Τριάδα με γκολ στα play offs

Τριάδα με γκολ στα play offs

Οι Σκανδιναβοί, δύο στη σειρά μέρες δεν μας φέρθηκαν καλά. Την Δευτέρα μας πλήγωσαν οι Νορβηγοί και χθες οι Σουηδοί

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Καλημέρα φίλοι μου. Οι Σκανδιναβοί, δύο στη σειρά μέρες δεν μας φέρθηκαν καλά. Την Δευτέρα μας πλήγωσαν οι Νορβηγοί και χθες οι Σουηδοί στα προγνωστικά στοιχήματος. Έτσι για να μην έχουμε παράπονο…

Η Μπρομαποϊκάρνα και η Χάκεν κέρδισαν, όπως θέλαμε, αλλά τα παιχνίδια τους δεν ήρθαν overποτέ, ενώ η Μπράγκε, παρά το γεγονός ότι έπαιζε ένα ημίχρονο με παίκτη περισσότερο, έμεινε στο 1-1. Στο ντέρμπι τέλος, ανάμεσα στην Γκέτεμποργκ και την Χάμαρμπι, η τελευταία ήρε τη νίκη με 1-0, οπότε το 1Χ & over 1,5 δεν εμφανίστηκε.

Διαγράφουμε το τραγικό διήμερο και σήμερα η στήλη θα ασχοληθεί με τα τρία ματς, από τα play offs του Τσάμπιονς Λιγκ. Σήμερα το μενού έχει βραδινές μάχες και θα προσπεράσει με… κρύα καρδιά την εμβόλιμη αγωνιστική στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Και θα το κάνει γιατί ακόμα είναι νωρίς για να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για την δυναμικότητά τους…

Κοπεγχάγη – Τραμπζονσπόρ προγνωστικά

Το ξεκίνημα των Δανών στο πρωτάθλημα, είναι τραγικό, αφού μετά από πέντε παιχνίδια έχουν να επιδείξουν μόνο δύο νίκες. Δέχονται με σχετική ευκολία γκολ και τα παιχνίδια τους ανοίγουν. Είναι χαρακτηριστικό, ότι τα τέσσερα τελευταία έχουν έρθει over 3,5, μαζί με goal/goal!

Τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις τις ξεκινούν σήμερα, στο εντός έδρας ματς με την Τραμπζονσπόρ, μια ομάδα που πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα και μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς στο ξεκίνημα της νέας σεζόν, χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ. Σοβαρή ομάδα διαθέτουν οι Τούρκοι, οι οποίοι μπορεί να πάρουν αποτέλεσμα μέσα στην Κοπεγχάγη.

Δεν μου πάει το χέρι να κοντράρω τους γηπεδούχους, για αυτό θα πάρω το goal/goal σε απόδοση 1,82. Κάτι που όπως σας προανέφερα, συμβαίνει για πλάκα στα παιχνίδια τους.

Ρέιντζερς – Αϊντχόφεν προγνωστικά

Και οι δύο ομάδες δικαιώνουν τη στήλη, ειδικά η Αϊντχόφεν. Οι Ολλανδοί έχουν μπει εντυπωσιακά στη σεζόν. Κέρδισαν με το εκπληκτικό 5-3 τον Άγιαξ στο Σούπερ Καπ, απέκλεισαν χωρίς να ηττηθούν τη Μονακό και στο πρωτάθλημα σε δύο παιχνίδια, μετρούν ισάριθμες νίκες και… ακόμα βάζουν γκολ (εννέα…).

Οι γηπεδούχοι στον προηγούμενο γύρο, έκαναν τη μεγάλη ανατροπή κερδίζοντας με 3-0 την Ουνιόν από το Βέλγιο και τώρα θέλουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Αϊντχόφεν. Λόγω της αγωνιστικής συμπεριφοράς των ομάδων θα ποντάρω στο να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ στο ματς και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, σε απόδοση 1,98. Τιμιότατη…

Μπόντο Γκλιμτ – Ντιναμό Ζάγκρεπ προγνωστικά

Έχουν πάρει τα πάνω τους και μάλιστα για τα καλά οι Νορβηγοί, οι οποίοι όχι μόνο παίρνουν τα αποτελέσματα που θέλουν, αλλά βάζουν και αρκετά γκολ. Για να φτάσουν να διεκδικούν είσοδο στους ομίλους απέκλεισαν κατά σειρά την Κλάκσβικ, τη Λίνφιλντ και τη Ζαλγκίρις, ενώ στο πρωτάθλημα μετρούν έξι στη σειρά νίκες, έχοντας σημειώσει 24 γκολ…

Οι Κροάτες απέκλεισαν δύσκολα τη Σκούπι και εύκολα τη Λουντογκόρετς. Συμβαίνουν στο ποδόσφαιρα αυτά. Κόντρα στους Νορβηγούς θέλουν να τριτώσει το καλό με τις προκρίσεις, αλλά η αποστολή τους μόνο εύκολη δεν είναι. Θα πάρω το απλό over 2,5 σε απόδοση 1,70.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 Κοπεγχάγη – Τραμπζονσπόρ: G/G (1,82)

22:00 Ρέιντζερς – Αϊντχόφεν: Over 2,5 & G/G (1,98)

22:00 Μπόντο Γκλιμτ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Over 2,5 (1,70)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ