Στον «μαγικό κόσμο» του Κόνφερενς…

Στον «μαγικό κόσμο» του Κόνφερενς…

Δύο επιλογές από τα προκριματικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης των φτωχών…

Σε ευρωπαϊκό… mood μπαίνουμε πλέον καθώς η «ξεραΐλα» των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων την σήμερον ημέρα διαρκεί λίγο. Τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ, της διοργάνωσης των φτωχών θα μας απασχολήσουν στο σημερινό μας ποντάρισμα με την ελπίδα να κάνουμε… ποδαρικό με το δεξί.

Στο στοίχημα βεβαίως δεν παίζει τόσο μεγάλο το ποδαρικό αλλά αν ανοίξουμε αυτή την συζήτηση δεν θα την κλείσουμε εύκολα και σίγουρα δεν θα μας βγει σε καλό. Την αφήνουμε στην άκρη και πάμε στο ζουμάκι για να δούμε τι θα δούμε από τα ταπεινά κλαμπ του Κόνφερενς Λιγκ που δίνουν την «μάχη» για το όνειρο 7 Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης: «Καθάρισαν» Μπόντο και Ελσίνκι στα προκριματικά του Champions League

Ξεκίνημα από το Ντέρι-Ρίγα. Οι Ιρλανδοί είναι σε καλή κατάσταση, έχουν πάρει μπρος στο πρωτάθλημα τους και δεν έχουν και προβλήματα για το βασικό τους σχήμα. Οι Λετονοί από την άλλη δεν είναι και στα καλύτερα τους όμως δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους αντιπάλους τους.

Η πρώτη επιλογή στη λογική του «κλειστού ματς» είναι το under 2,5 που έχει πτωτική πορεία και το βρίσκουμε στο 1.6-1.65. Η δεύτερη από αυτό το ματς με ρίσκο είναι το Χ σε απόδοση οριακά στο 3.

Πάμε Εσθονία στη συμπαθέστατη Φλόρα Ταλίν που αντιμετωπίζει την Σεϊναγιοέν από την Φινλανδία. Με το Κόνφερενς Λιγκ να μας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσουμε ομάδες όπως η περίφημη Σεϊναγιοέν που βρήκε στον δρόμο της την ομάδα που ουσιαστικά εκπροσωπεί το Εσθονικό ποδόσφαιρο.

Η Φλόρα Ταλίν κυριαρχεί στην χώρα, πέρσι έκανε αξιοπρόσεκτη πορεία στην διοργάνωση και μπορεί να βρει λύσεις και με την εμπειρία της. Οι Φινλανδοί δεν έχουν να επιδείξουν κάτι το ιδιαίτερο σε βαθμό που το 1.90 και κάτι που βρίσκουμε τον άσο να φαντάζει όχι απλά καλό αλλά ευκαιρία!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ