ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε σκληρά αλλά δεν μπόρεσε να περάσει το εμπόδιο της Σλάβια Πράγας στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ. Αυτό σημαίνει πως έκανε πιο νωρίς την προετοιμασία του βέβαια και ενισχύθηκε σημαντικά με παίκτες όπως οι Βέρμπιτς, Σποράρ, Τσέριν, ενώ κλείδωσε και την απόκτηση του Βραζιλιάνου Μπερνάρντ. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς επικράτησε στην πρεμιέρα (1-0) του Ιωνικού με γκολ-πέναλτι του Αϊτόρ. Καλή εμφάνιση και επαγγελματική νίκη. Ακολούθησε το 2-0 επί του ΟΦΗ, στην Κρήτη, με τους πράσινους να επιβεβαιώνουν σε ένα ακόμη ματς, πως είναι πολύ μαχητικοί και έτοιμη να κάνουν εξαιρετικά παιχνίδια, φέτος.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο Λεβαδειακός δεν ενισχύθηκε όσο έπρεπε στη μεταγραφική περίοδο και αυτό λογικά θα φανεί και όσο προχωράει η χρονιά. Είχε μέτρια εικόνα στην προετοιμασία, αν και δεν έδωσε δυνατά φιλικά. Στην πρεμιέρα του στη Σούπερ Λιγκ, πλήρωσε τις αμυντικές αδυναμίες και γνώρισε απώλεια (0-3) από τον Άρη. Την περασμένη εβδομάδα αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Ιωνικό (εκτός), σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Λεβαδειακό είναι προγραμματισμένο για τις 20:30 του Σαββάτου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Live Streaming | Γιοβάνοβιτς: «Ελέγξαμε το κέντρο και πήραμε το ματς»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για την εμφάνιση του Τριφυλλιού στο Γεντί Κουλέ και τη νίκη επί του ΟΦΗ.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ με 2-0 και πέτυχε τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα.

Μια εμφάνιση που ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στάθηκε στην ανωτερότητα του Παναθηναϊκού στον χώρο του κέντρου, τονίζοντας ότι οι παίκτες του έλεγξαν το παιχνίδι και πήραν τη νίκη.

Όλα όσα είπε ο Γιοβάνοβιτς:

«Νομίζω κάναμε καλό ματς. Είναι καλή ομάδα ο ΟΦΗ και έχει δύσκολη έδρα. Σε όλη τη διάρκεια του ματς, εκτός από τα τελευταία λεπτά, κάναμε ένα γεμάτο ματς.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο ΟΦΗ είναι καλή ομάδα, έχει καλό προπονητή, ήταν πολύ ενδιαφέρον ματς. Εμείς καταφέραμε να ελέγξουμε το κέντρο και να είμαστε δυναμικοί. Αυτό έκρινε από ποια πλευρά θα πάει το ματς, καθώς όποτε το επιτρέψαμε ο ΟΦΗ ήταν επικίνδυνος».

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ