Για το διπλό η Τότεναμ

Για το διπλό η Τότεναμ

Η ανάλυση του αγώνα Τσέλσι - Τότεναμ.

Γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το κουπόνι της Κυριακής, με το μεγάλο ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα στην Τσέλσι και την Τότεναμ να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα. Το Betarades.gr έχει πρόταση από το παιχνίδι του “Στάμφορντ Μπριτζ”, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

*2η αγωνιστική.

Διαβάστε επίσης: Κέβιν Ντε Μπρόινε: Ο «διάβολος» με το… αγγελικό πρόσωπο που «τρομοκρατεί» Premier League (pics, vids)

*Under 2.5 τα 8/10 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Μόλις δύο ισοπαλίες στα 18 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα σε Τότεναμ (τέσσερις νίκες) και Τσέλσι (12 νίκες), ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Η Τότεναμ κέρδισε μόλις μια φορά στα τελευταία 37 εκτός έδρας ντέρμπι με την Τσέλσι ανεξαρτήτως διοργάνωσης (1-12-24), το 2018 για την Πρέμιερ!

*Ο Χάρι Κέιν δε σκόραρε στα τελευταία πέντε ντέρμπι με την Τσέλσι ανεξαρτήτως έδρας στην Πρέμιερ Λιγκ.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΤΣΕΛΣΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 1-0 επί της Έβερτον. Το γκολ ο Ζορζίνιο με πέναλτι στο 45’ για την Τσέλσι.

Δεν απέδωσε τρομερό ποδόσφαιρο, ούτε μας “έβγαλε τα μάτια” στην εκτός έδρας πρεμιέρα κόντρα στην Έβερτον, ωστόσο πήρε αυτό που ήθελε. Ο αντίπαλος ήταν αποφασισμένος να μη ρισκάρει, η Τσέλσι πήρε μπάλα, ήταν κυρίαρχη, είχε τον πλήρη έλεγχο και τα ηνία του αγώνα. Δεν έβγαλε τρομερές φάσεις η ομάδα του Τούχελ, όμως σκόραρε με πέναλτι και διαχειρίστηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα την κατάσταση, αν ήταν πιο προσεκτική θα σκόραρε δεύτερη φορά.

Με τον Στέρλινγκ σε θέση φορ αναγκάστηκαν να παραταχθούν οι Λονδρέζοι, καθώς μετά την αποχώρηση του Βέρνερ (πωλήθηκε στη Λειψία) “καθαρός” επιθετικός δεν υφίσταται, τη θέση μπορούν να καλύψουν επίσης οι Χάβερτς και Μπρόγια. Μοιάζει δεδομένο ότι η Τσέλσι θα πάρει επιθετικό, ενώ ίσως κινηθεί και για στόπερ, μιας και μοιάζει δύσκολο να στηριχθεί στον 37χρονο Τιάγκο Σίλβα ως βασική επιλογή. Εκτός ο Κόβασιτς, δεν υπολογίζεται ο Αλόνσο, που διευθετεί τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του στην Μπαρτσελόνα.

ΤΣΕΛΣΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 3/5 Over 2.5 σε φιλικό και επίσημο επίπεδο.

*Έρχεται από 3/5 G/G σε φιλικό και επίσημο επίπεδο.

ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 4-1 επί της Σαουθάμπτον στην πρεμιέρα. Το 0-1 ο Γουόρντ-Πράους στο 12’, η Τότεναμ ισοφάρισε στο Σεσενιό στο 21’, το 2-1 έκανε ο Ντάιερ στο 31’. Το 3-1 ήρθε με αυτογκόλ του Σαλισού στο 60’, το 4-1 έκανε ο Κουλουσέφσκι στο 63’.

Θέλει να “χωθεί” στις Σίτι και Λίβερπουλ, ενισχύθηκε σημαντικά, κράτησε τα πρώτα “βιολιά”, δείχνει έτοιμη να αξιώσει διακρίσεις. Μπήκε στη νέα σεζόν με εμφατικό τρόπο, διέλυσε εντός έδρας 4-1 τη Σαουθάμπτον στην πρεμιέρα, το σκορ αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα. Η Σαουθάμπτον προηγήθηκε με εξαιρετικό σουτ του Γουόρντ-Πράους, ωστόσο στη συνέχεια δεν είχε τις προϋποθέσεις να διαχειριστεί την επιθετικότητα των Λονδρέζων. Η Τότεναμ πίεζε κατά… κύματα, σκόραρε δύο φορές μέχρι το 31’ και έδειχνε ότι ελέγχει πλήρως την κατάσταση, έβγαζε φάσεις χωρίς να ιδρώνει, έφτασε λογικά στο 4-1 μέχρι το 63’. Από εκεί και έπειτα η Σαουθάμπτον έβγαλε μια κάποια αντίδραση, είχε φάσεις, αλλά όλα είχαν κριθεί.

Το θετικό για την ομάδα του Κόντε ήταν ότι σκόραρε τέσσερις φορές με άνεση και χωρίς να βρουν δίχτυα σε καμία εξ αυτών οι Κέιν και Σον! Μάλιστα, δεν είχε καν διαθέσιμο τον νεοαποκτηθέντα Ριτσάρλισον, ο οποίος ήταν τιμωρημένος και σήμερα ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του. Ξανά εκτός οι Λονγκλέ και Σκιπ, ο Κόντε δεν αναμένεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα, περιμένει πολλά και απ’ τον Κουλουσέφσκι, που ήταν εξαιρετικός στην πρεμιέρα.

ΤΟΤΕΝΑΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2.5 στα τελευταία 4/5 φιλικά και επίσημα παιχνίδια της.

*G/G στα τελευταία 4/6 φιλικά και επίσημα παιχνίδια της.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Τσέλσι πέρασε απ’ την έδρα της Έβερτον, αλλά η εικόνα της δεν ήταν πειστική. Της λείπει το σημείο αναφοράς στην επίθεση, ενώ σήμερα ανασταλτικά θα έχει περισσότερη δουλειά σε σχέση με την πρεμιέρα, καθώς η Τότεναμ ήταν εξαιρετική την περασμένη εβδομάδα. Θεωρούμε ότι η ομάδα του Κόντε έχει βάλει πλώρη για μια καλή χρονιά, οφείλει να το δείξει απ’ την αρχή με νίκες σε τέτοια ντέρμπι εκτός έδρας. Επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 2.25.

Πηγή: betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ