Ποντάρισμα σε Νιούελς και Μπάγερν

Ποντάρισμα σε Νιούελς και Μπάγερν

Οι σημερινές επιλογές.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ – ΝΙΟΥΕΛΣ

Είναι υπερβολικός ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων, που έχουν και δύο σημαντικές απουσίες στα χαφ, η Νιούελς παίζει καλά, παρά τις πρόσφατες ήττες, με ταχύτητα και εντάσεις και στο Τουκουμάν θα βρει χώρους να κάνει το παιχνίδι της στο transition. Υπάρχει ξεκάθαρη αξία προς τα δεξιά, οι αποδόσεις μας επιτρέπουν να πάρουμε και κάλυψη με το 2 DNB στο 2.50.

ΛΕΙΨΙΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Πρόβα τζενεράλε για την Μπάγερν, το έχει κάνει παράδοση να προσθέτει έναν τίτλο πριν καν μπει στην Μπουντεσλίγκα, αφού κατέκτησε το συγκεκριμένο τρόπαιο τα 5/6 τελευταία χρόνια. Ενισχυμένοι μοιάζουν οι Βαυαροί κι ας έχασαν το Λεβαντόφσκι. Ο Μανέ δεν έχει τα γκολ του Πολωνού, αλλά μπορεί να συμβάλλει περισσότερο στην κυκλοφορία της μπάλας, σημαντικά γρανάζια στην ανάπτυξη του Νάγκελσμαν θα είναι οι Χράφενμπεργκ και Μαζραουί που αποκτήθηκαν από τον Άγιαξ.

Δεν είναι ακόμη έτοιμος ο Ντε Λιχτ που μετακόμισε από το Τορίνο. Με δεύτερη προετοιμασία από τον 35χρονο κόουτς η Μπάγερν αναμένεται να παρουσιαστεί πιο δεμένη τη φετινή σεζόν και προβλέπουμε δυνατή εκκίνηση, ώστε να δώσει το στίγμα της, ότι είναι και φέτος αφεντικό στη χώρα. Δεν θα βρούμε πολλές φορές τη νίκη των Βαυαρών σε αποδόσεις κοντά στο διπλασιασμό, υπάρχει αξία στο διπλό του 1.97 και θα το τιμήσουμε.

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ