Απόλλων – Ολυμπιακός με Stoiximan Master!

Απόλλων – Ολυμπιακός με Stoiximan Master!

Aνάλυση και προγνωστικά για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Κύπρο αλλά και της Ομόνοιας στο Βέλγιο.

Στο ΓΣΠ της Λευκωσίας η πρώτη αναμέτρηση για τον Απόλλωνα Λεμεσού και τον Ολυμπιακό, με φόντο την πρόκριση στους ομίλους του Europa League σε μία αναμέτρηση που έρχεται με Stoiximan Master: Βρίσκεις το τελικό σκορ και τον πρώτο σκόρερ στο παιχνίδι και κερδίζεις*!

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Οι Κύπριοι έδωσαν τέσσερα φιλικά προετοιμασίας, ηττήθηκαν από Δόξα Κατωκοπιάς, Σλόβαν Λίμπερετς και Τορίνο, ενώ έμειναν στο 3-3 με την Μεζόγκοβεστ. Η προβληματική τους εικόνα μεταφέρθηκε και στο πρώτο επίσημο της σεζόν, όταν ηττήθηκαν 4-0 από τη Μακάμπι στη Χάιφα.

Επικράτησαν 2-0 στον επαναληπτικό αλλά δεν γλύτωσαν τον αποκλεισμό από τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο Τσόρνιγκερ απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία και με τον Ισπανό Νταβίδ Καταλά στον πάγκο, ο Απόλλων επικράτησε 2-0 της Ομόνοιας στο Super Cup.

Σε μια ρεβάνς – θρίλερ, ο Ολυμπιακός επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι της Σλόβαν Μπρατισλάβας και πήρε την πρόκριση στα playoffs του Europa League. Με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το 90λεπτο, 2-2 έληξε η παράταση και με το συνολικό 3-3 (1-1 το πρώτο ματς στο Φάληρο) το εισιτήριο κρίθηκε από την άσπρη βούλα.

Πιο ψύχραιμοι εκεί οι 'ερυθρόλευκοι', ο Βατσλίκ έπιασε το πέμπτο πέναλτι των Σλοβάκων και ο Βαλμπουενά τελείωσε τη δουλειά. Μια πρόκριση που δίνει ψυχολογία και ηρεμία στο στρατόπεδο των Πειραιωτών, μετά τον αποκλεισμό – σοκ από τη Μακάμπι Χάιφα στον 2ο προκριματικό του Champions League.

Αλλαγή ψυχολογίας στον Απόλλωνα Λεμεσού μετά τις εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία και την κατάκτηση του Super Cup. Απέκτησε συνολικά εννέα παίκτες στις μεταγραφές, οι περισσότεροι με εμπειρία και παραστάσεις από υψηλό επίπεδο στο εξωτερικό, ενώ στην επίθεση του αγωνίζεται και ο Πινακάς ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Σε μεταβατική περίοδο και με πίεση οι 'ερυθρόλευκοι', επιχειρούν ένα νέο ξεκίνημα τον Κάρλος Κορμπεράν στον πάγκο αλλά την ίδια στιγμή δεν έχουν την πολυτέλεια του χρόνου. Η σεζόν τρέχει, οι απαιτήσεις ήδη χτυπούν την πόρτα και η είσοδος στους ομίλους του Europa League είναι το μίνιμουμ ζητούμενο πλέον όσον αφορά την Ευρώπη.

Αμφότερες οι ομάδες αποκλείστηκαν από τη Μακάμπι Χάιφα, άλλαξαν προπονητή και συνεχίζουν τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ τη στιγμή που οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τους είναι κρίσιμες και σε εξέλιξη. Ο Απόλλων στοχεύει σε ένα αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να έχει ελπίδες ενόψει της ρεβάνς στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός είναι ανώτερος και με μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ αλλά κουβαλάει και περισσότερη πίεση.

Το πρώτο ματς θα έχει πολλή σκοπιμότητα, δύσκολα θα ανέβει το τέμπο και σε τέτοιες καταστάσεις συνήθως ξεχωρίζουν οι… στρατιώτες. Να σκοράρει ο Μασούρας και over 7,5 κόρνερ στην αναμέτρηση σε απόδοση 5.40 στο Bet Builder της Stoiximan.

Γάνδη και Ομόνοια θα παλέψουν επίσης για ένα εισιτήριο στους ομίλους της διοργάνωσης. Πρώτο ματς στη 'Ghelamco Arena' του Βελγίου. Η Γάνδη έχασε το Super Cup από τη Μπριζ, ξεκίνησε με δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και ακολούθησαν ισάριθμες νίκες κόντρα σε Βέστερλο και Οστάνδη. Βασικός στόχος και για φέτος ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και φυσικά η πρόκληση των ομίλων του Europa League.

Η Ομόνοια είχε απολογισμό τρεις νίκες (ΠΑΣ Γιάννινα, Χαποέλ Ιερουσαλήμ, Ανόρθωση) και δύο ήττες (Χαποέλ Χάιφα, ΑΕΚ) στα πέντε φιλικά προετοιμασίας και δεν τα κατάφερε στο Super Cup απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού. Λίγες οι αλλαγές στο ρόστερ της, ενισχύθηκε με τους Μίλετιτς (στόπερ, Παρτίζαν), Μπέζους (επιτελικός χαφ, Γάνδη), Μπρούνο (εξτρέμ, Σέριφ), Μπάρκερ (εξτρέμ, Ρέντινγκ) και Μάθιους (δεξί μπακ, Τσάρλτον).
Διαθέτει ένα αρκετά έμπειρο ρόστερ, με κάποιες ποιοτικές μονάδες αλλά το έργο της είναι δύσκολο απέναντι στους Βέλγους.

Να πάρει ένα αποτέλεσμα που της επιτρέπει να διεκδικήσει την πρόκριση στη ρεβάνς θέλει η Ομόνοια στη 'Ghelamco Arena'. Ζόρικη η αποστολή της, αλλά έστω ένα γκολ μπορεί να βρει στην έδρα της Γάνδης και να 'χτίσει' πάνω σε αυτό. Οι γηπεδούχοι είναι πολύ δυνατοί μεσοεπιθετικά αλλά και επιρρεπείς στο λάθος στα μετόπισθεν. Η επιλογή σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι 2-1, σε απόδοση 3.40 στη Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια | Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ