To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων απο Γερμανία και Αγγλία!

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων απο Γερμανία και Αγγλία!

Ποντάρισμα σε Γερμανία και Αγγλία.

Λειψία – Μπάγερν Μονάχου (21:30): Τελικός του γερμανικού Σούπερ Καπ, ο οποίος διεξάγεται στη «Red Bull Arena», έδρα της Λειψίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας, οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στα πέναλτι, καθώς δεν υπάρχει παράταση. Είναι η πρώτη φορά που τίθενται αντιμέτωπες στον θεσμό οι δύο ομάδες, αφού οι «κόκκινοι ταύροι» μόλις πέρυσι κατέκτησαν τον πρώτο τίτλο της ιστορίας τους (Κύπελλο). Η πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπάγερν Μονάχου είναι πολυνίκης με 9 κατακτήσεις, ενώ 6 φορές ήταν φιναλίστ.

Λειψία – Μπάγερν Μονάχου (21:30): Με στόχο να επαναλάβει μια χρονιά όπως η περυσινή, που συνοδεύτηκε με την κατάκτηση του Κυπέλλου και την έξοδο στο Champions League, έστω και στο φινάλε, ξεκινάει τη σεζόν η Λειψία. Στο μεταγραφικό παζάρι κινήθηκε συντηρητικά και το ρόστερ δεν θα έχει πολλές και μεγάλες αλλαγές. Πιο σημαντικές προσθήκες είναι αυτή του Σλάγκερ (μέσος) από τη Βόλφσμπουργκ, ενώ υπάρχουν πολλές επιστροφές από δανεισμούς. Αποχώρησαν ο Άνταμς (μέσος), που πήγε στη Λιντς και ο Χι Τσαν (επιθετικός), καθώς η Γουλβς αγόρασε τα δικαιώματά του. Στον πάγκο παρέμεινε ο Ντομένικο Τεντέσκο.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Κοιτάζει και ξένο ψηλό – Τι «παίζει» με Εντούρ (Vids)

Λειψία – Μπάγερν Μονάχου (21:30): Τον πρώτο τίτλο στην μετά-Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι εποχή, θα διεκδικήσει η Μπάγερν Μονάχου. Ο Πολωνός στράικερ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα και οι Βαυαροί καλούνται να ζήσουν ή καλύτερα να παίξουν χωρίς αυτόν. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πώς θα παρουσιάσει τους πρωταθλητές Γερμανίας ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ο οποίος σκοπεύει να χρησιμοποιήσει στην κορυφή της επίθεσης είτε τον Γκνάμπρι, είτε τον νεοαποκτηθέντα Μανέ από τη Λίβερπουλ. Στο ρόστερ εντάχθηκαν επίσης οι αμυντικοί Ντε Λιχτ (Γιουβέντους) και Μαζραουί (Άγιαξ), όπως και ο μέσος Γκράβενμπερχ (Άγιαξ). Πλην του «Λέβα», έφυγαν για άλλες πολιτείες οι Σούλε (αμυντικός) και οι μέσοι Τολισό και Ρόκα.

Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στη Γερμανία αναζητεί κάτοχο και η αλήθεια είναι ότι το διπλό σε τιμές πάνω από 1.90, αποτελεί πρόκληση για στοίχημα. Όμως, με… φρενάρει το γεγονός ότι είναι αρχή χρονιάς και οι ομάδες ακόμη μοντάρονται. Παρ’ όλα αυτά, εκτιμώ ότι η Μπάγερν δεν θα χάσει. Άλλωστε, η Λειψία δεν… ξέρει να κερδίσει την αντίπαλό της, όπως δείχνει η προϊστορία (1 νίκη έναντι 9 σε 14 ματς). Περιμένω, επίσης, ανοιχτό ματς, αφού οι άμυνες δεν έχουν «δέσει». Πάμε στοίχημα με «2Χ και Over 2,5 γκολ» σε απόδοση 2.02 (Pamestoixima).

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι (19:00): Αυτός είναι ο 100ός τελικός του Community Shield. Και για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια δεν θα γίνει στο Wembley, αλλά στο King Power Stadium, έδρα της Λέστερ, λόγω του ότι στο Wembley διεξάγεται η τελική φάση του Euro 2022 Γυναικών. Παίζεται ο πρώτος τίτλος της χρονιάς, λίγες μέρες πριν τη σέντρα της Premier League. Είχαν ξαναπαίξει στον τελικό του 2019, τότε η Σίτι του Γκουαρντιόλα είχε κερδίσει στα πέναλτι. Ενδιαφέρον ματς και για το στοίχημα, κοντράρονται οι ομάδες που δείχνουν ότι θα παλέψουν και φέτος για το πρωτάθλημα.

Χωρίς τον Άλισον καλείται να τα βγάλει πέρα η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ. Μεγάλη απουσία. Εκτός είναι και οι Ζότα, Τσάμπερλεϊν. Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε σε μία έτοιμη ομάδα να προστίθεται ένας καλός σέντερ φορ, ο Νούνιεζ. Στο φιλικό με αντίπαλο τη Λειψία, έβαλε 4 γκολ σε ένα ημίχρονο. Κατέκτησε πέρσι το FA Cup στα πέναλτι απέναντι στην Τσέλσι, με τη νικητήρια εκτέλεση του Κώστα Τσιμίκα και για αυτό βρίσκεται στον τελικό.

Φυσικά, έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον να δούμε μία δυνατή ομάδα, τη Μάντσεστερ Σίτι, να ενισχύεται με έναν φορ παγκόσμιας κλάσης. Για τον Χάαλαντ ο λόγος. Σκόραρε το πρώτο του γκολ στο φιλικό με την Μπάγερν, αλλά τώρα αρχίζουν τα επίσημα. Εκτός για τον Πεπ Γκουαρντιόλα είναι μόνο ο Λαπόρτ. Και θα αργήσει να γυρίσει, λογικά θα είναι εκτός και όλο τον Αύγουστο.

Πρώτοι σκόρερ ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων – Αποδόσεις

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι (19:00): Ένα σούπερ παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες. Ή έστω, δύο ομάδες που είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Θα πήγαινα στην ισοπαλία στο ημίχρονο, αλλά τελικά είπα να «ζητήσω» ένα γκολ. Πάμε στοίχημα με το Πρώτο γκολ πριν το 27’ στο 1.83 (bet365).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ