Πολλές επιλογές στο «Καραϊσκάκης»

Πολλές επιλογές στο «Καραϊσκάκης»

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Champions League.

Ολυμπιακός – Μακάμπι Χάιφα (22:00): Η ώρα της ρεβάνς έφτασε για Ολυμπιακό και Μακάμπι που το βράδυ κοντράρονται στο Καραϊσκάκη. Οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν το… συζητούν για το τι πρέπει να γίνει. Το περσινό πάθημα με την Λουντογκόρετς οφείλει να γίνει μάθημα και μπροστά στον κόσμο τους, καλούνται να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση. Εκεί που γνωρίζουν πως θα τους περιμένει ο Απόλλωνας Λεμεσού.

Πήγαμε με ειδικά στοιχήματα χθες, πάμε με σούπερ αποδόσεις σήμερα και γεγονότα που για εμένα μπορούν να επιβεβαιωθούν στο χορτάρι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Stoiximan βρίσκουμε 415 αποδόσεις για το ματς! Πολλές επιλογές για το στοίχημα και μεταξύ αυτών και Super Ενισχυμένες Αποδόσεις. Εκεί λοιπόν, επιλέγω το: Over 0,5 γκολ Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο και Over 2,5 κόρνερ Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο με απόδοση 4.60 παρακαλώ. Ζητάμε δηλαδή να σκοράρει ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος και να κερδίσει τρία κόρνερ. Μπορεί να βγάλει ενθουσιασμό και πίεση, γιατί όχι; Στηρίζω για να έχουμε πάει ταμείο στις 22:50, όμορφα και ωραία…

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» στον Παναθηναϊκό – Ρώτησε για πρώην wonderkid της Μπαρτσελόνα

Αποδόσεις Πρωταθλητών 2022-23

Πάμε στοίχημα με την κλασική ερώτηση πολλών. Τι βλέπεις για το ματς; Και να δώσω ένα σημείο που πληρώνει 1,65; Γιατί να μην ψάξω κάτι καλύτερο. Το να κερδίσει ο Ολυμπιακός με 1 γκολ ακριβώς, το βρίσκουμε στο 3.50. Είτε έρθει 1-0 είτε 2-1, παίρνεις μια απόδοση εξαιρετική. Είναι σκληρή ομάδα η Μακάμπι Χάιφα, η λογική λέει ότι θα του βάλει δυσκολίες. Όλα, όμως, θα εξαρτηθούν από την εικόνα της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός – Μακάμπι Ειδικά Στοιχήματα

Ολυμπιακός – Μακάμπι Χάιφα (22:00): Ολοκληρώνω τις προτάσεις μου με ένα σκορ πολλαπλών επιλογών. Τα 2-1, 3-1 ή 4-1 τα βρίσκουμε στο 5.00 απόδοση (Stoiximan) και με αυτά, θα πορευθώ για το Καραϊσκάκη. Αυτό το 2-1, το πιστεύω πολύ, γιατί να μην το έχω με ένα καλύτερο σκορ. Με αυτές τις προτάσεις και τις αποδόσεις άλλωστε, σε περίπτωση νίκης-πρόκρισης του Ολυμπιακού η λογική λέει πως θα πάμε ταμείο. Για να δούμε.

Δες την αξιολόγηση της Stoiximan

Φενέρμπαχτσε – Ντιναμό Κιέβου (20:00): Τον πρώτο λόγο δείχνει να έχει η Φενέρμπαχτσε για τη νίκη και την πρόκριση. Ο «άσος» δίνεται γύρω στο 1.75, το να προκριθεί είναι στο 1.36 στο στοίχημα. Στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, πριν μία εβδομάδα, έμειναν στο 0-0, αλλά η τουρκική ομάδα ήταν καλύτερη και άξιζε να είχε σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ. Σημαντική υποσημείωση: Ο αγώνας έγινε στην Πολωνία.

Τώρα, η πίεση πηγαίνει στην πλευρά της Φενέρμπαχτσε. Αυτή έχει το «πρέπει». Και τα λάθη δεν συγχωρούνται. Στον πρώτο αγώνα, είχε καλή εικόνα. Δεν έπαιξε φουλ επίθεση, αλλά έβγαλε φάσεις και δικαιούταν τουλάχιστον ένα γκολ. Τώρα, καλείται να δείξει ίδια και καλύτερη εικόνα και στην έδρα της και να πάρει τη νίκη. Στο πρωτάθλημά της ρίχνεται στη μάχη την επόμενη εβδομάδα.

Δες το αναλυτικό review της bet365

Η Ντιναμό Κιέβου πηγαίνει στην Τουρκία με τον «τίτλο» του αουτσάιντερ και γνωρίζοντας ότι δεν έχει να χάσει κάτι. Δεδομένων των συνθηκών πάντα, έτσι! Στο πρώτο παιχνίδι δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο. Είχε κάποιες στιγμές, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έκανε τελική προσπάθεια εντός εστίας. Βέβαια, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί. Θυμίζουμε, με ισοπαλία, με οποιοδήποτε σκορ, πάμε σε παράταση.

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Φενέρμπαχτσε – Ντιναμό Κιέβου (20:00): Αρχή της χρονιάς είναι, προφανώς και καμία δεν είναι έτοιμη. Ειδικά η ουκρανική ομάδα με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στη χώρα της. Πιστεύω ότι αν έχουν την ίδια εικόνα, η Φενέρ μπορεί να το «καθαρίσει» το παιχνίδι αυτήν τη φορά και να πάρει εκείνη την πρόκριση. Πάμε στοίχημα με τον άσο στο 1.75 (bet365).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ