Σομπρέρο Χ2…

Σομπρέρο Χ2…

Καλή η Ευρώπη αλλά τα… παιδιά της άλλης πλευράς είναι άλλη «φάση». Mexico λοιπόν και δύο επιλογές από το πάνω ράφι…

Το αναμενόμενο οβεράκι μας ήρθε και μας πλήρωσε από το Κόνφερενς, μας τα χάλασε η Ντέρι που δεν μπόρεσε να βάλει το λιθαράκι της στο όβερ με την Ρίγα να βάζει δύο γκολ και να παίρνει εύκολα την πρόκριση.

Καλή η Ευρώπη αλλά η άλλη πλευρά είναι άλλη κατάσταση. Σιγά-σιγά ξεκινάνε τα πρωταθλήματα στη Γηραιά Ήπειρο και θα έχουμε πολύ περισσότερες επιλογές όμως μέχρι τότε θα ασχοληθούμε με Βραζιλίες, Αργεντινές και Μεξικό. Στις σημερινές επιλογές βάζουμε σομπρέρο και ξενυχτάμε με τους Μεξικανούς και δύο ματσάκια φωτιά με υψηλές αποδόσεις.

Στις 3 τα ξημερώματα παίζουν Πουέμπλα-Λεόν, δύο ομάδες που το… τσανάνε το τόπι και που έχουν διάθεση να παίξουν μπάλα. Πιστεύω και ελπίζω πως θα το κάνουν και τώρα συνδυάζοντας το με γκολ, τουλάχιστον 3 ώστε να μας πληρώσει το όβερ 2,5 που το βρίσκουμε σε αποδόσεις από 1.80 και λίγο πιο πάνω.

Αφού τελειώσει το ματσάκι δεν θα κοιμηθούμε αλλά θα δούμε το Χουάρεζ-Κερετάρο που ξεκινάει στις 5 το πρωί. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε πολύ καλό «φεγγάρι», οι φιλοξενούμενοι στα ρηχά, ματς που έχει «ζυγισμένες» αποδόσεις με τον άσο να είναι το φαβορί στο 2.30 και κάτι παραπάνω. Με ρίσκο θα πάρουμε τον άσο καθώς αξίζει το ποντάρισμα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ