To ένα γκολ θα το βάλει ο κόσμος, ψάχνουμε άλλο ένα

To ένα γκολ θα το βάλει ο κόσμος, ψάχνουμε άλλο ένα

Ο Βασίλης Μοιρώτσος δίνει τα προγνωστικά για τα ματς σε Λεωφόρο και Κλεάνθης Βικελίδης.

Δύο στα δύο η στήλη την Τρίτη, με την πρόκριση της Αϊντχόφεν και τη νίκη της Ρέιντζερς απέναντι στην Ουνιόν. Είχαμε σημειώσει, μάλιστα, πως η Ρέιντζερς παρά το εις βάρος της 2-0 μπορεί να το γυρίσει και να προκριθεί. Τον ίδιο δύσκολο δρόμο έχει απόψε και ο Παναθηναϊκός.

Με 2-0 στην πλάτη και εκείνος κόντρα στη Σλάβια Πράγας, καλείται να κάνει την υπέρβαση και να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για πρόκριση. Δύσκολο και ακόμα πιο δύσκολο από τη στιγμή που λείπει και ο Παλάσιος, δηλαδή ο παίκτης που μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες και φυσικά να σκοράρει.

Διαβάστε επίσης: Ο τρόπος ήταν (και παραμένει) ίδιος

Οι «πράσινοι» ψάχνουν τουλάχιστον δύο γκολ για να ελπίζουν. Σε μια Λεωφόρο που θα είναι γεμάτη από το… μεσημέρι, οι Τσέχοι (που ήδη μιλούν για «κόλαση») μπορεί να πιεστούν από το ξεκίνημα. Το ένα γκολ θα το βάλει ο… κόσμος, ψάχνουμε ακόμα ένα για να περάσει η πρότασή μας.

Ποια θα είναι αυτή; Over 1,5 γκολ ο Παναθηναϊκός. Ανεξάρτητα αν θα προκριθεί ή όχι, εμείς ποντάρουμε στο να σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές. Και το βρίσκουμε σε εκπληκτική απόδοση, στο 2.80.

Δεύτερο παιχνίδι για απόψε, αυτό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Σε παρόμοια κατάσταση με αυτή που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός είναι και ο Άρης. Με 0-2 στην πλάτη κι εκείνος κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο τρόπος που αγωνίστηκε στο Ισραήλ δεν άρεσε και αν δεν ήταν ο Κουέστα θα είχε φύγει με πιο βαρύ σκορ.

Ο Άρης θα πάρει ρίσκα και οι Ισραηλινοί θα βρουν χώρους και εδώ για να απειλήσουν. Θα ποντάρουμε στο Goal/Goal το οποίο προσφέρεται στο 1.85 και το θεωρώ ως ένα από τα καλύτερα σημεία του σημερινού κουπονιού.

Η πρόταση
Παναθηναϊκός – Σλάβια Πράγας: Over 1,5 γκολ Παναθηναϊκός (2.80)
Άρης – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Goal/Goal (1.85)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ