Έντεκα γκολ στην Ισλανδία…

Έντεκα γκολ στην Ισλανδία…

Επιλογές από την τρίτη κατηγορία Ισλανδίας.

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Είχαν δεν είχαν μας τα έσπασαν τα νεύρα οι Νορβηγοί. Ένα γκολ έλειψε για το απόλυτο στις χθεσινές μας επιλογές στο στοίχημα. Μια ανάσα βρέθηκε η στήλη από το ταμείο, αλλά Σόγκνταλ και Φρέντρικσταντ έμειναν στο 1-1. Άργησαν να πάρουν… μπρος, αλλά στο 79’ πιάσαμε το goal/goal και απέμενε το ένα ακόμη για να έρθει και το over 2,5.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται και ο Κώστας Αντετοκούνμπο!

Δυστυχώς αυτό δεν μπήκε και πήγε στράφι, τόσο η ανατροπή της Ράουφος στο ματς με την Μιοντάλεν («άσος» του 1,98), όσο και το over 3,5 στην αναμέτρηση της Γκορούντ με την Σάντνες (1-3 τελικό σε απόδοση 2,25).

Κοντά βρεθήκαμε, και όταν βλέπεις το ταμείο και εν τέλει δεν πληρώνεσαι ενοχλεί. Ενοχλεί αρκετά…

Σήμερα οι επιλογές είναι περιορισμένες και η στήλη θα ασχοληθεί με την 2 Deild Ισλανδίας, η οποία ουσιαστικά είναι η τρίτη κατηγορία. Άλλωστε, όπως σας έχω γράψει αρκετές φορές, ταμείο μπορεί να πας με την Μπαρτσελόνα, αλλά και με την Αεγκίρ, η οποία σας θυμίζει εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών…

Για πάμε να τα δούμε.

UMF Νιάρντβικ – IR Ρέικιαβικ

Το ξεκαθαρίζω από την αρχή. Δεν γουστάρω να ποντάρω σε over 3,5 σε αποδόσεις κάτω του 1,85, αλλά σήμερα επειδή οι επιλογές που υπάρχουν είναι ελάχιστες θα αναγκαστώ να το κάνω. Η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Το να μπουν τουλάχιστον τέσσερα γκολ στο συγκεκριμένο ματς, «πληρώνει» 1,75 και αν δει κάποιος τα αποτελέσματα των δύο ομάδων τα βάζει τα λεφτά του.

Οι γηπεδούχοι, τους οποίους ομολογουμένως δεν είχα ανακαλύψει είναι η χαρά του over. Και τα 10 φετινά παιχνίδια τους, έχουν έρθει over 2.5! Τα οκτώ over 3,5 και τα έξι over 4,5! Έπος. Τίποτα λιγότερο…

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από πέντε σερί over 2,5 (τα τρία over 3,5) και οκτώ συνολικά σε 10 ματς. Αν σήμερα το συγκεκριμένο παιχνίδι μαρμαρώσει, τότε θα επαναφέρω τα σκόρδα…

Αεγκίρ – Θρότουρ Ρέικιαβικ

Εδώ τα πράγματα είναι απλά. Παιχνίδι Ισλανδικού πρωταθλήματος, σε οποιαδήποτε κατηγορία, που να «πληρώνει» το over 2,5, 1,83 μπαίνει στα παρολί μου, χωρίς σκέψη, χωρίς καν να δω τα αποτελέσματα των ομάδων.

Αυτό συμβαίνει στο Αεγκίρ – Θρότουρ Ρεϊκιαβικ, στο οποίο συναντάμε το απλό over στο 1,83. Επειδή εδώ βέβαια δεν σας γράφω απλά τα δελτία που παίζω, κοίταξα και τις επιδόσεις των ομάδων.

Οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερα over 2,5 στα πέντε τελευταία τους ματς στο πρωτάθλημα και το ένα που στράβωσε, χάθηκε στο γκολ (2-0).

Οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερα over 2,5 στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, οπότε σήμερα περιμένω να κάνουν το πέντε στα επτά…

Χαούκαρ Χαφναφιοντούρ – Όλαφσβικ

Έξι σερί over 2,5 μετρά η Όλαφσβικ και τέσσερα σερί over 3,5 μαζί με goal/goal! Ομολογουμένως, εντυπωσιακές επιδόσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, έχουν σημειωθεί 22 γκολ. Πάντα τέτοια θα ευχηθώ.

Τα ματς των γηπεδούχων δεν μετατρέπονται τόσο συχνά σε παιδικά χαρά, αλλά όπως και να το κάνουμε τα φέρνει και αυτή τα οβεράκια της. Θα πάρω το over 3,5 σε απόδοση 1,91.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:00 UMF ΝΙΟΑΡΝΤΒΙΚ – IR ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ: Οver 3,5 (1,75)

22:15 ΑΕΓΚΙΡ – ΘΡΟΤΟΥΡ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ: Οver 2,5 (1,83)

22:15 ΧΑΟΥΚΑΡ Χ. – ΟΛΑΦΣΒΙΚ: Οver 3,5 (1,91)

Πηγή: Betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ