Ανώτερη η PSV στην Γλασκώβη

Ανώτερη η PSV στην Γλασκώβη

Τα πλέι-οφ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έφτασαν και μετά από μια μακρά διάρκεια αγώνων στους οποίους συναντήσαμε κάθε πιθανό όνομα, μπαίνουμε στα πιο δυνατά ματς.

Τα πλέι-οφ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έφτασαν και μετά από μια μακρά διάρκεια αγώνων στους οποίους συναντήσαμε κάθε πιθανό όνομα, μπαίνουμε στα πιο δυνατά ματς.

Βρισκόμαστε στην προτελευταία ευρωπαϊκή εβδομάδα πριν γίνει η κλήρωση των ομίλων, οι οποίοι θα μας συντροφεύσουν μέχρι τη διακοπή των αγώνων για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Σε μια σεζόν τόσο συμπιεσμένη λόγω του Μουντιάλ, οφείλουμε να δείξουμε την απαραίτητη οξυδέρκεια στο ποντάρισμά μας στο στοίχημα και κυρίως την απαραίτητη σύνεση.

Ρέιντζερς – PSV Αϊντχόφεν Προγνωστικά

Καλή η αυταπάρνηση, καλό το πάθος αλλά κάποια στιγμή μετράει και η ποδοσφαιρική ποιότητα. Η Ρέιντζερς στάθηκε αρκετά τυχερή και κατάφερε να αποκλείσει την αντίπαλό της στον 3ο προκριματικό γύρο. Χρειάστηκε ένα πραγματικά ανόητο πέναλτι στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου για να ανοίξει το σκορ και ένα τραγικό λάθος του αντίπαλου γκολκίπερ για να βρει γκολ πρόκρισης, ένα 15λεπτο πριν το φινάλε του αγώνα.

Δεν λέω πως δεν άξιζε να προκριθεί αλλά και με την εικόνα που είχε δείξει στο πρώτο παιχνίδι, δεν ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα του ζευγαριού. Η PSV από την πλευρά της δυσκολεύτηκε όσο δεν πάει απέναντι στην Μονακό. Έφτασε μια ανάσα από τον αποκλεισμό στη ρεβάνς όμως κατάφερε τελικά να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Δεν έδειξε να είναι απόλυτα έτοιμη και αυτό είναι φυσιολογικό άλλωστε αφού βρισκόμαστε στον Αύγουστο όμως κάποια χαρακτηριστικά που κουβαλούσε από την περσινή σεζόν, φάνηκε ότι θα αποτελέσουν και φέτος τα όπλα της.

Ρισκάρω και πάω στο διπλό μέσα στο “Άϊμπροξ Πάρκ”. Οι Ολλανδοί μπορούν να εκμεταλλευτούν την επιθετική τους γραμμή κόντρα σε μια Ρέιντζερς, η οποία θα δυσκολευτεί να απειλήσει αμυντικές γραμμές που ξέρουν να προστατεύουν την εστία τους. Σε ένα σετ αποδόσεων όπου δύσκολα ξεχωρίζει κανείς το φαβορί, το διπλό προσφέρεται σε εξαιρετικές αποδόσεις.

Μπόντο Γκλιμτ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ Προγνωστικά

Με τον τρόπου που αγωνίζονται αυτές οι δύο ομάδες, δύσκολα δεν θα έχουμε γκολ. Η Μπόντο αρχίζει και βρίσκει σιγά-σιγά τον περσινό εντυπωσιακό εαυτό της. Ξεπέρασε με άνεση το εμπόδιο της Ζαλγκίρις, παίρνοντας μια τυπική ισοπαλία στη ρεβάνς ενώ η Ντινάμο δεν είχε πρόβλημα να αφήσει εκτός την Λουντογκόρετς, κάνοντας τη βασική δουλειά από το πρώτο ματς εκτός έδρας.

Με τον τρόπο που αγωνίζονται οι Κροάτες θα βρουν και σήμερα τρόπο να σκοράρουν όμως οι Νορβηγοί έχουν τη δυνατότητα να βρουν δίχτυα στην έδρα τους. Το απλό Over 2,5 σαν απόδοση μπορεί να μην ικανοποιεί κάποιους όμως το combo με τα γκολ και από τις δύο ομάδες ανεβάζει την απόδοση σε ωραίες τιμές.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ρέιντζερς – PSV Αϊντχόφεν: 2 (2.80)Μπόντο Γκλιμτ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Goal/Goal & Over 2,65 (1.93)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ