Τινάζουν δίχτυα στο 2.00

Τινάζουν δίχτυα στο 2.00

To Stoiximaviewκάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων την Α Μεξικού.

Τιχουάνα – Χουάρες (05:05): Αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής στην Απερτούρα, διεξάγεται στο ‘Estadio Caliente’. Στην πρεμιέρα, η Τιχουάνα έφυγε με βαθμό από την έδρα της Πούμας. Προηγήθηκε στο 12′ με τον Ροντρίγκες, δέχθηκε την ισοφάριση στο 51′ και άντεξε στην πίεση για το τελικό 1-1.

Αποτέλεσμα που κρίνεται απόλυτα θετικό. Ενισχύθηκε φέτος με τους Ντίας (αριστερός μπακ, 23 ετών), Καστανιέδα (επιτελικός μέσος, 22 ετών), Μοντεσίνος (εξτρέμ, 26 ετών) και έβαλε έμπειρους επιθετικούς στο ρόστερ όπως οι Κανέλο και Ντι Σάντο.

Διαβάστε επίσης: Στα «ερυθρόλευκα» ξανά ο Χασάν Μάρτιν

Ενθαρρυντική η εικόνα της Χουάρες στην πρεμιέρα. Αντιμετώπισε εκτός έδρας την Τσίβας Γκουαδαλαχάρα και πήρε το 0-0. Δεν κλείστηκε, η κατοχή μπάλας ήταν οριακά υπέρ της (48% – 52%) και παρά την πίεση στο φινάλε κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της. Σημαντική η προσθήκη με του Σάλας (αμυντικός μέσος, 28 ετών) αλλά και του έμπειρου Ντουένιας (αμυντικός μέσος, 33 ετών), σούπερ μεταγραφές οι Ματσίς (εξτρέμ, 29 ετών), Λάινες (εξτρέμ, 26 ετών).

SerieA Μακροχόνια: Δες τις αποδόσεις νικητή για τη νέα σεζόν

Τιχουάνα – Χουάρες (05:05): Με καλή ψυχολογία φτάνει στο ματς η Τιχουάνα, που προχώρησε σε ενδιαφέρουσες προσθήκες μεταγραφικά. Προφανώς δεν υπάρχει σαφές δείγμα γραφής, όμως στην πρεμιέρα έδειξε θετικά στοιχεία. Θετική και η εικόνα της Χουάρες κόντρα στην Τσίβας. Η απόκτηση εξαιρετικών παικτών στη μεταγραφική περίοδο έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη των προσδοκιών. Έχει το υλικό να πάει καλά, ωστόσο θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να βρει χημεία.

LigaNos Μακροχόνια: Δες τις αποδόσεις νικητή για τη νέα σεζόν

Η Τιχουάνα έχει την ταμπέλα του φαβορί στο ματς, αλλά δεν είναι απλά τα πράγματα. Για τους κυνηγούς εκπλήξεων, το ‘διπλό’ της Χουάρες ίσως και να αξίζει το ρίσκο. Προτιμότερο να μην ασχοληθούμε με σημείο, αφού είναι νωρίς και δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό. Έχει λογική να κινηθούμε σε μια επιλογή τερμάτων και θα πάμε στοίχημα με το Goal/Goal σε απόδοση 2.00 στη Stoiximan.

Eredivisie: Δες τις αποδόσεις νικητή για τη νέα σεζόν

Πουέμπλα – Σάντος Λαγκούνα (05:05): Αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική της Απερτούρα στο ‘Estadio Cuauhtémoc’. Εντυπωσιακή στην πρεμιέρα η Πουέμπλα. Επικράτησε της Μαζατλάν εκτός έδρας πιο εύκολα και από όσο δείχνει το τελικό 2-4. Πριν συμπληρωθεί ένα τέταρτο αγώνα είχε ήδη αέρα δύο τερμάτων και η συνέχεια ήταν εύκολη υπόθεση. Στις μεταγραφές ενισχύθηκε κυρίως στην επίθεση, με την απόκτηση του Κολομβιανού εξτρέμ Ομάρ Φερνάντες να ξεχωρίζει.

Η πρεμιέρα της Σάντος Λαγκούνα έκρυβε ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις. Βρέθηκε να χάνει 0-2 εντός έδρας μόλις στο 21′. Έφερε το ματς στα ίσα μέχρι το 34′ και είδε τη Μοντερέι να παίρνει ξανά προβάδισμα στο 67′. Κρατούσε το καλύτερο για το φινάλε, αφού με γκολ των Πρεσιάδο στο 85′ και Λοσάνο στις καθυστερήσεις έφτασε στην ανατροπή για το εκπληκτικό 4-3. Ο επιτελικός μέσος Μπρουνέτα και ο φορ Κορέα ήταν οι σημαντικότερες μεταγραφικές της προσθήκες.

Πουέμπλα – Σάντος Λαγκούνα (05:05): Υψηλούς στόχους έχει και για φέτος η Πουέμπλα. Στο πρώτο της παιχνίδι έδειξε αποφασιστικότητα, είχε εξαιρετικό ρυθμό, δημιουργία και αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Δεν έλειψαν τα κενά στην άμυνα. Ίδια ουσιαστικά η εικόνα της Σάντος Λαγκούνα, που συν τοις άλλοις έδειξε και ψυχικά αποθέματα. Έβγαλε πολλή ένταση στο παιχνίδι της, πίεσε, ήταν καταπληκτική από τη μέση και μπροστά αλλά παρουσίασε σημαντικά προβλήματα ανασταλτικά.

Δες το αναλυτικό review της Vistabet

Δύσκολα μπορεί κάποιος να καταλήξει σε συμπεράσματα από τόσο νωρίς. Ουσιαστικά έχουμε διαθέσιμα μονάχα τα στοιχεία της πρεμιέρας. Σε αυτά οι δύο ομάδες είχαν ίδια συμπεριφορά σε άμυνα και επίθεση. Να… σβήσουν ξαφνικά; Χλωμό. Φαβορί η γηπεδούχος αλλά αχρείαστο το ρίσκο του σημείου. Από τέσσερα έβαλαν την πρώτη αγωνιστική, μπορούν να βάλουν έστω από ένα τώρα. Και θα πάμε στοίχημα με το Goal/Goal στο 1.78 της Stoiximan.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένιςκαι όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ