To μομέντουμ της «γκλόμπο»

To μομέντουμ της «γκλόμπο»

Δεκαπενταύγουστος του 2022. Η καλύτερη μέρα για την στήλη μας από τότε (19/09/2021) που ανέλαβα την διαχείρισή της!

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Δεκαπενταύγουστος του 2022. Η καλύτερη μέρα για την στήλη μας από τότε (19/09/2021) που ανέλαβα την διαχείρισή της! Πέραν από το δυνατό σημείο της Φενέρ, που βγήκε περίπατο, του εύκολου (από ημίχρονο) Over 2.5 στη Βερόνα, και το σκοράρισμα του Κβαρατσκέλια στο ματς, πετυχάμε διάνα στο παρολί ρίσκου που επιχειρήσαμε χθες, σε απόδοση 40Χ! Χάθηκε νωρίτερα το μικρό παρολί με το 1 DNB της Μαρίτιμο, η οποία είχε τον κίπερ της σε ύποπτα κακή μέρα, αλλά παράπονο δεν έχουμε. Κλείσαμε λοιπόν τη Δευτέρα με +404, 16 μονάδες απολογισμό και πάμε με φτερά στα πόδια στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

Ουρακάν DNB @ 2.06

Ιντεπεντιέντε – Ουρακάν

Οι Αργεντίνοι μας πλήρωσαν πολλάκις το περασμένο φθινόπωρο και την άνοιξη, αλλά με την LPF του καλοκαιριού δεν μας τα λένε καλά. Απόψε όμως θα επιστρέψουμε σ’ αυτούς, αφού στο Μπουένος Άιρες υπάρχει σημείο με αξία και καλή αιτιολογία.

Η Ιντεπεντιέντε είναι σε κάκιστη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και το αγωνιστικό τμήμα έχει περάσει ουσιαστικά σε δεύτερη μοίρα. Το Σάββατο πήρε τον πόντο στο “Φορταλέσα” με τη Λανούς (1-1), στο δεύτερο παιχνίδι της επιστροφής Φαλσιόνι. Ο πολύπειρος κόουτς βγήκε μετά το ματς και “έκραξε” τη διοίκηση για τη διαχείριση του ρόστερ, δηλώνοντας ότι χρειάζεται να κάνει αλχημείες καθώς δεν υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές και επαρκής ποιότητα στην ομάδα. Σήμερα έχει και δύο σημαντικές απουσίες στην άμυνα. Δίχως απτό στόχο πλέον στο πρωτάθλημα η “ρόχο”, περισσότερο απασχολούν οι διοικητικές ζυμώσεις.

Η Ουρακάν από την άλλη είναι σε σούπερ μομέντουμ, προερχόμενη από την πλέον πειστική εμφάνισή της στο νέο πρωτάθλημα, ψηλά στην LPF (3η) και εντός θέσεων για το επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα στην ειδική βαθμολογία. Την Παρασκευή ποδοπάτησε την Σαρμιέντο, έπαιξε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, το τελικό 4-1 ήταν μικρό για την κυριαρχία της. Ορμητική από το ξεκίνημα, έφτιαχνε ευκαιρίες με τρομερή συχνότητα απέναντι σε μία σκληρή ομάδα, που στο προηγούμενο ταξίδι της έβγαλε διπλό στο “Μονουμεντάλ”! Είχε προηγηθεί το διπλό στη Μαρ ντελ Πλάτα, όπου έπαιξε σα μεγάλη ομάδα στο τέλος, πιέζοντας για το γκολ. Μετά την ήττα της πρεμιέρα στην Αβεγιανέδα από την Ράσινγκ (2-0), έχασε μόνο από τη Χιμνάσια στο “Ντούκο”, σε ματς που ήταν καλύτερη.

Θα ακολουθήσουμε το μομέντουμ της Ουρακάν, ο Νταμπόβε την έχει δέσει, το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό και απέναντι στην ντεφορμέ και μπερδεμένη Ιντεπεντιέντε δεν είναι αουτσάιντερ στα μάτια μας. Επιλογή με αξία το 2 DNB σε απόδοση 2.06.

Ρέιντζερς – PSV Αϊντχόφεν

Πάμε και στα προκριματικά του Champions League, όπου φτάσαμε στα playoffs, οι ομάδες αρχίζουν και… μυρίζουν τους ομίλους. Μεγάλη μάχη αναμένεται στην Γλασκώβη, μεταξύ δύο ομάδων που σκοράρουν με τρομερή συνέπεια. Κατηφορικό το “Ibrox” στα τελευταία ευρωπαϊκά ματς, εκεί γύρισε η Ρέιντζερς το ζευγάρι με την Σεν Γκιλουάζ από το 2-0 του Βελγίου με νίκη 3-0 μπροστά στο κοινό της. Εκεί στηρίχθηκε και στην περσινή εκπληκτική πορεία ως τον τελικό του Europa League, παίζοντας με μεγάλη ορμή ειδικά στις εκκινήσεις των αγώνων. Δύσκολα θα αντέξει στην πίεση η άμυνα της PSV, όμως η ομάδα του Φαν Νίστελροοϊ διαθέτει μπόλικη ποιότητα μπροστά για να εκμεταλλευτεί τους χώρους. Προβλέπουμε μεγάλο σκορ, επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 1.88.

Από τα γκολ που προβλέπουμε στο ματς, το ένα (τουλάχιστον) θα ποντάρουμε ότι θα το βάλει ο Αντόνιο Τσόλακ. Ο Κροάτης φορ μπορεί να έφυγε ως αποτυχημένος από τον ΠΑΟΚ, αλλά τα προκριματικά του Champions League είναι η “φάση” του. Πέρσι πήρε από το χέρι τη Μάλμε ως τους ομίλους, σκοράροντας τότε με τους πρωταθλητές Σουηδίας και στην Γλασκώβη κατά της τωρινής του ομάδας. Βρήκε ρυθμό με γκολ σε τρία σερί παιχνίδια και το 3.20 στο να βρει ξανά δίχτυα μας κάνει.

Σαρμιέντο – Γοδόι Κρους

Η Σαρμιέντο προέρχεται από βαριά ήττα στο “Ντούκο”, κυριαρχήθηκε από την Ουρακάν (4-1), αλλά το κλίμα στην ομάδα παραμένει καλό, αφού έχει μία αξιόλογη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη στην συνολική βαθμολογία υποβιβασμού. Ιδιαιτέρως αποτελεσματικη στη Χουνίν με ρεκόρ 4-1-1, αλλά σήμερα έχει σημαντικές απουσίες στην επίθεση. Η Γοδόι Κρους έκανε νίκη ηρεμίας την Πέμπτη, εκμεταλλεύτηκε την τραγική κατάσταση της Αλντοσίβι (2-0) για να αυξήσει τη διαφορά από τους ανταγωνιστές της στη μάχη της ουράς, ενώ παράλληλα κυνηγά ένα διεθνές εισιτήριο. Πρώτη νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια (0-2-2), ήταν καλή σε όλα όμως, δημιουργικά είναι σε καλό επίπεδο. Προκύπτει ισορροπία στο ζευγάρωμα και ένας βαθμός εξυπηρετεί (θεωρητικά) αμφότερες τις ομάδες, παρότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για το φινάλε της LPF. Όταν όμως η “μοιρασιά” προσφέρεται στο 3.60 αξίζει το ποντάρισμά μας.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 | Ρέιντζερς – PSV Αϊντχόφεν ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.88)

03:30 | Ιντεπεντιέντε – Ουρακάν ➡ 2 DNB (απόδοση 2.06)

Χινάρι

22:30 | Σαρμιέντο – Γοδόι Κρους ➡ Χ (απόδοση 3.60)

Σκόρερ

22:00 | Ρέιντζερς – PSV Αϊντχόφεν ➡ Τσόλακ Anytime Σκόρερ (απόδοση 3.20)

Ρέιντζερς – PSV Αϊντχόφεν | Over 2.5 @ 1.88

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ