Πάμε με τα γκολ στην 2.Bundesliga

Πάμε με τα γκολ στην 2.Bundesliga

Ξεκινάει σήμερα η 2.Bundesliga! Και έχει πολύ ωραία ματσάκια που μας απασχολούν στοιχηματικά.

Αήττητο το Αννόβερο στα τελευταία έξι ματς κόντρα στην Καϊζερσλάουτερν ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, κέρδισε τα πέντε.

ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Φιλική επικράτηση 3-1 επί της Έουπεν την περασμένη εβδομάδα.

Επιστρέφει στη δεύτερη κατηγορία έπειτα από τέσσερα χρόνια, πήρε ένα τεράστιο ρίσκο πέρυσι, αλλά της βγήκε. Έχασε το… στοιχημα της απευθείας ανόδου εξαιτίας των τριών διαδοχικών ηττών στο φινάλε της κανονικής περιόδου, η διοίκηση διέκρινε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και αποφάσισε να απομακρύνει τον κόουτς Άντβερπεν, για να φέρει στη θέση του τον Ντιρκ Σούστερ. Ο τελευταίος οδήγησε την Καϊζερσλάουτερν στην άνοδο με εντός έδρας ισοπαλία 0-0 και εκτός έδρας νίκη 2-0 στα μπαράζ με τη Διναμό Δρέσδης και κέρδισε τη δουλειά για την επόμενη σεζόν.

Θέλει να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ομάδα, πρωτός στόχος είναι η σταθεροποίηση στην κατηγορία και η αποφυγή περιπετειών. Σε επίπεδο ρόστερ, ξεχωρίζουν οι προσθήκες των Λούτε (τερματοφύλακας, Ουνιόν Βερολίνου) και Ντουρμ (δεξιός μπακ, Άιντραχτ Φρανκφούρτης), αποκτήθηκε επίσης ο Ζολίνσκι (επιθετικός, Άουε). Ασήμαντες οι αποχωρήσεις. Τρεις νίκες σε τέσσερα φιλικά είχε η Λάουτερν, σκόραρε συνολικά 19 γκολ!

ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Είχε 4/4 Over 2.5 στα φιλικά προετοιμασίας.

*Σκόραρε 19 γκολ σε τέσσερα φιλικά προετοιμασίας!

ΑΝΝΟΒΕΡΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Φιλική επικράτηση 3-0 επί της Χρόνινχεν την περασμένη εβδομάδα.

Μέτρια η περσινή χρονιά, ξεκίνησε με τον Γιαν Τσίμερμαν, αλλά τον Νοέμβριο τον απομάκρυνε για να φέρει τον Κριστόφ Νταμπρόφσκι. Δυνατή η αφετηρία του τελευταίου, πήρε τρεις νίκες σε τέσσερα ματς, αλλά δεν κατάφερε να φέρει σταθερότητα στο Αννόβερο. Μετά τον Ιανουάριο πήρε μόλις πέντε νίκες σε 15 αγωνιστικές, ήταν μοιραίο να μείνει χαμηλά στη βαθμολογία, τερμάτισε στην 11η θέση με 42 πόντους, στο +8 απ’ την τελευταία τριάδα και πολύ μακριά απ’ την πρώτη τριάδα.

Παρελθόν και ο Νταμπρόφσκι, στη θέση του η διοίκηση έφερε τον Στέφαν Λάιτλ, ο οποίος έχει καλό όνομα, μιας και οδήγησε την Γκρόιτερ Φιρτ στην Μπουντεσλίγκα πριν από ένα χρόνο. Είναι ξεκάθαρο ότι στόχος της ομάδας είναι η άνοδος, το ρόστερ όμως άλλαξε σε μεγάλο βαθμό και θα χρειαστεί χρόνο. Ξεχωρίζουν οι προσθήκες των Φότι (μέσος, Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Κούνζε (αμ. χαφ, Αρμίνια Μπίλεφελντ), Νίλσεν (επιθετικός, Γκρόιτερ Φιρτ), Σάουμπ (μέσος, Κολωνία) και Μπεσούσκοφ (μέσος, Ρέγκενσμπουργκ), αποχώρησε ο εξτρέμ Μάινα. Σύνολο, οι προσθήκες μέχρι στιγμής είναι 11, όσες και οι αποχωρήσεις.

Άφησε καλές εντυπώσεις στα φιλικά το Αννόβερο, έμεινε αήττητο σε συνολικά εφτά παιχνίδια, τα πέντε εκ των οποίων κέρδισε. Δέχτηκε γκολ στα τελευταία 4/5. Προσφέρεται ως τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

ΑΝΝΟΒΕΡΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G τα 4/5 τελευταία ματς σε φιλικό επίπεδο.

*Over 2.5 τα 5/7 τελευταία ματς σε φιλικό επίπεδο.

Όλη η ανάλυση εδώ: https://www.betarades.gr/kaizerslaoytern-annobero/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ