Πρώτοι αγώνες, στόχος το προβάδισμα

Πρώτοι αγώνες, στόχος το προβάδισμα

Επιλογές από το Conference League.

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από τα Προκριματικά του Europa Conference League.

Διαβάστε επίσης: Στον «μαγικό κόσμο» του Κόνφερενς…

Πόγκον – Ρέικιαβικ (19:00): Πρώτη αναμέτρηση των ομάδων για την προκριματική φάση της διοργάνωσης. Διεξάγεται στο ‘Stadion Miejski’ του Στσέζιν. Η Πόγκον πάλεψε για τον τίτλο την περσινή σεζόν στην Πολωνία, αλλά ‘κλάταρε’ στην τελική ευθεία. Εντέλει κατετάγη 3η με 65 βαθμούς, στο -9 από την πρωταθλήτρια Λεχ Πόζναν. Ομάδα την οποία κέρδισε στο μοναδικό τεστ του καλοκαιριού πριν ριχτεί στη μάχη της Ευρώπης.

Η Ρέικιαβικ δεν έχει ξεκινήσει καλά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Ισλανδίας. Ηττήθηκε στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της και έμεινε για τέταρτη σερί αναμέτρηση μακριά από το τρίποντο. Είναι στην 6η θέση, ακόμη εντός playoffs, στο +2 από την 7η Κέφλαβικ αλλά και στο -15 από την πρωτοπόρο Μπρέινταμπλικ. Μετράει συνολικά 4Ν-4Ι-4Η, με γκολ 16-19. Μοναδική ευχάριστη νότα τις τελευταίες εβδομάδες, η νίκη επί της Νιάρντβικ στο Κύπελλο.

Serie A Μακροχόνια: Δες τις αποδόσεις νικητή για τη νέα σεζόν

Πόγκον – Ρέικιαβικ (19:00): Η Πόγκον -του δικού μας Κώστα Τριανταφυλλόπουλου- έχει αναδειχθεί σε πρωταγωνίστρια ομάδα της Πολωνίας τα τελευταία χρόνια. Μεθοδική, πειθαρχημένη, συνδυάζει νιάτα, ενθουσιασμό και εμπειρία. Έχει αξιόλογες ποιοτικά μονάδες από τη μέση και μπροστά, είναι σοβαρή στα μετόπισθεν. Η Ρέικιαβικ μοιάζει ασύνδετη, χωρίς ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο και ψάχνει ακόμη ρυθμό και συνοχή. Μεσοεπιθετικά βρίσκει λύσεις, αλλά είναι αρκετά ευάλωτη στην άμυνα.

Liga Nos Μακροχόνια: Δες τις αποδόσεις νικητή για τη νέα σεζόν

Η διαφορά δυναμικότητας δεν αφήνει πολλά περιθώρια για σκέψεις κόντρας. Έστω κι αν η Ρέικιαβικ είναι θεωρητικά πιο έτοιμη, αφού έχει επίσημα ματς στα πόδια της. Η εικόνα της όμως δεν πείθει σε καμία περίπτωση. Η Πόγκον θα ψάξει βάσεις πρόκρισης από το πρώτο ματς και η αδύναμη άμυνα των φιλοξενούμενων θα δεχτεί πίεση. Χωρίς αξία ο άσος, θα πάμε στοίχημα να σκοράρει η Πόγκον και στα δύο ημίχρονα στο 1.80 της Stoiximan.

Eredivisie: Δες τις αποδόσεις νικητή για τη νέα σεζόν

Ντιναμό Τιφλίδας – Πάιντε (20:00): Πρώτος προκριματικός γύρος στο Europa Conference League με ένα γεμάτο πρόγραμμα για όλα τα γούστα. Πολλά τα παιχνίδια, κατακαλόκαιρο ακόμα και σίγουρα θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις επιλογές μας. Επιλογή μας ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται σε φουλ αγωνιστική δράση, αφού τα πρωταθλήματα τους είναι σε εξέλιξη.

Από ντέρμπι προέρχεται η Ντιναμό Τιφλίδας στη Γεωργία, ένα ντέρμπι που την άφησε… πληγωμένη. Ηττήθηκε με 4-1 από την πρωτοπόρο, Ντιναμό Μπατούμι και είδε τη διαφορά να πηγαίνει στους εννιά. Και πάλι μένει μακριά και πάλι δύσκολα θα διεκδικήσει τον τίτλο, αφού οι περσινοί πρωταθλητές μοιάζουν πιο έτοιμοι. Πέφτει στις ευρωπαϊκές μάχες με μια κλήρωση που σίγουρα δεν είναι απαγορευτική για να κοιτάξει πιο μακριά.

Ντιναμό Τιφλίδας – Πάιντε (20:00): Η Ντιναμό είναι το φαβορί απέναντι στην Πάιντε από την Εσθονία, η οποία βρίσκεται στην τέταρτη θέση στο πρωτάθλημά της και δεν νιώθει καθόλου σίγουρη πως θα καταφέρει και πάλι να μπει στην πρώτη τριάδα που οδηγεί και πάλι στην Ευρώπη. 1-1 το τελευταίο της παιχνίδι απέναντι στην Τρανς, στο οποίο κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολ στο 90’.

Δες το αναλυτικό review της Vistabet

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Ξεκάθαρο φαβορί η Ντιναμό, φαίνεται και από τις διαφορές στο σετ αποδόσεων. Πολύ χαμηλά η νίκη της, όχι άδικα θα λέγαμε. Δεν θα πάρουμε φυσικά αυτό το 1.23, θα πάμε σε επιλογή με γκολ. Πάμε στοίχημα με 2 ή 3 γκολ σε απόδοση 2.10. (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ