Ποντάρισμα στο κακό εκτός έδρας σερί της Βέστερλο

Ποντάρισμα στο κακό εκτός έδρας σερί της Βέστερλο

Η Βέστερλο δεν τα πάει καλά εκτός έδρας και η Σαρλερουά έχει την ευκαιρία της.

Ευκαιρίες στα προγνωστικά στοιχήματος παρουσιάζει η σημερινή (17/09) ημέρα. Μια από αυτές τις προτάσεις εντοπίζεται στην Α’ Βελγίου.

9η αγωνιστική

*Μετρούν 4/6 αναμετρήσεις με No Goal τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Η Σαρλερουά δεν έχει υποστεί ήττα από τη Βέστερλο στα πρόσφατα 5 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με σκορ 3-2 εκτός έδρας, από την Λέουβεν, για το πρωτάθλημα. Μόλις στο 13’ ο Χέιμανς σκόραρε για το 0-1, όμως στο 22’ ο Μάρτενς ισοφάρισε σε 1-1 για το πρώτο ημίχρονο. Στο 62’ ο Μάριο Γκονθάλεθ έκανε το 2-1, όμως στο 76’ ο Ιλαϊμαχαριτρά ισοφάρισε σε 2-2 με εκτέλεση πέναλτι. Στο 85’ και πάλι ο Μάριο Γκονθάλεθ πέτυχε γκολ και έδωσε τη νίκη στη Λέουβεν.

Η Σαρλερουά πάλεψε το παιχνίδι στην έδρα της Λέουβεν (3-2), προηγήθηκε στο πρώτο μέρος, ισοφάρισε στο δεύτερο, όμως εν τέλει έφυγε με άδεια χέρια από το γήπεδο. Νωρίτερα, πανηγύρισε μια σπουδαία εντός έδρας νίκη επί της Γάνδης με σκορ 2-1. Τρεις νίκες και δύο ήττες σε διάστημα πέντε αγώνων για τις “Ζέβρες”, που είναι στην οκτάδα, με απόλυτη ισορροπία σε νίκες ήττες και καμία ισοπαλία. Όσον αφορά την αποστολή, δεν προέκυψαν νέα προβλήματα για τον τεχνικό Έντουαρντ Στιλ, ο οποίος δεν έχει στη διάθεσή του τους αμυντικούς Φαν Κλέιμπουτ και Καγέμπε καθώς ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Σαρλερουά Στατιστικά

*6/8 επίσημα παιχνίδια είχαν goal/goal

*6/8 αναμετρήσεις έληξαν με over 2.5

*Δέχεται γκολ σε 7/10 ματς εντός έδρας

ΒΕΣΤΕΡΛΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 2-1 εντός έδρας, εναντίον της Άντερλεχτ, για το πρωτάθλημα. Μόλις στο 6’ ο Βετοκέλε σκόραρε για το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 70’ ο Εσπόζιτο ισοφάρισε σε 1-1 για τους φιλοξενούμενους, όμως στο 83’ ο Ακμπουνάρ σκόραρε και έδωσε τη νίκη στη Βέστερλο.

Η Βέστερλο πανηγύρισε την επιστροφή της στις επιτυχίες με ένα σπουδαίο αποτέλεσμα εντός έδρας. Επικράτησε της Άντερλεχτ (2-1) και πήρε τους τρεις βαθμούς ύστερα από ισάριθμες διαδοχικές ήττες. Αναμενόμενα δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στην Αμβέρσα επί της Άντβερπ και έχασε με 3-0. Στο τελευταίο ματς με την Άντερλεχτ, έκανε το ντεμπούτο του ο εξτρέμ Νασέρ Τσαντλί, ο οποίος στα 33 του έχει μια πλούσια καριέρα να τον συνοδεύει σε Τβέντε, Τότεναμ, Μονακό, Άντερλεχτ και εσχάτως Μπασάκσεχιρ. Δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή του, αλλά είναι λίγες μέρες στην ομάδα και θα χρειαστεί χρόνο. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο κόουτς Ντε Ρουκ, δεν έχει στη διάθεσή του τον επιθετικό Ντάτσι.

Βέστερλο Στατιστικά

*5/8 ματς τελευταία είχαν over 2.5

*5/8 επίσημα παιχνίδια με “2-3 γκολ”

*Σκοράρει σε 6/10 ματς εκτός έδρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Πιο έμπειρη ομάδα η Σαρλερουά, πρέπει να πάρει το συγκεκριμένο παιχνίδι, ιδίως από τη στιγμή που παίζεται στην έδρα της. Επικινδυνη η Βέστερλο, με καλοδουλεμένο σύνολο, όμως στα εκτός έδρας δεν έχει καταφέρει να πάρει βαθμό σε τέσσερα ματς. Ποντάρουμε στον άσο σε απόδοση 2.14.

Πηγή: betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ