Στον βορρά είναι αλλιώς

Στον βορρά είναι αλλιώς

Οι σημερινές επιλογές.

Γράφει ο Κώστας Σφήκας

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Τίποτα δεν πήγε καλά στις χθεσινές μου προτάσεις, επομένως ας το προσπεράσουμε γρήγορα, προχωρώντας στις σημερινές μου επιλογές.

Απόψε θα ασχοληθώ με παιχνίδια που γίνονται για τα προκριματικά του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, αφού από τα σαφώς λιγότερα που διεξάγονται στο Γιουρόπα Λιγκ δεν προέκυψε κάτι που να μου αρέσει.

Διαβάστε επίσης: Παίζεις στον Ολυμπιακό, έχεις προσωπικότητά, απόδειξέ το…

Αρης – Μακάμπι Τελ Αβίβ Προγνωστικά

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Αρης θα παλέψει για να πάρει την πρόκριση, έχοντας εις βάρος του το σκορ του πρώτου αγώνα, εκεί που ηττήθηκε με 2-0. Βέβαια θα έπρεπε να χάσει με μεγαλύτερο σκορ, επομένως αυτό εμπνέει μία αισιοδοξία πώς ίσως τα καταφέρει. Αλλά για να συμβεί αυτό, βάσει των όσων είδαμε στην πρώτη αναμέτρηση, μάλλον θα πρέπει να σκοράρει πολλά γκολ, αφού δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Σε κάθε περίπτωση το να μπουν τουλάχιστον τρία τέρματα σε αυτό το παιχνίδι δεν δείχνει τόσο αουτσάιντερ όσο καταδεικνύει η απόδοση που προσφέρεται. Το over 2,5 στο 2,05 στην Fonbet.

ΚΙ Κλάκσβικ – Μπαλκάνι Προγνωστικά

Η ΚΙ Κλάκσβικ κατάφερε να σκοράρει δύο γκολ στο πρώτο παιχνίδι με την Μπαλκάνι, ενώ έχανε με 3-0, με αποτέλεσμα να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες πρόκρισης. Αλλωστε νίκη με ένα γκολ διαφορά στέλνει το παιχνίδι στην παράταση. Και μπορεί να έχασε στο Κόσσοβο, αλλά στον βορρά και στην έδρα της τα πράγματα είναι διαφορετικά. Στο γήπεδό της έχει 18 σερί νίκες, κερδίζοντας και την δυνατή Μπόντο Γκλιμτ εντός. Γιατί να μην το καταφέρει με την Μπαλκάνι; Ο άσος της ΚΙ Κλάκσβικ στο 2,15 στην Fonbet.

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:00 Αρης – Μακάμπι Τελ Αβίβ Over 2,5 (2,05 @ Fonbet)

21:00 Κι Κλάκσβικ – Μπαλκάνι 1 (2,15 @ Fonbet)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ