Λειψία και Μπάγερν διεκδικούν το Σούπερ Καπ

Λειψία και Μπάγερν διεκδικούν το Σούπερ Καπ

Σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται απόψε στη “Red Bull Arena”, με τη Λειψία να αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου στον τελικό του Σούπερ Καπ Γερμανίας, μια αναμέτρηση που μπορείτε να βρείτε στα Προγνωστικά Γερμανίας.

Σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται απόψε στη “Red Bull Arena”, με τη Λειψία να αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου στον τελικό του Σούπερ Καπ Γερμανίας, μια αναμέτρηση που μπορείτε να βρείτε στα Προγνωστικά Γερμανίας. Πάμε να δούμε αναλυτικά την ανάλυση που έχει ετοιμάσει το Betarades.gr.

*Τελικός του Σούπερ Καπ Γερμανίας ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου και την Κυπελλούχο Λειψία. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

*Η αναμέτρηση διεξάγεται στην έδρα της Λειψίας, τη «Red Bull Arena» χωρητικότητας 47.069.

*GG & over 4,5 στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Η Μπάγερν Μονάχου πανηγύρισε τη νίκη στα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, παραμένει αήττητη στα εννέα τελευταία (5-4-0).

ΛΕΙΨΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 5-0 από τη Λίβερπουλ σε φιλική αναμέτρηση.

Δεκατρία χρόνια μετά την ίδρυσή της η Λειψία πανηγύρισε το πρώτο Κύπελλο Γερμανίας στην τρίτη παρουσία της στον τελικό. Χρειάστηκε να φτάσει στη διαδικασία των πέναλτι για να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής Φράιμπουργκ, η οποία αγωνίζονταν με δέκα από το 57′.

Δεν ξεκίνησε καλά την πορεία της στην Μπουντεσλίγκα, μετά την έλευση του Ντομένικο Τεντέσκο ανέβασε κατακόρυφα ρυθμούς εξασφαλίζοντας, τελικά, την 4η θέση και την έξοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (+1 από Ουνιόν Βερολίνου, +3 από Φράιμπουργκ). Ο 36χρονος Ιταλός συνεχίζει στο τιμόνι των «κόκκινων ταύρων», την πόρτα της εξόδου πέρασαν, μεταξύ άλλων, οι Ανταμς (ΜΕ), Χουάνγκ (ΕΠ), Μπρόμπεϊ (ΕΠ) και Μουκιέλε (ΑΜ).

Δαπανήθηκαν 12 εκ. ευρώ για την απόκτηση του Σλάγκερ (ΜΕ) από τη Βόλφσμπουργκ, ήρθε ελεύθερος από τη Χέρκουλες ο Μπλάσβιχ (ΤΕ). «Θα πρέπει να βρούμε την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσουμε, είμαι ικανοποιημένος από το ρόστερ μου», είπε ο προπονητής Τεντέσκο. Λογικά θα κατεβάσει την ομάδα του με 3-4-1-2, δεν αποκλείεται να πάρει θέση βασικού ο Φόρσμπεργκ.

ΛΕΙΨΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 3,5 στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 1-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι σε φιλική αναμέτρηση.

Η παντοκρατορία της Μπάγερν Μονάχου στο γερμανικό ποδόσφαιρο συνεχίστηκε και την περασμένη σεζόν, φτάνοντας στην κατάκτηση του 10ου σερί και 32ου συνολικά πρωταθλήματος στην ιστορία της! Συγκεντρώνοντας 77 βαθμούς είχε την καλύτερη επίθεση (97 γκολ) και άμυνα (37 γκολ), τερματίζοντας στο +8 από Ντόρτμουντ και +13 από Λεβερκούζεν.

Στην τεχνική ηγεσία των Βαυαρών συνεχίζει ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν που είδε τον αρχισκόρερ Λεβαντόφσκι μετά από 375 συμμετοχές, 344 γκολ και 72 ασίστ να μετακομίζει έναντι 45 εκ. ευρώ στην Μπαρτσελόνα. Παρελθόν αποτέλεσαν και οι Κ. Ρίτσαρντς (ΑΜ), Ο. Ρίτσαρντς (ΑΜ), Ρόκα (ΜΕ), Μάι (ΑΜ), Σίλε (ΑΜ) και Τολισό (ΜΕ).

Αποκτήθηκαν έναντι 137,5 εκ. ευρώ οι Ντε Λιχτ (ΑΜ), Μανέ (ΜΕ), Τελ (ΕΠ) και Γκράβενμπερχ (ΜΕ), ελεύθερος ήρθε ο Μαζράουϊ (ΑΜ). «Θέλουμε να κερδίσουμε, αν όλα λειτουργήσουν όπως πρέπει έχουμε πολλές πιθανότητες», είπε ο προπονητής Νάγκελσμαν. «Παίζει» η συμμετοχή του Ντε Λιχτ στο βασικό σχήμα, όπως κι αυτή του Μουσιάλα.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Παρά την αποχώρηση του Λεβαντόφσκι, η Μπάγερν Μονάχου παραμένει εξαιρετικά ποιοτική και, φυσικά, το φαβορί για κατάκτηση του Σούπερ Καπ Γερμανίας. Περιμένουμε έναν τελικό με μεγάλο ενδιαφέρον, δεν μπορούμε να μην επιλέξουμε το διπλό στην εξαιρετική απόδοση 2.05.

 

Η ανάλυση του αγώνα και όλων των παιχνιδιών της ημέρας εδώ: https://www.betarades.gr/leipsia-mpagern/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ