ματς που δίνει η ομάδα από τη Σλοβενία στη σεζόν 2022-23 και αξίζει να σημειώσουμε πως προετοιμάστηκε γι’ αυτή τη σειρά με αρκετά «δυνατά» φιλικά όπου είχε ανάμεικτα αποτελέσματα. Σε γενικές γραμμές, όμως, έγιναν και κινήσεις που την ενίσχυσαν και υπάρχει η πεποίθηση πως θα παρουσιαστεί ανταγωνιστική, αν και το κλίμα μεταξύ οπαδών-ομάδας-διοίκησης είναι κάκιστο. Η Ντιφερντάνζ, στο μεταξύ, τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει επίπεδο και βλέπει τη σειρά ως ένα μεγάλο τεστ για να τσεκάρει τις δυνάμεις της. Και για εκείνη είναι το πρώτο επίσημο ματς στη σεζόν. Ο άσος προσφέρεται στο 1,25** στην πλατφόρμα της Betsson.

HB Τόρσαβν-Νιούταουν 21:00 UEFA Europa Conference League

Στο «Γκούντανταλουρ», η HB Τόρσαβν υποδέχεται τη Νιούταουν καθώς ανοίγει η αυλαία της σειράς τους για α’ προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League. Η HB Τόρσαβν, από τα Νησιά Φερόε, βρίσκεται σε φουλ δράση από το τελευταίο 10ήμερο του Ιουνίου. Σε τρία ματς για το πρωτάθλημα της χώρας της έχει δύο νίκες και μια ήττα. Να σημειώσουμε πως η άμυνά της λειτουργεί αρκετά καλά και έχει κρατήσει το μηδέν σε δύο από τα τρία επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει ως τώρα. Επίσης, να υπογραμμίσουμε ότι εντός έδρας έχει μονάχα μια ήττα από τον Σεπτέμβριο του 2021 (10-3-1). Η Νιούταουν, από τη μεριά της παίζει για πρώτη φορά σε επίσημη αναμέτρηση για τη σεζόν 2022-23. Έχει κάνει καλές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά την περικυκλώνουν πολλά ερωτηματικά για την αγωνιστική της κατάσταση. Ο άσος προσφέρεται στο 1,75** στην πλατφόρμα της Betsson.

Τα Betsson Combi Specials είναι εδώ με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία στα Ειδικά στοιχήματα Ημέρας!

Σκεντίγια-Αραράτ Ερεβάν 21:00 UEFA Europa Conference League

Στην «Τόσε Προέφσκι Αρένα», η Σκεντίγια παίζει με την Αραράτ Ερεβάν με στόχο να πάρει το πάνω χέρι στη μεταξύ τους μάχη για την πρόκριση στο β’ προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Αυτό είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι στην νέα αγωνιστική περίοδο για την ομάδα από τη Βόρεια Μακεδονία και στα φιλικά που προηγήθηκαν εμφανίστηκε ανταγωνιστική και έτοιμη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό καθώς κοίταξε στα μάτια συλλόγους με περισσότερη ποιότητα από αυτή που έχει το ρόστερ της. Επιπλέον, αξίζει να αναφέρουμε ότι η Σκεντίγια δεν έχει χάσει ως γηπεδούχος σε 90λεπτο από τον Αύγουστο του 2021. Η Αραράτ Ερεβάν, στο μεταξύ, προσπαθεί να βρει τα πατήματά της μετά το κακό φινάλε στο πρωτάθλημα της Αρμενίας τον περασμένο Μάιο. Ο άσος προσφέρεται στο 2,05** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ