Πρεμιέρα σε Δανία και Β’ Γερμανίας

Πρεμιέρα σε Δανία και Β’ Γερμανίας

Προγνωστικά για Δανία και Β' Γερμανίας...

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας…

Μπαίνουμε σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς και το κουπόνι παμε στοιχημα αρχίζει να ομορφαίνει.

Σήμερα έχουμε πρεμιέρα σε δύο πρωταθλήματα με τα οποία η στήλη ασχολείται και συχνά πυκνά τα βάζει στις επιλογές της. Αναφέρομαι φυσικά σε αυτό της Δανίας (πέρυσι ήταν πολλές οι φορές που η μεγάλη Κοπεγχάγη μας δικαίωσε) και σε αυτό της Β’ Γερμανίας.

Διαβάστε επίσης: Πιο πειστική με τον Κριστάντε

Δύο πρωταθλήματα που αν μη τι άλλο δεν είναι βαρετά και στα παιχνίδια μπαίνουν γκολ. Αρκετά γκολ και για το καλό, επειδή σήμερα είναι η πρεμιέρα τους εκεί θα κινηθούμε.

Στα χθεσινά, έλεος με τα… χωριά. Μόνο η Σεϊναγιόνεν με την Φλόρα Ταλίν, αποδείχθηκαν… κυρίες και το g/g του 1,90 πέρασε. Στο Σλίγκο Ρόβερς – Μπάλα Τάουν το over 2,5 ήταν μακριά (0-1), ενώ το Πάιντε – Ντιναμό Τυφλίδας, έγινε g/g & over 2,5, αλλά στην παράταση.

Μίντιλαντ – Ράντερς

Το πάλεψε, αλλά δεν μπόρεσε να κατακτήσει και πέρυσι το πρωτάθλημα η Μίντιλαντ. Και αυτό έγινε, γιατί η Κοπεγχάγη, είχε ομαδάρα και δεν γινόταν να χάσει τον τίτλο.

Και φέτος η Μίντιλαντ θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και στην πρεμιέρα της υποδέχεται την Ράντερς, μια ομάδα με μεγάλες μεταπτώσεις στην απόδοσή της. Το εκπληκτικό στο συγκεκριμένο ζευγάρι, είναι η παράδοση που έχει η Μίντιλαντ. Στα 27 (!) τελευταία ματς που αντιμετώπισε τη Ράντερς μετρά 23 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες!

Αν μη τι άλλο είναι ένα στοιχείο που δεν γίνεται να το προσπεράσουμε. Η απόδοση της νίκης των γηπεδούχων είναι μικρή (1,55) και θα ακολουθήσω διαφορετικό μονοπάτι. Επειδή στα φιλικά οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν και το καλύτερο πρόσωπο και επειδή μιλάμε και για πρεμιέρα, που μπορεί να γίνει καμιά έκπληξη θα πάρω το 1Χ και θα προσθέσω και το over 2,5. Απόδοση του συνδυαστικού στοιχήματος, 1,98. Δεν το λες και άσχημο.

Καϊζερσλάουτερν – Αννόβερο

Τα καλά τους θα φορέσουν οι φίλοι της Καϊζερσλάουτερν. Μιλάμε για ιστορική ομάδα που για χρόνια έπαιζε και αρκετές φορές πρωταγωνιστούσε στην Μπουντεσλίγκα. Ο κατήφορος για αυτήν ήταν μεγάλος και για μεγάλο χρονικό διάστημα, είχε… χαθεί στα χωράφια της Γερμανίας.

Επιστρέφει στην δεύτερη κατηγορία, μετά από τέσσερα χρόνια (!) και στην πρεμιέρα της υποδέχεται το Αννόβερο, το οποίο και πάλι έχει στόχο την άνοδο. Το αν θα τα καταφέρει, είναι μια άλλη ιστορία και θα το δούμε στην πορεία.

Οι γηπεδούχοι θα μπουν στο ματς με ενθουσιασμό και οι φιλοξενούμενοι για να αποδείξουν ότι όντως έχουν υψηλές βλέψεις.

Και οι δύο ομάδες τα πήγαν αρκετά καλά στα φιλικά παιχνίδια και το σημαντικότερο στην δική μας περίπτωση ήταν ότι στα ματς τους μπήκαν αρκετά γκολ. Και τα τέσσερα φιλικά των γηπεδούχων ήρθαν over 2,5, ενώ το ίδιο συνέβη και με τα τρία παιχνίδια των φιλοξενούμενων.

Θα πάρω το over 2,5 σε απόδοση 1,98.

Πηγή: Bethome.gr 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ